Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesinlikle hayır!
    Ne değişecek Allah aşkına ?
    Hamiş

Yorum

• Kesinlikle etmemeli ,ederse yerlinin yerlisi gelir bu takimin basina bu saatten sonra..Yonetim ne zaman bu kadro kalitesinin kac hoca kac yonetimi yedigini idrak eder o zaman birseyler olur.Yoksa faturayi hep hocaya

kesmek kolay bu takimda.Sen Zeki-Akbas-Yumlu nun oldugu defans hatti ile Muhammet-Suk-Ndoye forvet hattini altin tepside Ersun Yanal'a sun sonrada basari bekle.Futbolda en sevdigim laf iyi futbol iyi oyuncularla

oynanir
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Hayır etmemeli de hoca da bazı değişiklikler yapmalı bu özevlatlara fazla müsamaha gösteriyor maalesef

Yorum

• Sezon sonuna kadar kalsın, birisiyle artık sezonu bitirelim. Şu yaşıma geldim, Şenol Güneş hariç birisiyle sezonu bitirdiğimizi hatırlamıyorum. Yeni gelecek antrenör ne yapacak bu saatten sonra ? Yaptıkları hatanın farkına varmışlardır, sağ bek yok sağ açık yok forvet yok kanat diye alınan adam her maç sakat, 10 no yok, orta saha yok. Bir yolunu bulup, eksikleri giderecekler. Gidermezlerse ne olduğunu gördüler, 1 değil 2 değil takımın her yeri arızalı. Yapamam derse zaten Ersun gider merak etmeyin.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Arkadas spor yorumcularin hepsi Trabzonspor'un kadro kalitesinin yetersizligini,planlama eksikligini konusurken hoca konusu konusulacak en son sey olur.
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• ersun hocayla sonuna kadar devam.

kadroya takviyeler, adam gibi hakemler biraz da şans bizim eksiklerimiz.

ersun hoca akhisar maçından beri 50-60 milyon tl'lik takıma müthiş futbol oynatıyor. ligde bulunduğumuz yer hak ettiğimiz yer değil.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadas spor yorumcularin hepsi Trabzonspor'un kadro kalitesinin yetersizligini,planlama eksikligini konusurken hoca konusu konusulacak en son sey olur.
                Traboznsporun kadrosu Trabzonspora göre yetersiz lige göre değil bu leş kadro bile bu leş ligde küme düşmeye oynamaz adam gibi hocayla

Yorum

• ederse hepten küme düşeriz...etmemeli,,,
                  ha diyeceksinizki ersun la hep yeniliyoruz.bende diyorum düzelecek..
                  hocalık bişey yok.futbolcu kalitesi yetersiz.bu takıma dünyanın en iyi hocasını getir.hiç bişe yapamaz...
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu kadro lige göre de yetersiz...
                    Tabi bu benim fikrim...

Yorum

• etmemeli bu kadroyla ziganaya çıkılmaz adam ne yapsın
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadro lige göre de yetersiz...
                        Tabi bu benim fikrim...
                        adamlar bizi mbilla sakıp celutska ile yendi Allah aşkına antalyadan kötü takımmıyız yapmayın etmeyin

Yorum

• Etmesin ptt ligini gorelim sonra kendiliginden gider nasilsa tazminatsiz..kadro kalitesi yetersizmis ne yapsaymis ben mi bu oyunculari transfer ettirdim onay verdim saka gibi hakikaten herkes top yekun cildirmis..daha antalya macinin ardindan.oz evlat denen yeteneksizlere sahip cikan benmiyim..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadro lige göre de yetersiz...
                            Tabi bu benim fikrim...
                            Milletin aklıyla alay etmeyin
                            bu ligte rahat 7-8 takım 2. lig kadrosu ile oynuyor

yazın bakalım bu kadro nasıl yetersiz?

ha ben yazayım

Ekici'yi 10 no'ya koyup hem Bero'yu etkisiz
                            yapar üstüne de Ekici'nin 10 no'yla alakası olmadığını 11 haftada göremezsen
                            kadro yetersiz olur

Suk Demir gibi geldikleri dönem
                            formu iyi olan oyunculardan verim alamazsan
                            hatta berbat oynayacak kadar formdan düşürürsen
                            üstüne üstlük dan dun top oynarsan
                            kadro yetersiz olur

organize ataktan bulduğun gol sayın "2" iki
                            bunun sebebini sadece oyunculara yıkmak komik

bazı futbol dehalarına sorsan "Ersun mu gol atsın yeaaa"
                            eh be güzel kardeşim madem bu kadar sığ düşünüyoruz
                            neden 1 milyon 800 bini hocaya veriyoruz
                            antrenmanda hooop mooop bağırsın diye mi?

Yine soruyorum
                            üstümüzdeki gbirliği, Kasımpaşa, antalya antepin
                            bizden hangi yönü üstün?

altımızdaki Alanya'dan 3 yiyecek, Rize'ye önde olduğumuz maçı
                            titreyerek beraber bitirmemizi sağlayacak hangi yönleri bizden iyi?

4 yediğin futbolcu eskileriyle dolu Karabük'ü sormuyorum bile
                            En son castillo61 tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 13:03.

Yorum

• Yönetim yeni hoca arayisina simdiden baslamali.

Ersun akillanacaginin sinyallerini hala vermiyor. 5 ay oldu. Belkide hoca olarak bitmis, her neyse devre arasina kadar zaman taninsin, ayni zaman diliminde yeni hoca aransin, isler düzelmezse hop disari Ersun, haydi iceri Kurban hoca veya baska kaliteli, yabanci hoca.

Illa türk olacaksa antrenör Cihat Arslan olabilir.

Yorum

• Sorun halen daha hoca oldugunu düşünen küçük ve dar bakışlı insanların bazı şeyleri görmezden gelmesine fit oluyorum.3 senedir bu takıma yapılan ince ince son 1 ve 1 buçuk senedir alenen yapılan doğramaların biryerlerden gelen emir olduğunu anlamak zor olmasa gerek azıcık takımını ve şehrini düşünen varsa sağlam bir organizasyonla yürüyüş yapılmalı susmamalıyız sindirildikce istediklerini yapıcaklar bize.
                                En son emrex61 tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 13:49.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim