Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa mı Roda mı? Bence direk
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ne var kafasında bilmiyorum ama hala Bero'yu sağ açıkta deniyor hoca. Sağ ve sol açığı oturtmamız gerekiyor artık. Çok uzadı bu iş. Yoksa işimiz zor.
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alihani mactan aldilar, sanirim as takim kazansin diye
        Kazanamadı Selçuk,işe yaramadı çünkü 1461'in bir oyun planı vardı,bizim ne yapacağımıza ise sahadaki oyuncu karar veriyor.

Ali Han ile ilgili görüşün ne bu arada,ben çok beğendim,1461'in kaleci de iyi görüntü verdi.

Batu ve Rahim dışında pek beğenmedim A takımı.

Bir de aşağıdaki mesajı neden yazdın,ne çarptı gözüne?

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hoca simdiden takim üzerindeki hakimiyetini kaybetmise benziyor
        En son sasone tarafından düzenlendi; 10.01.2018, 17:52.
        • Memento mori

Yorum

• Pereira varsa bir şeyler oluyor. Adam sağ bekten organize ediyor takımı. Onun gibi bir tane de sol bek bulsak çok iyi olurdu.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cidden çok doğru ya. Adam resmen bütün oyunumuzu bozuyordu ve çıkarttılar. Yapılan doğru değil ancak bu çocuk değerlendirilmeli..
            daha öncede yazmisdin, bu takimda 5-6 oyuncu var süperligde rahat oynayacak kalitede

sorun bu cocuklarin önce kendilerini degerlendirmemeleri

2008 jenerasyonundan: yumlu, yavru, erdogan, fatih, keles, osmanpasa, sercan, abdülkadir bunu basardi, bunlarda isterse basarir

özellikle yüksel, yagiz, ali han lar, savas ve görünüse göre murat cem....

önce kendi gölgelerini asmalilar
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kazanamadı Selçuk,işe yaramadı çünkü 1461'in bir oyun planı vardı,bizim ne yapacağımıza ise sahadaki oyuncu karar veriyor.

Ali Han ile ilgili görüşün ne bu arada,ben çok beğendim,1461'in kaleci de iyi görüntü verdi.

Batu ve Rahim dışında pek beğenmedim A takımı.

Bir de aşağıdaki mesajı neden yazdın,ne çarptı gözüne?
              alihan önce bu performansi istikrarli hale getirmeli, sonra hersey mümkün

kaleci cizgi üzerinde iydi ama hicbir topu tutmadi, hepsini sektirdi

takimda oyun zaten yoktu ama motivasyon yüksekti, dün ve bugün motivasyonda yok
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dünkü maçta Olcay hiç oynamadı bugün oynattık dedi hoca. Hayalet gibi sahada dolaşıyordu demek görmemiş hoca

Yorum

• yorumlara bakarak diyorumki takım adam gibi antreman yapmiyor. rıza da beceremeyecek gibi.

Yorum

• takımda saha içi organizasyon anlamında gram gelişme göremedim. iki maçta da top ayağında olan oyuncunun alacağı inisiyatife bağlı bir oyun anlayışı hakimdi. defansif anlamda taktik topun gerisinde kalabalık olmaktan ibaret, ofansif kısımda ise durum fecaat. taktik maktik yok maalesef.

hocanın gelişiyle oyunu istek ve motivasyon anlamında geliştirdik ligin ilk yarısında. ancak organizasyon anlamında üzülerek kabul etmek gerekir ki daha geriye gittiğimiz dahi söylenebilir. bu futbolla ne ligde ne kupada başarı sağlamamız mümkün değil. topa sahip olan oyuncunun formuna ve istekliliğine bağlı bir futbol anlayışının topu doğru kullanma potansiyeline sahip oyunculara uygulanan pres ve markajlar sonucu çok rahat çözüleceğini tahmin etmek güç değil. anadolu takımlarının tamamı zaten rakibin etkili oyuncularını aldırmama, döndürmeme, vurdurmama üzerine kurulu bir taktikle karşılıyorlar rakibi. bu koşullar altında hücumda tercih çeşitliliğine sahip olmayan takımların başarı şansı olduğunu düşünmüyorum.

işin özeti oyunumuzu geliştirmezsek her hafta 3 ihtimalli maçlar oynarız. teknik heyetin işi gücü bırakıp bu takıma set çizmesi ve çalıştırması gerkiyor. ilk yarıdaki yenilmezlik serisi aldatıcı olmamalı. kötü oyuna rağmen kazandığımız maç sayısı azımsanmamalı.

Yorum

• Yazıcı ve Sosa gibi iyi orta yapan oyuncularımız var, bir sürü de kafa vurabilecek adamımız var ama kornerden golümüz yok. Bu iş bilmezliktir. Vahid olsa +10 tane daha kornerden golümüz vardı. Futbolda duran toplar çok önemli, kilit açar. Top mop oynadığımız yok bari biraz duran top çalıştırması yaptırsınlar.

Yorum

• Devre arası kampından akılda kalan(lar)
                        En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.01.2018, 15:43.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Devre arası kampında akılda kalanlar
                          Ozan video attiysan yine görünmüyor. Sanirim [yt] kodunda problem var. Eklerken video ekle bölümünden eklersen görünüyor videolar haberin olsun. Bende böyle başkalarında nasıl bilmiyorum.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozan video attiysan yine görünmüyor. Sanirim [yt] kodunda problem var. Eklerken video ekle bölümünden eklersen görünüyor videolar haberin olsun. Bende böyle başkalarında nasıl bilmiyorum.
                            video değil resimdi bende görünüyor sizde kırık link hatası mı var?
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              video değil resimdi bende görünüyor sizde kırık link hatası mı var?
                              Hayir bir boşluk görünüyor yalnızca.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim