Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami diyorki , Ersuna sabredildigi gibi bana sabredilmedi.

Sirf bunyuzden Ersun hoca'ya 2 hafta daha kredi veririm.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hami diyorki , Ersuna sabredildigi gibi bana sabredilmedi.

Sirf bunyuzden Ersun hoca'ya 2 hafta daha kredi veririm.
      Verin vermesine krediyide bakalim sezon sonu bu takimin son 2 haftada ligde tutunabilmesi icin kredisi olacak mi..papaza kizilip oruc bozulmaz..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bilic Lokomotif`te Ndoye ile tek forvet oynuyordu. En ucta Ndoye dahada yanliz kaliyordu ama güclü idi, dozer gibi idi. Yani oynuyordu veya Bilic adami oynatabiliyordu.
        Muhammet Demirde kesinlike beceriksiz biri degil.
        Abi eksik bi ornek olmus. Tamam Bilic oynatiyodu da ama Ndoye'nin arkasinda da okay, aytac, ekici gibi bosbeles oyunculari oynatmiyodu. Ndoye o kadro yapisinda basariliydi, cunku o kadro Ndoye'ye pozisyon hazirliyodu. Bu dediklerim Cardozo icinde gecerli. Birde Ndoye Kopenhag'tan fit bi sekilde gitmisti Moskova'ya. Bu tip oyuncular takim oyunu ile is yapan oyuncular. Ha ben tek basina terminator bi forvet ariyorum diyosan Atletico Madrid zamanlarindeki gibi bi Falcao bulacaksin. O kendi yaratiyodu kendi pozisyonunu.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Verin vermesine krediyide bakalim sezon sonu bu takimin son 2 haftada ligde tutunabilmesi icin kredisi olacak mi..papaza kizilip oruc bozulmaz..
          Acik ve net sekilde takim ligin en kotusu. Hatta uzerine haftalar gectikce dahada fazla gelistirip dahada fazla kotu oluyoruz.
          Bazi takimlar vardir kotu oynadigi zaman bile kazanmasini bilir. Buda oyuncu kalitesine baglidir.

Bizim forvetimiz yok.

Bitmis N'Doye
          tukenmis M.Demir
          kaybolmus Suk.

1 forvet cok sey degisecektir. Samet Aybaba doneminde Fatih tekke gelene kadar kac gol atmistik.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yanal ve yonetimin istifasi ile basari gelecegini dusunenler hayal aleminde.
            Cunku yonetimin istifasi durumunda aday olacak tek isim Hekimoglu olacak. Onun da oze donus felsefesi ile basarili olabilecegini dusunmuyorum. Su an baska kimse Trabzonspor'a baskan olmak istemez. Hele ki bu ekonomik durumda.
            Neden hayal aleminde cunku istifa gerekceleri bence cok yetersiz. Boyle yaparak skor taraftarlarina, istanbul takimlarina hizmet ediyolar.
            Bu kulup daha kotu zamanlari da gordu. Benim gozumde son 30 senenin(1996-2004-2005-2011'i saymazsak) 25 senesinin bu seneden farki yok.
            Bu yonetim istifa ederse daha da kotuye gidecek durumumuz.
            En azindan 3 senelerini doldurmalilar. Hatalarindan ders alacak, egitimli, vizyonu genis insanlari barindiriyor bu yonetim. Asla ve asla Trabzonspor taraftari olupta cahil, egitimsiz, kultursuz insanlarin tekrar etkisine girmemeli bu kulup.

Yorum

• İlk olarak Begoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanal ve yonetimin istifasi ile basari gelecegini dusunenler hayal aleminde.
              Cunku yonetimin istifasi durumunda aday olacak tek isim Hekimoglu olacak. Onun da oze donus felsefesi ile basarili olabilecegini dusunmuyorum. Su an baska kimse Trabzonspor'a baskan olmak istemez. Hele ki bu ekonomik durumda.
              Neden hayal aleminde cunku istifa gerekceleri bence cok yetersiz. Boyle yaparak skor taraftarlarina, istanbul takimlarina hizmet ediyolar.
              Bu kulup daha kotu zamanlari da gordu. Benim gozumde son 30 senenin(1996-2004-2005-2011'i saymazsak) 25 senesinin bu seneden farki yok.
              Bu yonetim istifa ederse daha da kotuye gidecek durumumuz.
              En azindan 3 senelerini doldurmalilar. Hatalarindan ders alacak, egitimli, vizyonu genis insanlari barindiriyor bu yonetim. Asla ve asla Trabzonspor taraftari olupta cahil, egitimsiz, kultursuz insanlarin tekrar etkisine girmemeli bu kulup.
              Bu klup hicbir zaman bu kadar kotu durumda olmadi tarihimizin en kotu donemi bu donem, samimi olsan yazdiklarinda once bunu kabul edersin..etmiyorsan niyetin belli kusuru bakma ustasporlusun..

Yorum

Bu klup hicbir zaman bu kadar kotu durumda olmadi tarihimizin en kotu donemi bu donem, samimi olsan yazdiklarinda once bunu kabul edersin..etmiyorsan niyetin belli kusuru bakma ustasporlusun..
                Senin zihniyetinde ben cook insan gordum. Sizler hep kaostan beslenirsiniz. Ki senin ben 2013'den bu yana yazdiklarini da iyi bilirim. Senin su mesaj sayin kadar benim burada ozel mesaj sayim var.
                Ben ve benim gibi Trabzonspor'lar asla bir kalemde silecek; yönetimin bir basarisizlikta kuyusunu kazacak insanlar degiliz. Hatalari da olsa cikis yolunu bulmalarinda yardimci oluruz. Önümüze engel olacak kimseleri de sindirmesini iyi biliriz. Sizlerin ve bizlerin arasindaki fark bu. Bu yuzden bir kisinin Trabzonspor taraftari olmasi artik yeterli bir kriter degil.

Yorum

• İlk olarak Begoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senin zihniyetinde ben cook insan gordum. Sizler hep kaostan beslenirsiniz. Ki senin ben 2013'den bu yana yazdiklarini da iyi bilirim. Senin su mesaj sayin kadar benim burada ozel mesaj sayim var.
                  Ben ve benim gibi Trabzonspor'lar asla bir kalemde silecek; yönetimin bir basarisizlikta kuyusunu kazacak insanlar degiliz. Hatalari da olsa cikis yolunu bulmalarinda yardimci oluruz. Önümüze engel olacak kimseleri de sindirmesini iyi biliriz. Sizlerin ve bizlerin arasindaki fark bu. Bu yuzden bir kisinin Trabzonspor taraftari olmasi artik yeterli bir kriter degil.
                  Sen once samimiysen ne oldugunu kim oldugunu soylersin oyle cakma isimlerle gelerek forumun yoneticilerini sorgulamani gectim kimsenin trabzonsporlulugunu sorgulayamazsin cakal..kim bilir ne halt yedinde forumdan kovuldun engelliyorum isim olmaz senin gibi uyanik gecinenlerle..

Yorum

Sen once samimiysen ne oldugunu kim oldugunu soylersin oyle cakma isimlerle gelerek forumun yoneticilerini sorgulamani gectim kimsenin trabzonsporlulugunu sorgulayamazsin cakal..kim bilir ne halt yedinde forumdan kovuldun engelliyorum isim olmaz senin gibi uyanik gecinenlerle..
                    Oncelikle belli ki ailen sana yeterli terbiyeyi vermemis.
                    Samimi olsan asil sen boyle uyduruk isimler kullanmazsin.
                    Benim kovuldugum falanda yok bu forumda.
                    Ben yazacagimi yazdim.
                    Derdimiz Trabzonspor oldugu icin gunu birlik hareket etmiyoruz.

Yorum

• Kardeşim o zaman söyleyin başkanınıza devre arası ne yapıp edip burak yılmaz ve jaja yı getirsin. Hem Akyazı dolar, hem taraftarın gönlü alınır hem sportif başarı gelir. Ne pahasına olursa olsun para ikinci planda kalmalı. Sadece bu dönemlik yoksa uçuruma gidiyoruz. Bir de sağ bek ve ön libero lazım. Madem yönetime yol göster diyorsun aha gösterdik. Bi kere de taraftarı dinleyin be kardeşim, ilk dönem dinlemediniz aha rezil oldunuz. Yumlu zeki akbaş Aytaç kim ki Trabzonspor forması giyiyor. Dalga geçmeyin insanlarla

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 18:22.
                      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Aynen öyle Jaja bi de alabiliyosa Burak-cok zor ama- ilk hedef bunlar olmalı

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rıza, Antalya'nın vasat kadrosunu adam etti
                          6 haftada 2 puan alan Antalya
                          Rıza ile 16 puan yaptı

bize gelince daha sabır etmeliyiz

dostum bu adam 6-7 aydır takımın başında ve tek olumlu hareketi yok
                          Ömer Ali, Çörekçi börekçiyi almasına mı sabredeceğiz

neye sabrettiğinizi yazın da aydınlanalım
                          Tabi ki haklisiniz. Ama Antep macini ve diger maclari bi düsünelim. Yani hakem hatalari biraz daha az olsa, birazcik da sansimiz olsa en azindan ilk 5e girebilirdik.
                          Ben cok kötü transferler yapilacagini sanmiyorum. Tekrar ediyorum. hakemler sans sus bu bir yana koysak dahi. Iyi bir forvetle rahat bir sekilde ilk 5 de olurduk. Yani tek suclu Ersun Yanal degil.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yazınızı bi kenara not edin bakalım ne kadar arkasında durabileceksiniz böyle giderse bu değirmen başkanıda üstün kabiliyetli her tarafından müthiş hocalık akan Ersunuda götürür.şimdiki daha iyi anlıyorum gençlerin Trabzonu tutmadığını düşünce tarzımız üçüncü sınıf anadolu takımları gibi vay öze dönelim olmadı takımı gençleştirelim oda olmadı hadi bide yeniden yapılanalım zaten bundan sonra pek bişeyde kalmadı koca bi takım uç beş beyinsizin elinde heder oldu gitti cenazeye az kaldı bakalım bu meftayı kim kaldıracak sağlıcakla kalın
                            Çocuklar niye tutsun Trabzonsporu abi ezikliği Bu kadar islestirmis bir camiayı 14.olmayı normal sayan bir taraftarı olan bir takımı niye tutsun yeni nesil.Çok değil 5 seneye Trabzonda bile yarı yarıya azalacak taraftarımız hic bir istanbul takımının bu hale geldiğini veya taraftarının böyle bir hale sabrettiğini gordünmü abi ben hic görmedim.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siz kafayı mı yediniz. Ersun Yanal'a kim sabretmiş biz sabredeceğiz? Fenerde şampiyon oldu ona rağmen kovuldu...Adam mutluluk fenerbahçede olmaktır diyor ve o twit hala duruyor..
                              demek ki biz de mutsuz , şu an fener çağırsa seve seve gider...gerçekleri görün artık
                              Dalga geçmeyi bırakın. Trabzonlu bir teknik adam olsa hemen kovun dersiniz . Fenerli biri olunca aman kovulmasın..
                              istikrar gelsin ayağına takım küme düşecek.
                              elbet siz de anlayacaksınız neyin ne olduğunu ama iş işten geçmiş olacak.
                              Bu adamın bir gram katkısı olmz takıma olsaydı şimdiye çoktan olurdu..Masallara inanmaya devam edin. Yanlış üstüne yanlış yapılmaz..
                              yönetim basit futbolcuları ve teknik adamı kovmalı...yerine ya yabancı teknik adam olsun ya trabzonlu olsun derim..
                              kısa vadede 4 tane katkı yapacak futbolcu bir de taraftarı stada çekmek için bir transfer yapılmalı..bunlar hep stratejidir...mesela bu jaja olabilir..takıma heyecan gelir.
                              taraftarla barışılır...mesela ben burak yılmaz ve jajanın alınmasını isterim..ama nerede o kafa giderler samsunspordan ali cafer, kayseriden muzafferi alırlar..bir de ne idüğü belirsiz yabancı getiriler..
                              ahh ah...iş bilmeyenlerin eline düştük..
                              Şu koyu alıntıladığım kısımlar sizin taraftar profilinizi çok net ortaya koyuyor. Yerel gazeteden Trabzonsporu takip eden, ne derlerse ona inanan, her şeyden gaza gelen, hesap kitapla alakası olmayan taraftar profili.

Neymiş, oyuncuları ve teknik kadroyu kovacakmışız. Tamam efendim, ceplerine üçer yıllık maaşlarını da siz koyarsınız madem. Bu kovduğunuz adamların yerine getireceğiniz oyuncuların bonservisini maaşını da siz yine cebinizden verirsiniz. Oldu mu?

Ha başka ne vardı, Jaja ve Burak Yılmaz bize gelirmiş, onları gidip alırmışız. Tamamen yerel medya üfürmesi. Yahu Burak Yılmaz dediğin adam çuvalla para verdiler diye burdan kalkıp taa dünyanın öbür ucuna gitmiş, sen hala bu adamı transfer edebileceğini, etsen de fayda sağlayabileceğini umuyorsun. Jaja dediğin adam ne yapmış bi dön de bak yav. Yılda iki takım değiştirmiş, bi Brezilya'da, bi Ukrayna'da bi Çin'de bi Belçika'da bi Arabistan'da. Gezmediği yer yok. Sen bu adamla mı kurtaracaksın takımı? Her şeyi geçtim adam sakat ya, bi araştır da öyle konuş di mi?
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• yirmibeş tane oyuncuyu değişitiremeyeceğine göre bir kişiyi değiştireceksin. zaman kaybediliyor. hemde çok önemli zaman. küme düşmenin en net adaylarından birisi olmuşsa trabzonspor ona göre de olağanüstü tedbirler almalısınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim