İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En azından adam gibi gelmiyorum der senelik 1.8 alıp birde 90+2 de yumluyu alarak Trabzonspordan 3. Tazminatı koparmaya çalışmazİlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmek için sabırsızlanıyor zaten. Yıllardır Trabzonsporu çalıştırmak istediğini asla gizlemeyen Kurban olduğum köyü sonuçların ardından iyice heveslendi. Daha önceki teknik direktörlüğe kendisin getirileceğine kesin gözüyle bakan kurban olduğum ozamanda şaşkınlığını gizleyememişti.
Yorum
-
hocanın ismi ile alakası kalmadı bu işin. t.direktör koltuğu yalama oldu. dünyadaki tek teknik direktör ersun mu? bu gelecek her hoca için söylenebilir. şahsen bir seneden az süre almış hocanın kovulmasına karşıyım, kim olduğu önemli değil ama şu da var ki şota ve akçay için yapılan ağır eleştiriler ersun hoca için yapılmadı, o kadar eleştiri olur. hoca değiştirmek zırt pırt yapılacak iş değil. iyi düşünülür, karar verilir, arkasında durulur.
Yorum
-
Sezon başında kadroyu bu hilhat garibelerini doldururken bugünleri hesap etmedi mi bu yönetim.Tasarruf edecem diye ne maç kazandirdı ne galibiyetten gelen paraları alabildik.Ne itibar bıraktı .Şimdi devre arası 10 milyon avro daha harcarlar.Nerde tasarruf nerde ekonomi bu kadar berbat bir yönetim ihodan gram fark göremiyorum aynı futbol cahilliği,aynı laubali yönetim futbolcu denen yüzsüzlere kimse hesap sormuyor.Aynı herşey...İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle**
eyvallah,
onun içindirki istikrar adına devam edelim diyoruz.
futbolcu kalitemiz çok düşük,
kaliteli ayaklar varmı?kesinlikle var,
duricca hariç yeteneklerini 12.hafta sonunda hala gösteremeyen oyuncular var,
bu demek değildirki ersun hocanın suçu yok,
tabiki ersun hocanında eksiklikleri vardır,
genel olarak bakıldığında iyi hoca olduğunu ıspatlamış bir hoca,
ustanın göreve geldiğinde yerli alabileceği en iyi hocayı aldığını savunanlardanım.
Faik kardeşim,
sizinde söylediğiniz gibi hoca değişikli kesinlikle çare olmayacaktır.
yönetim herşeyin farkında,
devre arasında takıma ciddi katkılar yapacak oyuncular alınacağını ümit ediyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Misafir
Sizi tutan ne eminim para filanda istemezsiniz degil mi gönül isi bunlar zaten buyrun ustaninda canina minnet bir kulfetten daha kurtuluruz sayenizdeİlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan kötü olabilecek bir hoca olmayacağının garantisini verebilirim. Ben bile geçsem takımın başına bundan kötü olamazya gerçi
Yorum
-
Birde şu var 12 macta 12 puan alan adamı bu saatten sonra hoca diye de tartışmaya gerek yok ersunu hocalığı Trabzonsporla birlikte bitmiştir.Hiçbir büyük takım onu calıştırmaz nokta....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ersun Yanal giderse, Giray Bulak gelecek!
Yanal’ın alınan kötü sonuçlar nedeniyle Başkan Muharrem Usta ve en çok sevdiği yönetici Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ı zor durumda bırakmamak istifayı düşündüğü, tecrübeli teknik adamın gitmesi halinde yerine en güçlü adayın Giray Bulak olduğu kaydediliyor.
ÖZAK VE YAKIN ÇEVRE DE O’NU İSTİYOR
Trabzonspor’da son olarak 2000 yılında görev yapan ve şu anda ise TRT3’te yayınlanan Stadyum Programı’nın yorumcusu olan Giray Bulak’ın özellikle Faruk Nafız Özak ve O’na yakın kesimler tarafından çok istendiği belirtiliyor. Özak ve yakın çevresinin, Yanal’ın ayrılması durumunda şu aşamada Bordo-Mavili takıma en yararlı ismin Giray Bulak olacağı noktasında Muharrem Usta’yı ikna ettikleri, Başkan’ın tercihini bu yönde kullanma eğilimine girdiği ifade ediliyor.
Giray Bulak’ın da böyle bir öneriye sıcak baktığı ve görev almaya hazır olduğu kaydediliyor.
TrabzonAjans.com
Özevlat ulan ! Çare Giray Bulak. Hasret son bulacak, 30 yıllık zulüm bitecek, TS 80 li yıllardan sonra ülkede olan gelişmeler sebebiyle aşama aşama kaybettiği kimliğini tekrar kazanacak, kupalara ambargo koyan amatör ve asil ruh tekrar geri gelecek ! Taklitlere gerek yok, barça dortmund bilmem ne modelleri hikaye, bizim kendi modelimiz var bunu uygulasak yeter !
Not: Bişey içmedim normal halim.
Not 2: Ersun hoca istifa ederse, E.Sağlam veya Cihat Arslan geleceğine Giray Bulak ı isterim. Çok ciddiyim. Nasılsa yabancı getiremeyiz iyisi bize gelmez.
Not 3: Harbi bişey içmedim. Sadece bugüne özevlatçı uyandım. Bende şaşırdım şuan, çok ilginç.
[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]
hocam ben özevlatçı oldum. Ne yapmalıyım ?En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 12:05."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
2013 yılından bu yana 9 farklı teknik adamla çalışıp başarı yakalanamamasi sorunumuzun teknik direktör olmadığinı açık şekilde ortaya koyuyor. Bu hocaların içinde bizim seviyemizde olmayan hocalar olduğu gibi iyi hocalarda var fakat sonuç hep hüsran.
Sorunumuz hoca degil artık buna odaklanip çözüme kavusturmaliyiz. Yanlış transfer politikaları ve ekonomik çöküntü olduğu gibi takımdaki futbolcuların bize geldiği günden itibaren sürekli geriye giden performanslarının araştırılması gerekir. Oyuncularin performans düşüklüğünün sebebi fiziksel mi yoksa mentalmi araştırılmalı. Sorunun kaynağını bulamazsak carpik yapı üzerine birşeyler inşaa etmeye kalkarsak çok daha hoca gönderip futbolcu transferi yapar maddi ve manevi anlamda içinde bulunduğumuz çöküntüden kurtulamayiz....Ağasarlı_61
Yorum
-
Giray bulak mi ? Allaha sukurler olsun fenerbahce universitesini de yapmaya basladi diyen istanbul yalakasi herif mi klubun kapisinin onunden gecmemeli yagmurdan kacarken doluya tutulmamaliyiz..gelsin ertugrul cihat bielsa kurban vs.ama giray olmaz olamaz..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Giray Bulak ne yapmista bize gelecek..
Suan cok önemli bir esikten geciyoruz verilecek karar kaderimizi tayin edecek..
96 da 4 mac ust uste kaybeden Terimin arkasinda duran gs gibi hocanin arkasinda durabilirsek ben seneye ciddi manada sampiyonluga oynayacagimizi düşünüyorum...
Bu bir ritim isidir..ofansa yapılacak 2 ofans 1 orta saha oyuncusu ile bu takim düzelir sezon sonuda muhakkak takviye olacagini düşünürsek ben siddetle hocanin kalmasindan yanayim..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum