takımda saha içi organizasyon anlamında gram gelişme göremedim. iki maçta da top ayağında olan oyuncunun alacağı inisiyatife bağlı bir oyun anlayışı hakimdi. defansif anlamda taktik topun gerisinde kalabalık olmaktan ibaret, ofansif kısımda ise durum fecaat. taktik maktik yok maalesef.
hocanın gelişiyle oyunu istek ve motivasyon anlamında geliştirdik ligin ilk yarısında. ancak organizasyon anlamında üzülerek kabul etmek gerekir ki daha geriye gittiğimiz dahi söylenebilir. bu futbolla ne ligde ne kupada başarı sağlamamız mümkün değil. topa sahip olan oyuncunun formuna ve istekliliğine bağlı bir futbol anlayışının topu doğru kullanma potansiyeline sahip oyunculara uygulanan pres ve markajlar sonucu çok rahat çözüleceğini tahmin etmek güç değil. anadolu takımlarının tamamı zaten rakibin etkili oyuncularını aldırmama, döndürmeme, vurdurmama üzerine kurulu bir taktikle karşılıyorlar rakibi. bu koşullar altında hücumda tercih çeşitliliğine sahip olmayan takımların başarı şansı olduğunu düşünmüyorum.
işin özeti oyunumuzu geliştirmezsek her hafta 3 ihtimalli maçlar oynarız. teknik heyetin işi gücü bırakıp bu takıma set çizmesi ve çalıştırması gerkiyor. ilk yarıdaki yenilmezlik serisi aldatıcı olmamalı. kötü oyuna rağmen kazandığımız maç sayısı azımsanmamalı.
Yazıcı ve Sosa gibi iyi orta yapan oyuncularımız var, bir sürü de kafa vurabilecek adamımız var ama kornerden golümüz yok. Bu iş bilmezliktir. Vahid olsa +10 tane daha kornerden golümüz vardı. Futbolda duran toplar çok önemli, kilit açar. Top mop oynadığımız yok bari biraz duran top çalıştırması yaptırsınlar.
Ozan video attiysan yine görünmüyor. Sanirim [yt] kodunda problem var. Eklerken video ekle bölümünden eklersen görünüyor videolar haberin olsun. Bende böyle başkalarında nasıl bilmiyorum.
Ozan video attiysan yine görünmüyor. Sanirim [yt] kodunda problem var. Eklerken video ekle bölümünden eklersen görünüyor videolar haberin olsun. Bende böyle başkalarında nasıl bilmiyorum.
video değil resimdi bende görünüyor sizde kırık link hatası mı var?
Yorum