Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Eskisi Gibi Olmali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Eskisi Gibi Olmali

Türkiyedeki Stadyumlarda ''Cehennem'' kelimesi ilk defa Trabzon için Kullanildi..Neden Peki?

Çünkü Avni Aker'e gelen takim degil yenmek veya berabere kalmak maç bir an önce bitsinde geri dönelim duygulari içindeydiler..

Yasim geregi bilmedigim için eskilerden dinledigim kadariyla Gelen takimlar havaalaninda karsilanir, kaldiklari otellerin önünde sabaha kadar gürültü çikartilir ve uyumalari engellenir.. maç aninda muhtesem gürültü ve tepki ile konsatre nedir birakilmaz..maçtan sonra yanlis bir durum söz konusu olduysa veya puan kaybedilmisse havaalanina kadar dövülür ,tartaklanirdi.. hakemler ambulansla kaçirilirdi statlardan...o yüzden türkiyedeki en zor deplasmandi Trabzon..

Simdide en zor deplasman Trabzon ama eskiye göre %100 degisme göstererek.. Artik rakip takim üzerine baski degil kendi takim üzerine baski söz konusu.. Hakemlerin Trabzonun aleyhine düdük çalmaktan korktugu bir stad degil aksine Trabzon aleyhine düdüklerin çalindigi bir stad oldu..

Son zamanlarda Trabzonsporlular eskisi gibi degil diye uyutma politikasi güden istanbul artik öyle uyutmus bizleri ki Trabzondan puan almak tereyagdan kil çekme isine benzedi artik..

Trabzonsporda bundan etkilendi ve artik avni akerdeki baskidan korkarak deplasmanda daha iyi oynayarak bir deplasman takimi oldu maalesef..

Bunlara çok örnekler verebiliriz.. Ben sunu söylemek istiyorum.. Trabzonspor Avni Aker Stadi ve Trabzondaki Trabzonsporlular olarak eskiye dönüs söz konusu olmali... Ayni seyler yapilmali..

Nede olsa adimiz çikmis bir kere.. Bunun medeniyetsizliklede alakasi yoktur..Çünkü Trabzon Medeniyetlerin baskentidir..

Söyledigim gibi eski o günlere dönmek için eski olaylardan ve eski cehenneme dönüs lazim

bilmem haksiz miyim?

haklisin ama eski seyircininde geri gelmesi lazim

bagiranlara lafim yok ama çekirdekçilere lafim çok gidin evinizden izleyin
    Medeniyet demek açmak ise bedeni
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni

Yorum

seyircinin geri gelmesi lazim evet

ama zamanla ..çünkü artik aradan bayagi bir zaman geçti.. basarisizlikla geçen yillardan sonra haliyle bazi insanlar küsgün.. onlar zaten maça gelmiyor.. stada gelen gençlerden destek istiyoruz ..yaslilardan degil..onlar zaten el çirpsa bile yeter ama gel görki gençlerimiz bile keyfine düskün..

maça erken girip maratonda ön tarafta maç izleme telasinda herkes..

Yorum

İlk olarak GenTLeMaN tarafından gönderildi

Gelen takimlar havaalaninda karsilanir, kaldiklari otellerin önünde sabaha kadar gürültü çikartilir ve uyumalari engellenir.. maç aninda muhtesem gürültü ve tepki ile konsatre nedir birakilmaz..maçtan sonra yanlis bir durum söz konusu olduysa veya puan kaybedilmisse havaalanina kadar dövülür ,tartaklanirdi..

Ne dövmesi, ne tartaklamasi? Hangi çagda yasiyorsun sen? Ben okurken utandim, sen yazarken utanmiyor musun?

Yorum

anaylzer

ben yasim geregi bilmedigimi ve büyüklerimizden duydugumu söylemistim..ve bunu bir kaç kisi degil çogu kisi söylüyor..hangi çag olmasi önemli degil haksizliga karsi olusan tepki diye adlandirsak daha iyi olmaz mi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak GenTLeMaN tarafından gönderildi

anaylzer

ben yasim geregi bilmedigimi ve büyüklerimizden duydugumu söylemistim..ve bunu bir kaç kisi degil çogu kisi söylüyor..hangi çag olmasi önemli degil haksizliga karsi olusan tepki diye adlandirsak daha iyi olmaz mi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

olmaz

Yorum

bence artik trabzon taraftari kendine geldi...samsunda yasiyorum ve burda istanbul maymunlaruyla dalasmaktan biktim usandim...niçin taraftarimiz birlesmiyor veya birlesemiyor..gruplara ayrilip da ayri telden çalmanin ne anlami var? tamam trabzonspor belki eski trabzon degil ama ya taraftar eski taraftar mi?
              61>34 matematik yalan söylemez...

Yorum

anlasilan asagidaki alintiyi bu konuyada eklemem gerekecek:

Trabzonspor Taraftari
                Trabzonspor taraftarina düsen görev, sahada ve masada görülmemis bir faziletle mücadele veren Trabzonspor takimina ve yönetimine yakisacak olgunlukta bir tribün gösterisi sunmasidir. Trabzonspor?un bu ülkede hak ettigi sempatinin yarisini bile bulamamasinin baslica nedeni, bir kisim taraftarinin dengesiz, ölçüsüz ve ahlaksiz eylemleridir. Gün gelip kendi oyuncusunu bile küstüren, biktiran taraftar görünümünün tamamen silinmesi sarttir. Pazar aksami oynanacak Besiktas maçindan itibaren, maç boyunca takimini destekleyecek ve karsidan gelen tahrikin niceligi ve niteligi ne olursa olsun en ufak bir taskinlikta bulunmayacak bir taraftar kitlesi, Trabzonspor?u sadece sampiyonluk koltuguna degil, ülke insaninin gönül tahtina ulastirir.

KAYNAK- Dr.Hakan KULAÇOGLU - Sizden Korkan Edited by: TesTosTeron
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

dostum adimiz cikmissa bir kere bunun nedenlerini arayabiliriz. unutmaki ingiliz takimlari böyle olaylar yüzünden neler yasadi. böylemi olalim yani...

ha diger tahrikatlara bi diyecegim yok ama sehrin adini dolayisiyla takimimizin adini kirletecek herseye karsiyim. elimizden gelen tüm eziyeti cektirelim onlara ama kiminle..........

baska birarkadasmizin dedigi gibi cekirdekci taraftar istemiyoruz. bos kalsin daha iyi. biz maclara oglen ikide girer aksam yedide mac izlerdik, bizim icin dügün gibiydi mac günleri ama simdi kiminle....
                  Tempesta sul Mare Nero

Yorum

stadin adinida hüseyin avni aker cehennemi diye degiselim daha bi motive edici olsun.

Yorum

gs maci herseyi gösterdi adamlar 150 kisi ve sesleri daha iyi çikiyordu üstelik yapilan tezaruhatlara bakilirsa ben hiç duymadim sadece klasiklesen bordo mavi sampiyon trabzon bunlar tam komedi uyan trabzon uyan uyanda etrafina bak seni vurmak isteyen disardan degil içindeki insanlarörnekmi ergün gürsoy serefsizi

Yorum

Galatasaray maçinda çok da kötü degildik.Yani bir seyi elestirirken biraz da insafli olmak lazim.Vur derken öldürmeyelim.
                        Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

İlk olarak Faruk tarafından gönderildi
                          Galatasaray maçinda çok da kötü degildik.Yani bir seyi elestirirken biraz da insafli olmak lazim.Vur derken öldürmeyelim.
                          Farugum nasil olurda kötü degildik dersin amlamiyorum.Birakin allah askina duygu sömürüsünü gerçekleri görün artik.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                            İlk olarak Faruk tarafından gönderildi
                            Farugum nasil olurda kötü degildik dersin amlamiyorum.Birakin allah askina duygu sömürüsünü gerçekleri görün artik.

Valla ben tv basindan dogru dürüst tezahürat duymadim desem yeridir.hatta cincon oglanlarinki isitiliyordu.[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

Bende pek tezahürat duyamadim ama taraftarimizin hakkini yemek istemem, TV kanalinin mikrofon ayarlari v.s. den de olabilir diye düsündüm.

Fakat su gerçekki genel olarak gol olmadan cosmuyoruz, takim kötüyse susuyoruz. Asil olan gol gelmeyince, takim tökezleyince tabiri caizse gaza getirmek için bagirmak gerekmez mi?
                              <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X