Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 50. yılda şampiyonluaşslkdaljhfdöjbfdadfsdf
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Slovakya 2. lig, 1.4 m € değeri var.
      Desene tam disimize gore
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu takımı izlemek zulüm

Yorum

• Akbaş reyiz kontrada en uçta gol ararken boşalttığı bölgeden golü yedik... Esteban pampişim de ayak dibine atılan toplarda ne kadar biçare olduğunu tekrardan hatırlatıyor...

Yorum

• Yusuf Yazıcı gerçekten abarttığımız kadar var. Her topu olumlu nazar değmesin.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Ersun Yanal seni bir kez daha takdir ediyorum.Muharrem ve saz arkadaşlarının gözüne gözüne sok takımın durumunu.Yönetim olarak pırlanta gibi bir kadro haline getirmişler iho'dan aldıkları kadroyu peh.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• iki bekimizde defansif olarak inanilmaz kötü maç cikariyor arkalarina atilan her top pozisyon oluyor.

Yorum

• Theonun asıl mevkisi sol kanat Celtada 43 maçın 41inde solda oynamış kötü performansını buna bağlıyorum en azından bağlamak istiyorum ama orda da Castillo varken oynaması zor.

Yorum

• Hazırlık maçları herşeyi ortaya koyuyor. Çok işimiz var çok.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Esteban defol git ya bir top tutmayı öğren ligin en kötü kalecisi
                      Ayakları çok iyi niye öyle diyorsun!

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Esteban çok kötü bir kaleci. Onurun gerisinde yedek bekleyecek kişinin gelecek vaadeden genç bir kaleci olması gerekiyordu. Hadi bu risk diyelim, en kötü hakan arıkanla 1-2 sene idare ederdik.
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iki bekimizde defansif olarak inanilmaz kötü maç cikariyor arkalarina atilan her top pozisyon oluyor.
                          Aytaç, Medjani ve Akbaş yüzünden bekler göze batıyor.
                          En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 24.07.2017, 20:09.
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iki bekimizde defansif olarak inanilmaz kötü maç cikariyor arkalarina atilan her top pozisyon oluyor.
                            Her şey ikisi için şaşırtıcı şekilde iyiler dedikten sonra başladı.

Yorum

• "Hazırlık maçı ölçü değildir, tek maçla adam yargılıyorsunuz, bu yüzden bu şehirde baskı fazla, trabzon taraftarı herşeyin en iyisini bilir sanıyorsunuz"cular da çıkmadan ortaya eleştirilerinizi bitirin arkadaşlar.
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• kimse beklere kizmasin...akbas medjani aytac Bero rezil oynuyorlar
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim