avni akerde mac basladıktan sonra sırtımızı dönüp yönetimi protesto edelim mac boyunca...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Protesto Yöntemleri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nerdeeeeeeeee ah ahİlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir taraftar profilimiz olmadığı açık ama avni akerde şöyle bir sahne olsaydı çok gururlanırdım, maç başlar 5 dakika alkış sonrası tribünleri terketme. nerde ama bizimkiler sövsün sadece
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
süper bi fikir.belki bi maçı mahvederiz ama en azından ne istediimizi tam manasıyla belki anlarlar.gerçi bu maçı kazanabilceğimiz yok o yüzden yapılmnalı diyorumİlk olarak selcjK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir taraftar profilimiz olmadığı açık ama avni akerde şöyle bir sahne olsaydı çok gururlanırdım, maç başlar 5 dakika alkış sonrası tribünleri terketme. nerde ama bizimkiler sövsün sadeceinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
çılgınlar grubu sivas maçına AKILLI OLUN tişörtleriyle çıkabilir...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Bu forumdaki 2007-2008 transfer basligi kapatilsin ve bu haber olarak sitede yayinlansin... bence guzel bir protesto yontemi olur yonetimi....
anliyorum, elbette hepimizin icinde bir umit var hala ama bu umit, milyonda bir kisiye cikicak piyango bileti almis birinin umidine donustu bence... yeter artik, sabir sabir nereye kadar...
lutfen birseyler yapalim...There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumdaki 2007-2008 transfer basligi kapatilsin ve bu haber olarak sitede yayinlansin... bence guzel bir protesto yontemi olur yonetimi....
anliyorum, elbette hepimizin icinde bir umit var hala ama bu umit, milyonda bir kisiye cikicak piyango bileti almis birinin umidine donustu bence... yeter artik, sabir sabir nereye kadar...
lutfen birseyler yapalim...
hatta mumkunse bu olayi yerel bile olsa bazi gazeteler duyursun, taraftar sitesi protesto icin transfer dosyasini kapatti diye...There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
-
çok güzel bir siteye benziyor hemen üye oluyorumİlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekleriz herkesi

Fanki tonki zonki...
Yorum
-
pardon üye olunmuyormuşİlk olarak MERT MAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok güzel bir siteye benziyor hemen üye oluyorum
Fanki tonki zonki...
Yorum
-
ee hadi bakalım bi işe yarayacakmıİlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekleriz herkesi

EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum