Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayrıca bu kadroya hiç bir hoca hiç bişe yapamaz.bu kadro Güvenç kurtar.yılmaz Vural samet aybaba Ziya doğan Rıza Çalımbay kadrosu.yani son 10 sıra kadrosu.böyle bir kadroya ersun hoca lüks. en baba antrenör gelse bu kadroyla ancak küme üstünü oynar...Bu takıma ersunu getirdiğin zaman onun oyun sablonuna gore çift forvet sağ sol defans transfer edeceksin.haa suda var.başkan dedi ya bu seneyi onemsemiyoruz..
    bence plan şu. aldığımız yabancılar tutarsa seneye takviye.tutmazsa mali kriterde düzelecek ve ersuna göre kadro kuracak...
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      geçen gün ne tarz birisi olduğunu da anladık o yüzden bence konuyu sil
      Ne tarz biriymişim ? Okadar ersun hayranının içinde bulunmayı kendime yediremedim çok mu ağırına gitti ?

Yorum

• ersun yanal değil olay senin mantıksızca her yenilgide yeni hoca istemen anlatabildim mi
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersun yanal değil olay senin mantıksızca her yenilgide yeni hoca istemen anlatabildim mi
          Yenilginin sorunlusu bensem beni yollayın yenilginin sorumlusu ersun Allah Allah kadro mühendisi dediniz kadro ortada sistem kuracak dediniz s si yok sistemin neyini isteyeceğim bu adamın sözde şampiyon hoca hocalığı öğrensin diye mi bekliyecem dün 4 tane yemişiz takıma 3 gün izin veriyor tam bizim hocamız ya

Yorum

• Bin kere söyledim yineliyorum.Trabzonsporu bitiren bugünlere getiren ,yenilmeyi hazmettiren, billur geçilir hale getiren bir zehirdir polyannacılık. Bu camiaya 2011 den sonra yerleşmiş ve içten içe tüm camiayı çürütmüstür.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bin kere söyledim yineliyorum.Trabzonsporu bitiren bugünlere getiren ,yenilmeyi hazmettiren, billur geçilir hale getiren bir zehirdir polyannacılık. Bu camiaya 2011 den sonra yerleşmiş ve içten içe tüm camiayı çürütmüstür.
              Sinirden şöyle derli toplu cümle kuramıyorum durumu çok güzel özetlemişsin

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diğerleri istifa etti de ne oldu..ben dahil MRA'ya demediğimizi bırakmadık durum ortada..şenol hocayı kuyruğuna teneke bağlayıp kovaladık durum ortada..Beğenmediğimiz Yatabare bile bize ders verdi hala istifa diyoruz..Bu kırılganlığın bu hemen teslim oluvermenin bi çaresi mutlaka bulunmalı bu arada,istifa çzöüm değil..
                Ya ne alakası var mra sendeyken takım 13.sıradaydı.13.Türkiye kupasında 2.ligdeki balıkesire elendin ne yapılacaktı.O gitti hami geldi seni 4.yaptı.bunun neresinde hata var.Her takım farklıdır.Her adam hedefine göre başarılı olabilir.Bu düz mantık olayını aşalım. lesterctiy geçen sene şampiyon oldu aynı hocayla bu sene kümeye oynuyor ve muhtemelen 2 seneye düşecek dünyada böyle bir futbol anlayışı yok.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ayrıca bu kadroya hiç bir hoca hiç bişe yapamaz.bu kadro Güvenç kurtar.yılmaz Vural samet aybaba Ziya doğan Rıza Çalımbay kadrosu.yani son 10 sıra kadrosu.böyle bir kadroya ersun hoca lüks. en baba antrenör gelse bu kadroyla ancak küme üstünü oynar...Bu takıma ersunu getirdiğin zaman onun oyun sablonuna gore çift forvet sağ sol defans transfer edeceksin.haa suda var.başkan dedi ya bu seneyi onemsemiyoruz..
                  bence plan şu. aldığımız yabancılar tutarsa seneye takviye.tutmazsa mali kriterde düzelecek ve ersuna göre kadro kuracak...
                  Bunun mantığını anlamıyorum,futbol futbolcularla oynanıyor,Ersun Yanal eğer Yılmaz Vural,Samet Aybaba,Ziya Doğan veya Güvenç Kurtar'dan iyi bir Hoca ise her hangi kalitedeki futbolcu grubundan yukarda ismi geçen hocalardan daha fazla verim almak zorunda değil mi?
                  Hoca farkı denen şey bu değil mi?Ersun Yanal'a neden bu kadar para veriliyor ve neden popüleritesi var,elinde hangi zihinsel ve teknik kapasitede olursa olsun verim alabileceği için değil mi?
                  Şimdi kadroya bakıyoruz,Yumlu,Akbaş ve Zeki dışındaki adamlara biz bunlar futbolcu olur diye lisans vermiş değiliz,bunlar kimileri ülkemizde kimileri de vatandaşı olduğu ülkelerde futbolla ilgilenen başka profosyoneller tarafından karar verilerek,futbolcu yapılmışlar,bu adamlardan 10 tanesi de genç yaşlarında ulusal milli takımlarına gidiyorlar,onlar da bu işi bilmiyor olamazlar.

10 Milli futbolcusu olan bir takıma küme düşecek kadro muamelesi yapmak,bu kadro için Yılmaz Vural ve diğerlerini sayman da mantıksız,bugün her Hoca sezon başında bir takımla başlamıyor,hiç alakası olmadıkları kadroları alıyor ve en azından bir gol yedikten sonra dağılmayacak seviyede profesyonel futbola yakışır bir takım sürüyorlar,Ersun Yanal ki ben inanmıyorum onun istemediği adamlar alındığına,öyle bile olsa bu kadrodan sahada bir takım yaratmak zorunda,bir gol yedikten sonra dağılmak ile oynayıp fark yemek aynı şey değil,geçen yıl Rizespor maçında olduğu gibi.

Bu işi yıllardır takip ediyorum,gördüğüm en kötü Trabzonspor geçen yılki o ne oynadığı belli olmayan Hami Mandıralı takımıydı ama bu sene olay gerçekten açıklama getirilemeyecek kadar anlaşılmaz bir durum ve kadro ile alakası yok,tamamen Hoca'nın olayı çözememesi,ya inanmıyor olaya ya da inandıklarını karşıdaki futbolcu grubuna aktarıp,onları inandıramıyor.

Bunun hesabını sorması gereken de vermesi gereken de belli.Bekliyoruz ama beyzadeler 3 günlük tatile koşmuşlar.
                  • Memento mori

Yorum

• Yumlu ve Akbaşa yer açma sevdasından vaz geçmesi lazım diyeceğim ama stoper yok başka. Yönetim takımı göz göre göre eksik bıraktı. Yani kör topal bu seneyi geçiririz diye düşündü ama olmuyor işte. Düştük kalkamıyoruz.

Yorum

• Mevcut ''Ortasaha'' oyuncularımız ile ''Trabzonspor'dan Beklenen Oyunun'' oynanması neredeyse imkansız.

Şöyle bir bakıyorum da ligde yukarıları hedefleyen takımlar içerisinde en zayıf orta saha oyuncuları bizde.

Okay, Aytaç ve Onazi üçlüsünden nasıl bir ikili çıkarırsak çıkaralım istediğimiz oyunu oynatma imkanları yok!

Okay'ın da Aytaç'ın da top tutma, kaliteli pas atma, oyuna karakter koyma gibi özellikleri çok çok alt düzeyde.

Onazi ilk maçlarında iyi göründü fakat bu oyuncuda da ciddi bir düşüş var. Bu çocuğu bir türlü çözemedim.

Ligin iyi futbol oynayan Anadolu ekiplerine bakıyorum.

Osmanlıspor'un orta sahasında Musa Çağıran ve Mehmet Güven ikilisinin orta sahada yaptıklarını yapamıyoruz.

Aynı şekilde Başakşehir'deki Emre Belözoğlu ve Mahmut'un ortaya koyduğu orta saha oyununu oynayamıyoruz.

Okay, Aytaç ve Onazi ile iyi orta saha oyunu beklemek beyhude bir bekleyişten öteye geçemeyecektir.

Çünkü bu oyuncuların oyun kurma ve sahaya karakter koyma özellikleri maalesef yok!

Tam da bu noktada Ersun Yanal'a kızamıyorum. Çünkü Ersun Yanal'ın elinde adam akıllı bir tane bile orta saha yok!

Her ne kadar Ersun Hoca'ya orta saha konusunda hak versem de ''Mustafa Yumlu'' tercihine anlam veremiyorum.

Aynı şekilde neredeyse bir yıldır silik bir oyun oynayan ''Mehmet Ekici'' ye sabretmesini anlayamıyorum.

Ersun Hoca'nın elinde çok iyi oyuncular olmasa da bazı tercihlerine yapılan eleştirileri haklı buluyorum.

Fakat asla ve asla 6. resmi maçına çıkan bir teknik direktörün istifasının istenmesi doğru olmaz.
                      En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 02.10.2016, 21:27.

Yorum

• Durun bakalım istifalar gelebilir yakında.Bir yönetici istifa etmeyi düşünüyor duruma bakacağız dedi.Tahminim Ersun istifa etmezse Trabzon kanadından 2-3 yönetici istifa edebilir.
                        iho istifa.

Yorum

• ersun hoca ile sonuna kadar devam.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili dostlar kimileri Pollyannacılık diyecek kimileri yalamalık diyecek fakat ben kesinlikle ne Ersun Yanal'ın istifa etmesinin, ne de yönetim değişikliğinin çözüm olduğunu düşünmüyorum Trabzonspor zaten yıllardan beri bu denklemin içerisinde dönüp duruyor bugünlere bir günde gelmedik takımın düzlüğe çıkması da bir günde olmayacaktır.

Belki ekstrem bir örnek olacak fakat Alex Ferguson örneğini dile getirmek istiyorum. Manchester United'a geldiği ilk sezonda 18 maçlık deplasman karnesine bakıldığın sadece Liverpool'a karşı kazandığını ve ligi 56 puanla 11. Sırada bitirdiğini görmekteyiz. Şu anda ManU yine çalkantılı dönemler geçiriyor fakat Avrupa ekolünün tavan yaptığı dönemlerde Ferguson'un ManU'su rakiplerine nazaran daha sade kadrolarla sistem oyununu oynayarak muazzam başarılara imza atmış ve İngiltere'ye damga vurmuştu.

Ersun Yanal onu oynattı bunu oynattı vs. bunlara hiç takılmıyorum zaten başkan sezon başında bu sezon saha sonuçlarından bağımsız destek istemedi mi? Evet. Dolayısıyla tezat bir durum görmüyorum takım bu sezon böyle çok maç kaybedecek hocanın değişmesi veya yönetimin değişmesi birşeyi değiştirmeyecek her müsabakadan sonra skor endeksli bu tarz yorumlar yapmak bence iyi değil. Bjk bugünlere 3 yılda geldi çok saçma sapan top oynadığı kaybettiği müsabakaları hatırlıyorum oynadıkları oyun tat vermiyordu keyifsizdi ama "Feda, Feda" diye alay edilen Beşiktaş bugün puan kaybetmesi için dualar edilen bir takım haline büründü bunu neye borçlular? Sabır, sistem ve istikrar.

Bu yolu benimsiyoruz sahada görmek istediğim tek şey mücadele görüyor muyuz? Ben takımdan memnunum. Evet yanlış okumadınız şöyle anlatayım.

Gaziantepspor müsabakasında özellikle Matus Bero oyuna girdikten sonra 80. Dakikaya kadar sürekli golü koklayan taraf olduk pozisyonlar cömertçe harcadık ve Orkan'ın 100 yılda o manyelle atıp vuracağı bir pozisyondan gol yedik 3 puandan olduk.

Alanyaspor maçı keza öyleydi ilk yarı takım çok diriydi canlıydı yine daha fazla pozisyona giren taraftık ancak golü yediğimizde tamamen teslim bayrağını çektik ve maç 3'e gitti.

Dün oynanan Karabük maçına bakalım ilk yarıda 6 pastan Okay'ın dışarıya attığı ve Feyenoord maçında Emenike gibi bir futbol cahilinin kısmete gol attığı topun aynısını vuran Mehmet'in direği yalayan topu dışında daha baskılıydık topla oynama yüzdeleri pas yüzdeleri vs. Karabükspor'un atağı yoktu ancak ikinci yarıda olmayan pozisyondan biraz da bireysel hatalardan kaynaklı bir gol yedik.

Şans biraz yanımızda olsaydı şu anda en en en kötü ihtimalle +2 puan fazlamız vardı. Takım yeni olduğu için kırılgan Mustafa, Zeki vs. takımda olmalarına bayılmıyorum ancak her müsabakadan sonra bu oyunculara yüklenilmesini de doğru bulmuyorum.

Sabır, sistem ve istikrar denkleminde taraftarın sabretmesi gerektiğini düşünüyorum eğer gelecek sezon başladığında bazı şeyleri okuyamazsak, göremezsek umut ışığına takımın vakıf olmadığına kanaat getirirsek en şiddetli eleştirmen ben olacağım. Ancak şu aşamada değil daha çok yeniyiz, çok tazeyiz henüz inşaatın ilk katındayız daha çok katlar çıkacağız hep birlikte.

Sabredelim... Bu takım hepimizin.

Uğur kardeşim,

Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.

Bu takıma sahip çıkmaktan başka çaremiz olmadığını hepimiz görmeliyiz.

Fakat mevcut takımın orta saha yapısı ile bu takımın başarılı olamayacağı da bir gerçektir.

Sonuna kadar destek verdiğim yönetimimiz maalesef eksik transfer yaparak kendi ayağına kurşun sıkmıştır.

Devre arasında mevcut takıma iyi bir orta saha oyuncusu alınması şart oğlu şarttır.

Aynı şekilde bir sağ açık transferi elzemdir. Sağ beke bir oyuncu almak elzemdir.

Sol Bekte İbanez düşünülmüyorsa bir sol bek almak elzemdir.

Kadro kalitesini artırmak için ikinci bir stoper elzem olmasa da gelecek açısından önemlidir.

Ve son olarak seri bir forvet oyuncusu bu takım için şarttır.

Ben de sabır etmemiz gerektiğini düşünüyorum fakat bu kadroya ciddi takviyeler de acilen yapılmalıdır.

Yoksa bu kadro yönetimi götürür. Ve bu durum beni fazlası ile üzer.

Yorum

• Kardeşlerim! Burda hiç boşuna kendinizi kasmayın!

Senin futbolcu kaliten yerlerde süründükten sonra Morinho gelse bile bir halt olmaz!
                              Aynı şeyleri defalarca denemeye gerek yok!
                              Çok kötü bir futbolcu grubuna sahibiz olay bu! Gerçekten diyorum!
                              Bizim futbolcu kalitemiz çok ama çok vasat kalıyor!

Ortasahada bu adama güveniyorum diyeceğin, maça ağırlığını koyacak maçın stresini taşıyacak bir tane adamın yok!
                              Defansı saymıyorum bile! Onlar her maç 3-4 tane yediriyorlar! Forvete gelirsek, bu kadar kötü defansın var, ortasahan var, forvetler de buna ayak uyduruyor!

Daha önce defalarca yazdım burda! Çok zayıf, halı saha kadrosu kıvamında, kırılgan, pres yapamayan, top alamayan, fizik açıdan zayıf ve üstüne hantal ve yavaş bir ortasahayla OYNAYACAĞIN HER MAÇTA FARK YERSİN!

Bunu anlamak için futbol otoritesi olmaya gerek yok!

O yüzden burda söylüyorum! Sabır mabır hikaye! Sizi kandırıyorlar!
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mevcut ''Ortasaha'' oyuncularımız ile ''Trabzonspor'dan Beklenen Oyunun'' oynanması neredeyse imkansız.

Şöyle bir bakıyorum da ligde yukarıları hedefleyen takımlar içerisinde en zayıf orta saha oyuncuları bizde.

Okay, Aytaç ve Onazi üçlüsünden nasıl bir ikili çıkarırsak çıkaralım istediğimiz oyunu oynatma imkanları yok!

Ne Okay'ın ne de Aytaç'ın top tutma, kaliteli pas atma, oyuna karakter koyma gibi özellikleri çok çok alt düzeyde.

Onazi ilk maçlarında iyi göründü fakat bu oyuncuda da ciddi bir düşüş var.

Ligin iyi futbol oynayan Anadolu ekiplerine bakıyorum.

Osmanlıspor'un ortasahasında Musa Çağıran ve Mehmet Güven ikilisinin orta sahada yaptıklarını yapamıyoruz.

Aynı şekilde Başakşehir'deki Emre Belözoğlu ve Mahmut'un ortaya koyduğu orta saha oyununu oynayamıyoruz.

Okay, Aytaç ve Onazi ile bu oyunu beklemek beyhude bir bekleyişten öteye geçemeyecektir.

Çünkü bu oyuncuların oyun kurma özellikleri maalesef yok!

Tam da bu noktada Ersun Yanal'a kızamıyorum. Çünkü Ersun Yanal'ın elinde adam akıllı bir tane bile orta saha yok!

Her ne kadar Ersun Hoca'ya orta saha konusunda hak versem de ''Mustafa Yumlu'' tercihine anlam veremiyorum.

Aynı şekilde neredeyse bir yıldır silik bir oyun oynayan ''Mehmet Ekici'' ye sabretmesini anlayamıyorum.

Ersun Hoca'nın elinde çok iyi oyuncular olmasa da bazı tercihleri nedeniyle kendisine yapılan eleştirileri haklı buluyorum.

Fakat asla ve asla 6. resmi maçına çıkan bir teknik direktörün istifasının istenmesi doğru olmaz.
                                Sana şöyle bir katkı yapayım.Bizim orta saha oyuncularımız skor üretecek kadar yetenekli olmamasına rağmen yetenekli sayılabilecek futbolcular.Ancak üçünün de önlibero özelliği daha doğrusu kesici özelliği yok.
                                Ayrıyeten Ersun hocanın istifa etmesini istemek çok yanlış.En azından ilk yarıyı beklemek lazım,hüküm vermek için.
                                Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim