Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Delegelerin oyuyla geldi.Yani kongrenin yapıldığı yerin rakımı kaç bilmiyorum ama bu işler taşla sopayla olmaz.

Yorum

• Taş Sopa derken saptırmasan iyi edersin oldu olası Kalasnikovla saldıralım ben sadece Klubun önüne gidip Toplu bir Protesto yapalım diyorum Protesto için Dağa Çıkmaya Gerek yok Klup Binası Deniz Kenarında
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• En güzel protesto bindiği araçtan indirip temiz bir dayak attıktan sonra bakalım istifa ediyomu etmiyomu...En kalıcı ve mantıklı yöntemi bu...Dinsizin hakkından imansız gelir!!!

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi
          Protestoda edemiyorsunki artık. Yürüyüş yapsan hacıosmanoğlunun adamı derler, istifa bağırsan hacıosmanoğlunun adamı derler, hiçbişe yapmasan nurinin adamı derler, sinirine hakim olamayıp otobüsü taşlarsın provakatör derler, küfredersin ayıp derler, gülüp geçersin ilgisiz derler, maça gitmezsin Trabzon halkı kötülenir, maça gidersin ya satılmış yada beleşçi olursun. Her halukarda birileri ya da farklı bir grup tarafından kötü ilan edildiğin için artık bir şey yapamıyorsun ki

En iyisi satılmışların, çıkarcıların, kulübü yiyenlerin kirli çamaşırlarını ortaya belgeleriyle çıkarıp basında bunu sürekli duyurmak, gazetelere vermek. Başka türlü gitmezler malesef. Psikolojik savaş başlasın artık
          PYTON kardeşim Eğer BMN üyesiysen bu yakıştırmaların hepsi senden uzaktadır emin ol.Hep beraber olmak şartıyla istediğin protestoyu rahat rahat yapabilirsin.

Yorum

• insanlara karşı yapılan protestolar, şu an başımızdakilere işlemez....

her ne kadar tepki de görse, nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..

kötek sınırını aşalı çok oluyor.

Yorum

• Anlamıyorlar işte
              Az anlayış olsa bu zamana kadar kalmazlardı. Bu saatten sonra da anlamayacaklar. Bir kere alıştılar yüzsüzlüğe.
              Ne desen utanmazlar.
              Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
              O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Arkadaşlar Protesto yapalım Mesela Cezamızın biteceği İlk maçta ilk 10 dk sadece susalım vede Siyah tişört giyelim Tişörtün üstündede Burası Ticarethane değil Efsanelerin Yeridir İstifa etmekte bir Hizmettir Lütfen İstifa !! dediğim olursa Yola koyulursak Güzel olur bilmem Tercih sizin öneride ??
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Komediye Bak Ya adamlar istifa etmiyor adamlara bıraktıramadık ya takımı.İstemiyoruz kardeşim sizi o kalın kafanız almıyormu hala.Ersen olayıda sonuçlandı hadi bakalım görelim.
                  Pes artık yani hayretler içindeyim gidin bırakın artık takımın yakasını

LÜTFEN AĞLAYACAĞIM SİNİRDEN ULAN ..........
                  En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 20.09.2007, 10:20.

Yorum

• En etkli protesto Kalabalık bir taraftar grubuyla Trabzon'da tesisilere,İstanbul'dada Albayrak'ın şirketine yürünmesi ve önlerinde eylem yapılmasıdır.10 bİn kişinin Tesislere yürüdüğünü düşünebiliyormusunuz.Hangi yönetim bunun karşısında kayıtsız kalabilir.Yürüyüş harici hiç bir protestonun etkili olacağını düşünmüyorum.Diğerlerine Sayitoğlunun yaptığı gibi sadece gülerler.Onun için bir an önce Organize olup eyleme geçmeliyiz.Yoksa Albayrak yine aday olur ve kazanır.....

Yorum

• bencede sayitoğlu kesin güler herşeye gülüyoo ama dediğin mantıklı

10 bin kişi ile yürümek hemde sakin bi yürüme değil bapıra bağıra haykıra haykıra delirmiş 10 bin kişi bencede güzel olurdu hani hep duyuyoruz ya işte italyada x klübünün önüne giden çılgın taraftarlar taşkınlık çıkardılar yönetim binasını yumurta ve taşa boğan taraftarları polis panzzerlerle uzaklaştırdı şimdi yönetiminb istifası bekleniyor

hem bize polisde karışmaz paşalar gibi eylem yaparız bence çok mantıklı ama hem yüz yüze hem internet aracılığı ile anlaşmak organize olmak lazım ama galiba taraftar grubu başları bu olaya sıcak bakmıyo ki öyle bi sinyal alamıyorum ben
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sn. site yöneticileri; Madem yazdıklarımı sileceksiniz beni de üyelikten atın bari.. Forumda bile düşüncelerimiz özgürce söyleyemedikten sonra değil protesto hiç bişey yapamayız. Balık baştan kokar.. Yönetimi protesto edemiyoruz, laf söyleyemiyoruz o zaman bende BMN 'yi protesto ediyorum..

Şimdi üyelikten atabilirsiniz hazretler.. Buraya yazı yazmakla bi halt olmaz...

Şimdiden tüm Trabzonlulara geçmiş olsun... Kalın sağlıcakla..
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Değerli BMN İstanbul ve Kocaeli üyeleri,Kasımpaşa maçında sizlerden güzel protestolar bekliyorum...

Yorum

• Kasımpaşa maçından önce tribünlere efsane futbolcularımızı çağıralım.

Yorum

• 2 sene öncenin bir protestosu vardı. bence kesinlikle yapılmalı ama yapamazsın işte.

maç başında teker teker eski futbolcuları tribüne çağırıp oley çekicez. sonra kale arkasında efsane kadronu dev posteri üzerinde 40 yıllık efsane rezil oldu sizinle yazıcak.

pyton arkadaşa protesto konusunda katılıyorum. kimi prtotesto etsek birilerinin yandaşı olarak gösterilecez. bmn adı altında sokaklarda protestoya da karşıyım. sonuçta bmn de olsa bilmeyen herkes bunlar yeni kuruldu bunun adamı diycek. bmn yi sokaklara çıkarmak istemem açıkçası.

en güzel protesto kongre öncesi yapılan protsto olacaktır bence. ne yapılcaksa ozamana kadar beklenmeli bence.
                              "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• ben bizim taraftarın artık protesto edebileceğini zannetmiyorum...birşeyler olmuş... kimseden ses çıkmıyor... öncelerde olsa ne ziyan ve nuri kalırdı.. şehre bile giremezlerdi... ne oldu bu taraftara anlamadım....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X