Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sello61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben bizim taraftarın artık protesto edebileceğini zannetmiyorum...birşeyler olmuş... kimseden ses çıkmıyor... öncelerde olsa ne ziyan ve nuri kalırdı.. şehre bile giremezlerdi... ne oldu bu taraftara anlamadım....
    heycan kalmamis.... takim iyi futbol oynasa, taaraftarin bütün dikkatini futbola cekse, acaba böylemi olurdu... ama taraftar kötü futbol göre göre bikti artik "ne halleri varsa görsünler diyor"

Yorum

• rezil ettin bizi şu halimize bak yakamızı bırak nuri albayrak

Yorum

• DAYAK! Gerisini siz düsünün.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• BMN yöneticileri hep beraber protesto nasıl olur gösterelim herkese

Yorum

• BMN yöneticileri hep beraber protesto nasıl olur gösterelim herkese

Yorum

• siyah rengi kullanmalıyız.. futbolcular yerine yönetime ve TD yüklenmek lazım.. kasımpaşa maçında gol olduğu zaman çıt çıkarmamak (olursa tabi), TS_OSE_61 arkadaşımızn dediği gibi siyah tişörtler giymek.. dev bir pankart açıp YETER ARTIK gibi yazmak yada SEVDAMIZI BİTİREMEZSİN! altınada n.albayrak resmi olabilir.

Yorum

• yaa ama bu konusulanlar lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burda kalmasın.herkes elınden geldıgı kadar bıseler yapsınlar.dogru herkes sıyah gıymelı katılıyorum arkadasa pankart ısıde gusel gercekten ama bunu butun dernekler bır olup yapmalı.sıyah gıyınılecegını herkes bılmelı
                YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• Trabzon'dan maça gelecem...İstanbulda bulununan gruplardan sadece bir isteğim var...19 mayıs gösterilerinde olur ya ya yazılar yazasrlar çok hoş görünüyo...Bizde aynı o biçimde yönetim istifa yazısı yapalım...mükemmel olur...Aynı bir uygulamayı arjantinde yaptıydılar...Mac başlayana kadar sustular tabi pankartlarını actılar maç başladığı anda öyle inalımaz ses çıkartıyolardıki televizyonun sesini kısmak sonunda kaldım...Yani olimpiyatı ful doldurmamız lazım ben ramazan ramazan trabzondan gelecem ...İstanbuldaki ve yakın çevrelerdeki arkadaşlardanda aynı duyarlılığı bekliyorum...HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN!!!

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kasımpaşa maçından önce tribünlere efsane futbolcularımızı çağıralım.
                    Bunu söylemekten dilimde tüy bitti Emre, ama zor.
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bence tum stad 90 dakıka boyunca sahaya karsı sırtlarını donmesı ve efsane futbolculara seslenmelerı ve arkası gelmez dertlerımın marsı soylenmesı vb.

Yorum

• İlk olarak x-prenha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence tum stad 90 dakıka boyunca sahaya karsı sırtlarını donmesı ve efsane futbolculara seslenmelerı ve arkası gelmez dertlerımın marsı soylenmesı vb.
                        ey gidi zamanlar... avni akerdeyiz... ankaragücü maçı.... yeniyoruz ama takım top oynamıyor... son yarım saat sahaya arkamızı döndük... maç bitti protestoya devam..... şimdi düşünüyorumda o takıma ne kadar da haksızlık etmişiz..... affedin bizi... hakkınızı helal edin........

Yorum

• ziyanın kaldığı otelin karşısındaki binaya devasa DEFOL pankartı asın
                          tesislerin girişine devasa İSTİFA pankartı asın ve orda sürekli kalsın
                          trabzondaki arkadaşlar bari bunu yapın
                          trabzon için birşeyler yapın artıkkkk
                          BANA HER YER TRABZON
                          ALPER DALKIRAN

Yorum

• yaa arafcım ben trabzondayım yasım 19 bende bıseler yapmak ıstıyom.tamam dedıgın cok gusel ama nası yapcaz bırlık yok butunluk yok.trabzondakı kardeslerım yazsın burda anlasalım gerekenı yapalım ama kımse konusmuyokı
                            YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• belkide tarihimizdekı en az tepki gösterdıgımız yonetım ılgın bu taraftara ne oldu
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kasımpaşa maçından önce tribünlere efsane futbolcularımızı çağıralım.

bu maci oynamadan kaybetmek demektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X