Hazırlık maçları ölçü değildir. Bu doğru. Ancak Aytaç ve Mustafa Akbaş için bu geçerli değil. Bu adamlar hazırlık olsun, resmi olsun istisnasız her maçta berbat oynuyorlar. Her maçta hata yapıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ozaman forvet oynasin ama kalecilik yapmasın kaleyi 10 tehlikeli atak olsa anca 1 tanesini şansa çıkarır. Kaleci güven vermeli.İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyakları çok iyi niye öyle diyorsun!
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
tamam hazırlık maçıda bu kadar yüksek ücret alan bu oyuncuların böyle saçma sapan hatalar yapmaları, inanılmaz pas hataları yapmaları, topu hep yana oynamaları, yana oynamadan 3 pas yapamıyor olmaları insanın canını sıkıyor. 10 lira verip bir tane futbol nedir ve nasıl oynanır diye kitap alıp okusunlar. lige böyle başlamayacağımızdan eminim ama bu kadar basit ve motivasyonsuz maçlar çıkartmaları ilk 4'e kesinlikle giremeyecekleri izlenimi oluşturuyor. ilk 8 en fazla.
Yorum
-
Şu Ersun' u anlayamadım gitti, ulan hazırlık maçı yapıyorsun 11 in belli değil 2 tane 11 le oynuyorsun farketmiyor, Macaristan'ın 4. Lig takımı da 2 atıyor, Slovakya amatör takımı da 2 atıyor... Usta twit atacağı yerde Ersun' u hesap sormalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Sağ kanatta durmuyor ki gobekte her pozisyon.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTheonun asıl mevkisi sol kanat Celtada 43 maçın 41inde solda oynamış kötü performansını buna bağlıyorum en azından bağlamak istiyorum ama orda da Castillo varken oynaması zor.
Akbas desen net kafada silmis takimi zaten silmese de bu takimda yeri yok.
Bero desen ilerde bile her topu geriye dönüp pozisyon almaktan baska birsey yaptigi tok.
Aytaci artik allaha havale ediyorum. Sozlesmesi de bitmiyor yanlis bilmiyorsam bunu akli olan takimina almaz zaten.
Castillo ve Yusuf harici takimda is yok.
Rodallega yedek forvet olarak is yapar. Bu theoyu görünce Yusuf Erdoğan kalsin cidden.
Devre arasi Suk gibi bunun da sözleşmesi fesh edilir.
Estebani da gondermedi yonetim 3 kurus bonservise odemeyim diye kaleciye..
Bu takima 3 ya da 4 adam alinmazsa hicbirsey olmaz.
2.lig takimlari alay ediyor..
Mustehak sana Muharrem Usta.
Gör kadroyu iyice..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Modern futbolda kalecide ayak çok önemliymiş de ona istinaden diyorum. Hatta kolu olmasa bile olabilir belki deİlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzaman forvet oynasin ama kalecilik yapmasın kaleyi 10 tehlikeli atak olsa anca 1 tanesini şansa çıkarır. Kaleci güven vermeli.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
M. Usta'nin Esteban hamlesini elestirmistim ama bugün beni haksiz cikartti. Esteban bu performansiyla her türlü faydali olur, hele Ugurcan yeteneksiziyle kiyaslandiginda. Nokta atisi diyebiliriz.
Aytac bu sezon bir cikis yakalyacak. Bundan eminim. Bugün bu cikisin sinyallerini görebiliyoruz.
Skor'u abartmamaliyiz. Takim hem fizik hemde oyun anlaminda olumlu sinyaller veriyor.
Bu arada Ersun Yanal nereli ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum