İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
..............hüseyinİlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan Zengin - Necati Ateş - Diomansy Kamara
...........selçuk....colman
..yattara.....gökhan...umut
.................hürriyet
..............alper......tello
....kamara....necati........erkan
ersun hocanın kurduğu takımlar. gayet dengeli takımlar kurmuştur. doğru oyuncu profillerini bir araya getirmiştir. 2008 kadrosuna bakalım. bugün zidane'nin kullandığı taktik profilini eldeki kadroya göre kullanmış. bir önlibero, iki pasör ortasaha, bir kanat, iki hareketli forvet. ama bütün sezon boyunca sol kanatta oyuncu yok diye gereksiz bir eleştiri almıştı. o dönem iyi bekler yakalayamamıştı. yoksa bu asimetrik düzen benim çok ilgimi çekmişti. baya beğeniyordum. sadece oyun pratiğinde sorunlar vardı. çabuk hır güre dönüyordu oyun. bu da ligin durumu ile ilgili. erken gol bulunca rahat ediyorsun.
biraz uzun dönem çalışsa, takım otururken, oynama düzeni gelişirken bazı oyuncuları da değiştirme ve takımı geliştirme imkanı bulur. giderek daha az para harcanır. daha az ama kaliteli transfer yapılır. her hoca için geçerli bu. avcı bu şekilde gelişiyor. en kaliteli oyuncuyu istiyorsak az transfere ihtiyaç duyacağımız bir istikrar şart.her sene 10 transfer yapıp çok yüksek kaliteye ulaşamazsın bizim takımda.
Yorum
-
O kadar gereksiz, o kadar popülist başlık ki!
2-3 kisi haric neden acik diyen yok.
Ha bide her zaman yazanlar dahi sorgulamiyo bunu.
Ustune bi de hersey normalmis gibi yorum yaziyo burda(ki o kisilerin burayi sadece "forum"dan ibaret gordugunu anliyorum bir kez daha)
Isler yolunda giderken dahi fesatlik yapmak için kullanmalik özünde bu baslik.
Yahu Ersun hocanin kendi kisisel basligi var. Sevende, sevmeyende, ovende, yerende orda yazmali herseyi.
Istifa etmeli'nin anketini anlarim da 8 aydir istifa etmeli basligini acik tutmanin anlami nedir?
Yonetici arkadaslara sözüm. Bu basligi hala tutuyosaniz forum hit aldigi ve soz sahibi olanlarin ayni paralelde dusundugu icindir. Bana kimse elestirme ozgurlugu falan demesin. Bu basligin hala 8 aydir acik kalmasini saglayarak yaptiginiz tek sey duzene comak sokanlara arka cikmak.
Saka gibi resmen...
8 aydir aktif...En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.06.2017, 15:23.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Hocam ışık gördüysen tamam o zaman.. Buyurun hep beraber destek verelim.. Sahasında 5 maçtır kazanamayan toplamda son 8 maçta 1 kere kazanan bir takımız..İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Sabır" kelimesini bizim taraftar ne zaman anlayacak acaba çok merak ediyorum ?
Bir yıl uzun bir süredir diyorsanız o zaman her yıl hoca değiştirelim zaten...
Bu ne demek.. Hocanın kafa başka yerde demek.. Tabi başkanda hemen belli suçu ki biz zaten son haftalarda kazanamıyoruz diyor.. Bunu derken utanmıyor.. Başka bir konu için başarısızlığını dillendiriyorlar..
Yorum
-
Zamanında "Şenol Güneş istifa etmeli mi" başlığı olsaydı hemen kapanırdıİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar gereksiz, o kadar popülist başlık ki!
2-3 kisi haric neden acik diyen yok.
Ha bide her zaman yazanlar dahi sorgulamiyo bunu.
Ustune bi de hersey normalmis gibi yorum yaziyo burda(ki o kisilerin burayi sadece "forum"dan ibaret gordugunu anliyorum bir kez daha)
Isler yolunda giderken dahi fesatlik yapmak için kullanmalik özünde bu baslik.
Yahu Ersun hocanin kendi kisisel basligi var. Sevende, sevmeyende, ovende, yerende orda yazmali herseyi.
Istifa etmeli'nin anketini anlarim da 8 aydir istifa etmeli basligini acik tutmanin anlami nedir?
Yonetici arkadaslara sözüm. Bu basligi hala tutuyosaniz forum hit aldigi ve soz sahibi olanlarin ayni paralelde dusundugu icindir. Bana kimse elestirme ozgurlugu falan demesin. Bu basligin hala 8 aydir acik kalmasini saglayarak yaptiginiz tek sey duzene comak sokanlara arka cikmak.
Saka gibi resmen...
8 aydir aktif...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum