İlk olarak sello61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Protesto Yöntemleri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
siyah rengi kullanmalıyız.. futbolcular yerine yönetime ve TD yüklenmek lazım.. kasımpaşa maçında gol olduğu zaman çıt çıkarmamak (olursa tabi), TS_OSE_61 arkadaşımızn dediği gibi siyah tişörtler giymek.. dev bir pankart açıp YETER ARTIK gibi yazmak yada SEVDAMIZI BİTİREMEZSİN! altınada n.albayrak resmi olabilir.
Yorum
-
yaa ama bu konusulanlar lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burda kalmasın.herkes elınden geldıgı kadar bıseler yapsınlar.dogru herkes sıyah gıymelı katılıyorum arkadasa pankart ısıde gusel gercekten ama bunu butun dernekler bır olup yapmalı.sıyah gıyınılecegını herkes bılmelıYeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
Trabzon'dan maça gelecem...İstanbulda bulununan gruplardan sadece bir isteğim var...19 mayıs gösterilerinde olur ya ya yazılar yazasrlar çok hoş görünüyo...Bizde aynı o biçimde yönetim istifa yazısı yapalım...mükemmel olur...Aynı bir uygulamayı arjantinde yaptıydılar...Mac başlayana kadar sustular tabi pankartlarını actılar maç başladığı anda öyle inalımaz ses çıkartıyolardıki televizyonun sesini kısmak sonunda kaldım...Yani olimpiyatı ful doldurmamız lazım ben ramazan ramazan trabzondan gelecem ...İstanbuldaki ve yakın çevrelerdeki arkadaşlardanda aynı duyarlılığı bekliyorum...HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN!!!
Yorum
-
Bunu söylemekten dilimde tüy bitti Emre, ama zor.İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa maçından önce tribünlere efsane futbolcularımızı çağıralım.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
ey gidi zamanlar... avni akerdeyiz... ankaragücü maçı.... yeniyoruz ama takım top oynamıyor... son yarım saat sahaya arkamızı döndük... maç bitti protestoya devam..... şimdi düşünüyorumda o takıma ne kadar da haksızlık etmişiz..... affedin bizi... hakkınızı helal edin........İlk olarak x-prenha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence tum stad 90 dakıka boyunca sahaya karsı sırtlarını donmesı ve efsane futbolculara seslenmelerı ve arkası gelmez dertlerımın marsı soylenmesı vb.
Yorum
-
yaa arafcım ben trabzondayım yasım 19 bende bıseler yapmak ıstıyom.tamam dedıgın cok gusel ama nası yapcaz bırlık yok butunluk yok.trabzondakı kardeslerım yazsın burda anlasalım gerekenı yapalım ama kımse konusmuyokıYeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa maçından önce tribünlere efsane futbolcularımızı çağıralım.
bu maci oynamadan kaybetmek demektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum