Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evimizdeki ilk maçta iki seçenek var

ya stadı tıklım tıklım doldurup istifaya davet edecez ya da stadı tamamen boş bırakıcaz
    bencede en mantıklısı da bu. evimizdeki ilk maçda 90 dakika boyunca yönetim ve ziya istifaya davet edilmeli. gol olursa sevinilmemeli. keçeli ferhat gibi oyuncularda ayağına her top geldiğinde yuhalanmalıdırlar. bütün sezon biz kahrolduk onların oynadığı futboldan dolayı birazda onlar kahrolsun...
    En son Kemhacıoğlu tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 14:25.

Yorum

İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ALLAH rizasi icin yapin artik birseyler, size yalvariyorum yapin artik birsey yapiiiiinnn!!! Kac aydir bu YOKOLUSUMUZA seyirci kaliyorsunuz. Buradan yapabilecegim birsey olsa yapardim, ama yapamiyoruzzz!!! Size yalvariyorum önümüzdeki macta Avni Aker'i doldurun ve 20 bin kisi Ziya ve yönetim istifa diye bagirin, bakalim hala kaliyorlar mi, ne olursunuz artik yapin bunu
      Taraftari ne hale getirmisler. Yuh be yuhhh.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak gladyator tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bencede en mantıklısı da bu. evimizdeki ilk maçda 90 dakika boyunca yönetim ve ziyay istifaya davet edilmeli. gol olursa sevinilmemeli. keçeli ferhat gibi oyuncularda ayağıan her top geldiğinde yuhalanmalıdırlar. bütün sezon biz kahrolduk onların oynadığı futboldan dolayı birazda onlar kahrolsun...
        Tayfuna yapilmisti bunlar Vahid zamaninda. Bende katiliyorum sana, biz simdiye kadar kahrolduk onlar da biraz kahrolsun. Yeter vallah.
        TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi

Bakin (1)gs zamaninda parasizken en borclu zamaninda bile uefa kupasi getirebiliyorsa demekki parayla degilde baska seylerle bu isler oluyormus mus

uefa kupasinda bizi eleyen osasuna iki kurusuyla vede kume dusmesi bile soz iken yari final oynuyor paradanmi yoksaaaa ........kapidoooo
          1- galatasarayın o sezonki kadrosu türkiyede gelmiş gecmiş en iyi kadrolardan biriydi.. kenarda fatih terim saha içinde hagi gibi bi usta vardı

2- osasunaya iki kurusluk takım demişsin gidip getirsene valdoyu TRABZONSPOR'a.

neyse uzatmayayım.. saygılar..
          Hadi eyvallah..

Yorum

benim avatarımı yönetcilerden aldım bir kaç yönetici arkadaş bunu kullanıyor herkes bunu bir süreliğine kullanabilir

Yorum

o maça kadar çoğu kişi alışır duruma hele bir iki gol olursa susarlar

bence bu iş sıcağı sıcağına hava alanında bitirilmeli yok hala istifa etmezlerse avni akerdeki maçta aynen devam etmeli

bu yönetim ve ziya doğan ve bazı futbolcular hiçbirşey yokmuş gibi Trabzon a dönmemeli hesap vermeli artık başkan taraftara yazık yaa

belki Trazbzondaki kardeşlerimiz bizim kadar üzülmüyorlardır onlar maçalrı hep trabzonsporlularla izliyolrar maçtan sonra dışarı çıktığında işe gittiğinde onarlı pişmiş kelle gibi sırıtan fenerliler beklemiyor
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Stada gelen herkez sirtini sahaya dönebilir, gerci klasik bir protesto sekli ama etkili. Gerci cekirdekciler dönmezler sirtlarini cünkü o zaman rahat cekirdek yiyemezler.

Yorum

İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stada gelen herkez sirtini sahaya dönebilir, gerci klasik bir protesto sekli ama etkili. Gerci cekirdekciler dönmezler sirtlarini cünkü o zaman rahat cekirdek yiyemezler.
                  Beni güldürdün ya ALLAH ta seni güldürsün abicim . Bu cekirdekcilerden kurtulusumuz yok bizim galiba...

Yorum

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1- galatasarayın o sezonki kadrosu türkiyede gelmiş gecmiş en iyi kadrolardan biriydi.. kenarda fatih terim saha içinde hagi gibi bi usta vardı

2- osasunaya iki kurusluk takım demişsin gidip getirsene valdoyu TRABZONSPOR'a.

neyse uzatmayayım.. saygılar..

gs nin parasimi vardi sorum buydu (para mara gs de yokdu dahada yok)

osasunada bilmem kim oynuyormus super olsaydi buyuk takimlar kapardi.

sonuc her sey para degil insallah anlata bilmisimdir.

hatda ve hatda sunuda anlatayim 1967 da kurulan Trabzonspor 5 sene arka arkaya istanbul takimlarindan transfer edilmis futbolcularla birinci lige cikma gayreti gostermis ama 5 sene bosuna gitmis vede hic bir basari elde edememisler (parasilikdan vede oze donusden sonra)
                    Trabzonspor birinci lige vede 10 sene arka arkaya sampiyonluklar vede basarilara imza atmisdir bunuda inkar etmek gibi bir sey olamaz.

Yorum

İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beni güldürdün ya ALLAH ta seni güldürsün abicim . Bu cekirdekcilerden kurtulusumuz yok bizim galiba...
                      Cekirdek yemek gibi dehset derecede önemli bir konu dururken protestoyu kim düsünür? Aman dikkat cekirdekler sogumasin.

Yorum

şöyle istanbulda ki fener maçında trabzonsporlular fenere başarılar diler hacıosmanoğlu ile de ziyaya mutlu günler. diye bir pankart açılsa dokurmu acaba.

malum anlamı da büyük olur
                        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

2006-2007 FUTBOL KOMEDİ OSCAR ADAYLARI
                          EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR: ZİYA DOĞAN (6-4-0 veya 5-1-4 gibi, her mac sonunda "eksiklerimiz var gidereceğiz" yorumlarıyla futbola katkıları için.)
                          EN İYİ SOL KANAT: MUSTAFA KEÇELİ (sırf sadece solak diye futbolcu zannedilen ve aynı kanatta oynayabilecek hollanda, ingiltere altyapılı sampiyonlar ligi sampiyonlugu yasamıs birini takımdan kestigi icin.)
                          EN İYİ ORTALIK OYUNCUSU: FERHAT ÇÖKMÜŞ (nerede nasıl oynadığı belli olmayan düz bildigin yontulmuş şekil verilmiş tahta)
                          EN İYİ KALECİ: TOLGA ZENGİN (izleyenlerine güven vermediği, hicbir degajı isabetli olmadığı için)
                          EN İYİ YÖNETİM: NURİ ALBAYRAK (!!!!!!!..!!!!!!!!!!:-))))))
                          En son OZDEN61 tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 15:36.

Yorum

Gazeteye büyük boy satılık ilanı verelim

Taraftardan Satılık

Az kullanılmış biblo niyetine kullanılabilir Yönetim
                            Alana yanında 1 adet teknik drektör bedava verilecektir.
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sonuc her sey para degil insallah anlata bilmisimdir.
                              işte anlaşamadıgımız nokta bi tek bura .. herşey para olmuş artık. tribünündeki taraftar bile 3 5 ytl için birilerinin adamı oluyosa daha ne konuşalım biz hocam boşversene... saygılar..
                              Hadi eyvallah..

Yorum

ziyanın nosunu verin bana iki çift lafım war acilen
                                gaNgus...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X