Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avni akerde mac basladıktan sonra sırtımızı dönüp yönetimi protesto edelim mac boyunca...

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      böyle bir taraftar profilimiz olmadığı açık ama avni akerde şöyle bir sahne olsaydı çok gururlanırdım, maç başlar 5 dakika alkış sonrası tribünleri terketme. nerde ama bizimkiler sövsün sadece
      nerdeeeeeeeee ah ah

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bence bugün protesto için çok büyük bi fırsat var.Acaba avni akerde ziyanın ismi anons edildiğinde alkışlayacakmı taraftar?
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle bir taraftar profilimiz olmadığı açık ama avni akerde şöyle bir sahne olsaydı çok gururlanırdım, maç başlar 5 dakika alkış sonrası tribünleri terketme. nerde ama bizimkiler sövsün sadece
          süper bi fikir.belki bi maçı mahvederiz ama en azından ne istediimizi tam manasıyla belki anlarlar.gerçi bu maçı kazanabilceğimiz yok o yüzden yapılmnalı diyorum
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• çılgınlar grubu sivas maçına AKILLI OLUN tişörtleriyle çıkabilir...
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Adem bey anca büyük başkan diye bağırsın.

Yorum

• Bu forumdaki 2007-2008 transfer basligi kapatilsin ve bu haber olarak sitede yayinlansin... bence guzel bir protesto yontemi olur yonetimi....
                anliyorum, elbette hepimizin icinde bir umit var hala ama bu umit, milyonda bir kisiye cikicak piyango bileti almis birinin umidine donustu bence... yeter artik, sabir sabir nereye kadar...

lutfen birseyler yapalim...
                There are 10 kinds of people
                Those who understand binary and
                Those who don’t

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu forumdaki 2007-2008 transfer basligi kapatilsin ve bu haber olarak sitede yayinlansin... bence guzel bir protesto yontemi olur yonetimi....
                  anliyorum, elbette hepimizin icinde bir umit var hala ama bu umit, milyonda bir kisiye cikicak piyango bileti almis birinin umidine donustu bence... yeter artik, sabir sabir nereye kadar...

lutfen birseyler yapalim...

hatta mumkunse bu olayi yerel bile olsa bazi gazeteler duyursun, taraftar sitesi protesto icin transfer dosyasini kapatti diye...
                  There are 10 kinds of people
                  Those who understand binary and
                  Those who don’t

Yorum

• sıvas macına bı hazırlık varmı haberı olan varsa bılgılendırsın eger yoksa bız gercek ten albayrak gıbı baskanı zıya gıbı td hak edıyoruz demektır yol yakınken bı seler yapmalıyız

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alın size uygulanan protesto

www.albayrakistifa.com

bekleriz herkesi
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bekleriz herkesi
                        çok güzel bir siteye benziyor hemen üye oluyorum
                        Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak MERT MAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok güzel bir siteye benziyor hemen üye oluyorum
                          pardon üye olunmuyormuş
                          Fanki tonki zonki...

Yorum

• Bence albayrak sadece beceriksiz o nedenle bu durumdayız yoksa o da ister TRABZONSPOR un başarısını helede kendi başkan oldukça bence..

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bekleriz herkesi
                              ee hadi bakalım bi işe yarayacakmı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ancak burda protesto edersiniz. Tribünde sesiniz çıkmaz çıkanada çamur atmaktan geri durmazsınız.
                                62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X