50. yılda şampiyonluaşslkdaljhfdöjbfdadfsdf
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Desene tam disimize goreİlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlovakya 2. lig, 1.4 m € değeri var.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ersun Yanal seni bir kez daha takdir ediyorum.Muharrem ve saz arkadaşlarının gözüne gözüne sok takımın durumunu.Yönetim olarak pırlanta gibi bir kadro haline getirmişler iho'dan aldıkları kadroyu peh.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ayakları çok iyi niye öyle diyorsun!İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban defol git ya bir top tutmayı öğren ligin en kötü kalecisi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Esteban çok kötü bir kaleci. Onurun gerisinde yedek bekleyecek kişinin gelecek vaadeden genç bir kaleci olması gerekiyordu. Hadi bu risk diyelim, en kötü hakan arıkanla 1-2 sene idare ederdik."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Aytaç, Medjani ve Akbaş yüzünden bekler göze batıyor.İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki bekimizde defansif olarak inanilmaz kötü maç cikariyor arkalarina atilan her top pozisyon oluyor.En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 24.07.2017, 20:09.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Her şey ikisi için şaşırtıcı şekilde iyiler dedikten sonra başladı.İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki bekimizde defansif olarak inanilmaz kötü maç cikariyor arkalarina atilan her top pozisyon oluyor.
Yorum
-
"Hazırlık maçı ölçü değildir, tek maçla adam yargılıyorsunuz, bu yüzden bu şehirde baskı fazla, trabzon taraftarı herşeyin en iyisini bilir sanıyorsunuz"cular da çıkmadan ortaya eleştirilerinizi bitirin arkadaşlar.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum