Ersun hoca basina kapatiyo taraftara kapatiyor. Basin toplantisi yapmiyor. Taraftari hic bilgilendirmiyor acikcasi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
samorinde umarim böyle bir sacmalik yapmazlar
mac taraftara kapali nedemek
baskanin bu olanlardan haberi var mi?
yemin ediyorum insani sogutuyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
mtk önemli takim macarda, reytingi yüksek takimİlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kerede iyi bir takımla maç yapalım gücümüzü sınayalım.
çok mu zor iyi bir takım bulmak.
bşr maç yapacaklar onuda taraftara kapatıyorlar gurbetçi renktaşlara ayıptır bu yapılan. bırakın 1-2 maç izlesinler.
suan kötü durumda olsalarda irtibatta olmak iyi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
macaristanda baska takim kamp yapmiyorsa pek birsey yapamazsin. Sartlara göre MTK Budapest iyi bir rakip.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kerede iyi bir takımla maç yapalım gücümüzü sınayalım.
çok mu zor iyi bir takım bulmak.
bşr maç yapacaklar onuda taraftara kapatıyorlar gurbetçi renktaşlara ayıptır bu yapılan. bırakın 1-2 maç izlesinler.
Yorum
-
Genel bir değerlendirme yaparsak şuana kadar geçen süreç bizim adımıza gayet olumlu ciddi sakatlıkların olmaması,sorunlu futbolcuların bulunmaması kampın verimini daha da arttıracaktır inşallah bu şekilde devam eder.
Transfer sürecini değerlendirirsek alınacak oyuncunun kalitesi yükseldikçe doğal olarak alış süresi de uzamakta 3 transfer daha yapabilirsek ciddi bir yol almış oluruz. Bu 3 transferin önem derecesi 1.forvet, 2.skorer açık 3.çabuk stoper bütçe kalırsa da kuckanın yanına bir oyuncu olabilir.
Şuan için en büyük avantajımız son yıllardaki gibi 15 oyuncunun gidip 15 oyuncunun geldiği karışık süreci atlattık birbirini tanıyan oyuncularımızın olması verimi yükseltecek kısacası sezona başlarken deneme süreci olmayacak sistem belli oyuncu kadrosu belli ikinci yarıya başladığımız bursa maçı kemik kadromuzu teşkil edecek ve artık yapılacak olan şey aksayan yerlere nokta atışlarıyla çıtayı yükseltmek olacak.
Bu kemik kadroda bazı oyuncular önemli misyonlar üstlenmek zorunda onur,durica,olcay,Kucka bunu sahaya yansıtması gereken oyuncular
Yusuf yazıcı da genç yetenek kontenjanından takıma pozitif enerji katacak kadroda onu gördükçe insanların daha çok maç izleme şevki artacak oda bu beklentilere karşılık vermeli.inşallah bu sezonda yusuf gibi bir genç yetenek sahaya atabilirsek yemeğin üstüne tatlı olur.
En büyük transferimiz istikrar olacak doğru sistem ve bu sisteme uygun oyuncular seviyemizi yükseltecek.Artık şu gerçeği görmek lazım geniş çaplı revizyonların camialara zaman ve para kaybından başka bir getirisi yok o yüzden puan durumuna takılmadan iyi futbol amaç olmalı oyuncuları baskı altında tutup onları demoralize edip şehirden kaçırmanın bir faydası yok.Herkesin birbirine sahip çıktığı bir camia olmayız en ufak rüzgarda dağılan bir camia görmek istemediğimi belirtirim.
Yorum
-
Yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki kamp çalışmalarına Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye bağlı Telki kasabasında devam eden takımımız kampın ilk hazırlık maçını 15.07.2017 Cumartesi günü TSİ 19.30’da MTK Budapeşte ile oynayacaktır.
Takımımızın kamp çalışmalarını sürdürdüğü Macaristan Futbol Federasyonu'na ait tesislerde gerçekleşecek mücadele, karşılaşmanın oynanacağı sahanın fiziksel şartlarının uygun olmaması nedeniyle maalesef seyirciye kapalı olarak yapılacaktır.
Alınan bu kararı taraftarlarımızın bilgilerine sunarız.
Karşılaşma Youtube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYOUTOUBE KANALIMIZI PAYLASABILIRMISINIZ ?? ben bulamiyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum