Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istifaya davet araçları olarak şöyle pankartlar nasıl olur?

- Yapmanız gerekeni biliyorsunuz!

- Lafın tamamı deliye denir.
    Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• Bu yönetimi kaleye dizip, jübile yapmadiklari Hami`ye sut cektirtelim.

Yorum

• Ya ben anlamıyorumki daha öncede yazdım aramızda para toplayalım herşeye topluyoruz zaten bunada kolayca toplanır Yeni Şafak gazetesine tam sayfa yönetim istifa ilanı verelim. En azından kapak olur herkese.
        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Ben siyah bayraklar kullanalım derim
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ne olacaksa olsun gerekirse sokaklara dökülelim , izinsiz gösteri yapalım ama yeter ki bu yüzsüz bu işi bıraksın , defolsun
            En son Mert M. tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 10:21.
            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Tarihi belli edin yürüyüşse yürüyüş koşma ise koşma,yetr ki bunlar buradan gitsinler baskı baskı baskıııı
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 09:52.

Yorum

• protesto şekli bellidir: herhangi bi maçta maç daha başlamadan istifa sesleri başlayacak, yıkılacak tribün..herkesi pretesto edeceksin..sonrada maç bitmeden herkes çıkıp gidecek stattan...
                küfürse küfür..ne anlıyolarsa ondan..bunlar hiç bişeyden alınmıyo, onur yokki..daha ne diyeceksin..kaç kez istfa diye inledi satat..adamlar bön bön bakıyo...ve yerel gazeteler devamlı sıkıştıracak..hangi yüzle 40. yıl kıutlaması yapacakmış yönetim şimdi?
                ziya hocaya bakın: adam diyoki rakipler 3 kulvarda mücadele edecek biz tek kulvarda diyo...zihniyetine ne yapiim ben senin..kafaya bak..cılk olmuş beyin güneşten...bunlarla biz şampiyonluk mücadelesi veriyoruz işte anlayın..elimizdeki malı..
                .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İSTİFA!
                  Resignation !
                  Abdankung !
                  Demission !

Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Bence mac baslamadan Yönetim istifa diye bagirilmali. mac basladiginda herkes arkasini dönmeli ve hicbirsey söylememeli. mac bittiginde ise tekrar yönetim istifa diye bagirilmali. ayrica siyah bayrak güzel fikir. pankartta olabilir.

ama ise yararmi? pek sanmiyorum
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bunlar gitmezzzzzzzzzzzzzzzzzz
                      yapıştılar oraya ne gurur ne halsiyet ne de yüz kalmış bunlarda.

Yorum

• abicimbu albayrak aynen tayip erdoğan gibi yapıştı ensemize zaten bu albayrak da onun adamı.bu gidişlide yakamızdan düşmüyeceği belli.adamların hedefi belli takımda ki bütün yıldızları satmak,tıpkı tayip erdoğanın memleketteki milli yıldızları(yani sanayi bölgelerini yabancılara peşkeş çekilmesi) siz bir fark görebiliyomusunuz valla ben göremiyom arkadaş ne yapıp edip bizim bu aç köpekleri trabzonspordan uzaklaştırmamız gerekli.ekonomik olarak en sıkıntılı dönemimiz olan atay aktuğ dönemini arıyoruz
                        ........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......

Yorum

• herkes buraya gelip "yapalım,edelim" diyor ama somut hiçbir şey yok. eğer ben diğer taraftar birliklerinin yetkililerini tanıyor olsaydım şu aşamada uygun bir tarih belirlemekle meşgul olurdum. bu yüzden bu sitenin yetkililerini göreve çağırıyorum.
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• yaw yönetim ben nasıl olsa aralıkta gideceğim diye bakıyor olaya öncelik bu çapsız teknik adamda olmalı istifaya bu adam müsfetesinden başlamalı
                            BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                            ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Ya arkadaşlar ne zaman olacak bu lig başlayınca iş işten geçiyor.GALATİ maçında o stad inlemesi gerekirdi ama hainler var diye düşünüyorum.
                              Bunlar istifa edecek te gelecek olan yönetim için seçim olacak ve seçim sonuçları sonrası yönetim tebrik falan alacak derken geçti 5 hafta.
                              Sonra futbolcu almak izin komite falan oluştur derken transfer sezonu kapanacak.Anca bu iş devre arasına kalacak.
                              O yüzden elimizi çabuk tutmamız lazım.

Yorum

• hepimiz siyah pankart bulup maç boyunca o pankartı havada tutacaz ortayada beyaz pankartla bizi karanlığa gömdünüz istifa diye bir yazı bence çok güzel olur .. sonra da istifa diye bağıracaz benim aklıma gelen bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X