Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon-Karabük maçında ceyhunun 4. goldeki katkısını izlerken formadan dolayı(biz beyaz-Karabük bordo-mavi) Trabzon gol atmış gibi hissettim.Zaten golu biz attık ama yanlış kaleye...Trabzonu bizekafayıda yedirdi artık...

Yorum

• Hayır ; ama saçmalamayı bırakmalı.
      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• ersun gitsin veya gitmesin

ben bu ülkede hoca olsam bu takıma gelmem

takımın durumu ortada tercihler ise konu

şu suk ndoye başka takımda kral olur kral

örnek yatabare değil mi

adama demediğimiz laf kalmamıştı

sıkıntı sade hoca değil

öncelikle sağlam yapılanma ve sabır başka çare görmüyorum

Yorum

• Sevgili dostlar kimileri Pollyannacılık diyecek kimileri yalamalık diyecek fakat ben kesinlikle ne Ersun Yanal'ın istifa etmesinin, ne de yönetim değişikliğinin çözüm olduğunu düşünmüyorum Trabzonspor zaten yıllardan beri bu denklemin içerisinde dönüp duruyor bugünlere bir günde gelmedik takımın düzlüğe çıkması da bir günde olmayacaktır.

Belki ekstrem bir örnek olacak fakat Alex Ferguson örneğini dile getirmek istiyorum. Manchester United'a geldiği ilk sezonda 18 maçlık deplasman karnesine bakıldığın sadece Liverpool'a karşı kazandığını ve ligi 56 puanla 11. Sırada bitirdiğini görmekteyiz. Şu anda ManU yine çalkantılı dönemler geçiriyor fakat Avrupa ekolünün tavan yaptığı dönemlerde Ferguson'un ManU'su rakiplerine nazaran daha sade kadrolarla sistem oyununu oynayarak muazzam başarılara imza atmış ve İngiltere'ye damga vurmuştu.

Ersun Yanal onu oynattı bunu oynattı vs. bunlara hiç takılmıyorum zaten başkan sezon başında bu sezon saha sonuçlarından bağımsız destek istemedi mi? Evet. Dolayısıyla tezat bir durum görmüyorum takım bu sezon böyle çok maç kaybedecek hocanın değişmesi veya yönetimin değişmesi birşeyi değiştirmeyecek her müsabakadan sonra skor endeksli bu tarz yorumlar yapmak bence iyi değil. Bjk bugünlere 3 yılda geldi çok saçma sapan top oynadığı kaybettiği müsabakaları hatırlıyorum oynadıkları oyun tat vermiyordu keyifsizdi ama "Feda, Feda" diye alay edilen Beşiktaş bugün puan kaybetmesi için dualar edilen bir takım haline büründü bunu neye borçlular? Sabır, sistem ve istikrar.

Bu yolu benimsiyoruz sahada görmek istediğim tek şey mücadele görüyor muyuz? Ben takımdan memnunum. Evet yanlış okumadınız şöyle anlatayım.

Gaziantepspor müsabakasında özellikle Matus Bero oyuna girdikten sonra 80. Dakikaya kadar sürekli golü koklayan taraf olduk pozisyonlar cömertçe harcadık ve Orkan'ın 100 yılda o manyelle atıp vuracağı bir pozisyondan gol yedik 3 puandan olduk.

Alanyaspor maçı keza öyleydi ilk yarı takım çok diriydi canlıydı yine daha fazla pozisyona giren taraftık ancak golü yediğimizde tamamen teslim bayrağını çektik ve maç 3'e gitti.

Dün oynanan Karabük maçına bakalım ilk yarıda 6 pastan Okay'ın dışarıya attığı ve Feyenoord maçında Emenike gibi bir futbol cahilinin kısmete gol attığı topun aynısını vuran Mehmet'in direği yalayan topu dışında daha baskılıydık topla oynama yüzdeleri pas yüzdeleri vs. Karabükspor'un atağı yoktu ancak ikinci yarıda olmayan pozisyondan biraz da bireysel hatalardan kaynaklı bir gol yedik.

Şans biraz yanımızda olsaydı şu anda en en en kötü ihtimalle +2 puan fazlamız vardı. Takım yeni olduğu için kırılgan Mustafa, Zeki vs. takımda olmalarına bayılmıyorum ancak her müsabakadan sonra bu oyunculara yüklenilmesini de doğru bulmuyorum.

Sabır, sistem ve istikrar denkleminde taraftarın sabretmesi gerektiğini düşünüyorum eğer gelecek sezon başladığında bazı şeyleri okuyamazsak, göremezsek umut ışığına takımın vakıf olmadığına kanaat getirirsek en şiddetli eleştirmen ben olacağım. Ancak şu aşamada değil daha çok yeniyiz, çok tazeyiz henüz inşaatın ilk katındayız daha çok katlar çıkacağız hep birlikte.

Sabredelim... Bu takım hepimizin.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yenilgiye isyan TD de başlar. Ersun da isyan eden bir hal gören var mı.

Ben olsam maç 4-0 olmuşken ve sahada ki o laubali oyunu görsem yedek kulübesinde cam çerçeve koltuk bırakmam tekmelerim. Futbolcu Hocanın hırsını isyanını isteğini görmeli oynarken.

Bu mağlubiyet Ersun için sadece kişisel bir istatistikten ibaret. Bizim gibi takımıyla yaşayanlar içinse rezalet.
            TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili dostlar kimileri Pollyannacılık diyecek kimileri yalamalık diyecek fakat ben kesinlikle ne Ersun Yanal'ın istifa etmesinin, ne de yönetim değişikliğinin çözüm olduğunu düşünmüyorum Trabzonspor zaten yıllardan beri bu denklemin içerisinde dönüp duruyor bugünlere bir günde gelmedik takımın düzlüğe çıkması da bir günde olmayacaktır.

Belki ekstrem bir örnek olacak fakat Alex Ferguson örneğini dile getirmek istiyorum. Manchester United'a geldiği ilk sezonda 18 maçlık deplasman karnesine bakıldığın sadece Liverpool'a karşı kazandığını ve ligi 56 puanla 11. Sırada bitirdiğini görmekteyiz. Şu anda ManU yine çalkantılı dönemler geçiriyor fakat Avrupa ekolünün tavan yaptığı dönemlerde Ferguson'un ManU'su rakiplerine nazaran daha sade kadrolarla sistem oyununu oynayarak muazzam başarılara imza atmış ve İngiltere'ye damga vurmuştu.

Ersun Yanal onu oynattı bunu oynattı vs. bunlara hiç takılmıyorum zaten başkan sezon başında bu sezon saha sonuçlarından bağımsız destek istemedi mi? Evet. Dolayısıyla tezat bir durum görmüyorum takım bu sezon böyle çok maç kaybedecek hocanın değişmesi veya yönetimin değişmesi birşeyi değiştirmeyecek her müsabakadan sonra skor endeksli bu tarz yorumlar yapmak bence iyi değil. Bjk bugünlere 3 yılda geldi çok saçma sapan top oynadığı kaybettiği müsabakaları hatırlıyorum oynadıkları oyun tat vermiyordu keyifsizdi ama "Feda, Feda" diye alay edilen Beşiktaş bugün puan kaybetmesi için dualar edilen bir takım haline büründü bunu neye borçlular? Sabır, sistem ve istikrar.

Bu yolu benimsiyoruz sahada görmek istediğim tek şey mücadele görüyor muyuz? Ben takımdan memnunum. Evet yanlış okumadınız şöyle anlatayım.

Gaziantepspor müsabakasında özellikle Matus Bero oyuna girdikten sonra 80. Dakikaya kadar sürekli golü koklayan taraf olduk pozisyonlar cömertçe harcadık ve Orkan'ın 100 yılda o manyelle atıp vuracağı bir pozisyondan gol yedik 3 puandan olduk.

Alanyaspor maçı keza öyleydi ilk yarı takım çok diriydi canlıydı yine daha fazla pozisyona giren taraftık ancak golü yediğimizde tamamen teslim bayrağını çektik ve maç 3'e gitti.

Dün oynanan Karabük maçına bakalım ilk yarıda 6 pastan Okay'ın dışarıya attığı ve Feyenoord maçında Emenike gibi bir futbol cahilinin kısmete gol attığı topun aynısını vuran Mehmet'in direği yalayan topu dışında daha baskılıydık topla oynama yüzdeleri pas yüzdeleri vs. Karabükspor'un atağı yoktu ancak ikinci yarıda olmayan pozisyondan biraz da bireysel hatalardan kaynaklı bir gol yedik.

Şans biraz yanımızda olsaydı şu anda en en en kötü ihtimalle +2 puan fazlamız vardı. Takım yeni olduğu için kırılgan Mustafa, Zeki vs. takımda olmalarına bayılmıyorum ancak her müsabakadan sonra bu oyunculara yüklenilmesini de doğru bulmuyorum.

Sabır, sistem ve istikrar denkleminde taraftarın sabretmesi gerektiğini düşünüyorum eğer gelecek sezon başladığında bazı şeyleri okuyamazsak, göremezsek umut ışığına takımın vakıf olmadığına kanaat getirirsek en şiddetli eleştirmen ben olacağım. Ancak şu aşamada değil daha çok yeniyiz, çok tazeyiz henüz inşaatın ilk katındayız daha çok katlar çıkacağız hep birlikte.

Sabredelim... Bu takım hepimizin.

bizim diyeceklerimizi kendinize diyerek bizi cezadan kurtardığınız için teşekkür ederim malum siz diyince farklı anlamları oluyor sıkıntı yok o yüzden

yazıyı gözlerim kanayarak okudum daha sezon başından saha sonuçlarına göre istifa istiyen kim ? sahada futbol namına bir şey yok takım ruhu yardımlaşma sadece dün gördük akbaş yumlu içinde taraftara sövdü takım arkadaşınıda korudu Ferguson ile ersunu aynı yazıda kullanmak zaten nasıl bir hayal dünyası nasıl bir iyimserlik içinde olduğunuzun kanıtı ferguson iskoçyada kendini gayet net bir şekilde ispat ederek manunun başına geldi ersun gibi 3. kere manunun başına geçmedi ayrıca hocalık bir kenara ersunla fergusonu nasıl örnek olarak verebilir futbol izliyorum diyen biri aklım almıyor ferguson ilk sene başarısız oldu sonra kupaları topladı demek nasıl bir kafa dünyaya şöyle bakabilmek için neler vermezdim

diğer maç içindeki yorumlarınızda maçlardaki 2 tane pozisyonu ya olsaydı demek ya kasımpaşanın o topu direkten dönmese son dakikada da konya kendi kalesine gölü atmasa şimdi 1 puanla sonuncu sıradaydın birazdan buradan bakın

yanarım yanarım da sizi gibi toz pembe gözlüklü adamların günahını biz çekiyoruz ona yanarım
              En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 02.10.2016, 19:17.

Yorum

• Hoca takima konsatre degil bu cok acik oyle olsa amaci bu klupte basarili olmak olsa 3 gun izin falan vermezdi ne kendine ne futbolculara eksikleri gidermek icin gece gunduz calisirdi. oyuncularina durumdan memnun olmadigini duzelene kadar izin falan kullanamayacaklarini soylerdi..hala daha oturmus ne kadromuz ne taktigimiz var gelen gecen 4 atiyor 3 atiyor rezil kepaze oluyoruz haftada 1 mac oynayan beyzadelere 3 gun izin ha..acik ve net soyluyorum hoca izin olayini kendisi icin istiyor oyunculari bahane ediyor her izin gunu trabzondan kacmak icin bir firsat goruyor bunun baska izahi olamaz..akli trabzon da DEGIL!!! Baskanin buna dur demesi hop ne oluyor demesi ne izni demesi lazim ama onda da oyle bir potansiyel yok..
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 02.10.2016, 19:34.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon-Karabük maçında ceyhunun 4. goldeki katkısını izlerken formadan dolayı(biz beyaz-Karabük bordo-mavi) Trabzon gol atmış gibi hissettim.Zaten golu biz attık ama yanlış kaleye...Trabzonu bizekafayıda yedirdi artık...
                  ceyhun hayatinda böyle calim yaparak hic gol atti mi acaba, Ceyhunun golu ayni kasma servetin bize calimliyarak gol atmasindan varki yok . kacsene gecti bizde degisen birsey yok, kazma futbolcular bize karsi messi gibi gol atma becerisi gösteriyor
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ben düzeleceğine inanıyorum. İlk gölü yedikten sonra oluşan paniği yenebilir isek... Hocanın da olmayacak şeylerden vaz geçmesi lazım. Defans zaten ağır, sol bekin neden Akbaş? Defans zaten ağır, alternatifin yok, e orta saha neden bu kadar ağır?

Yorum

• Nasıl yani, Şenol Hocanın ekmeğini yediği 2011 kadrosunun kurucusu, muhteşem kadro mühendisi ve taktisyenin istifası mı isteniyor?

Şenol Güneş'i , daha önce Ersun Yanal'ı, Mustafa Reşit Akçay'ı, Tolunay'ı, Hami'yi falan sopalarla kovaladık da başımız hep göğe erdi sanki. Kovup da ligi 10. bitirince süper olacak sanki. Bu kafayla bu camianın hakettiği bugünkü durumdan fazlası değildir.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yerimize sizin gibi düşünen takımı konya spor seviyesinde gören ve bu mağlubiyetleri normal karşılayanlar mı gelmeli ?
                        geçen gün ne tarz birisi olduğunu da anladık o yüzden bence konuyu sil
                        www.akyuzkalip.com
                        www.facebook.com/akyuzkalip
                        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Arkadaslar öyle diyorsunuz da.çok ovulen fb ile aramızda 1 puan var.kaldiki biz her mac fb den iyi oynadik.sadece sansizlik ve beceriksizlik.çok kırılgan takımı.
                          ersun gitmesin aklını başına toplasin
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Diğerleri istifa etti de ne oldu..ben dahil MRA'ya demediğimizi bırakmadık durum ortada..şenol hocayı kuyruğuna teneke bağlayıp kovaladık durum ortada..Beğenmediğimiz Yatabare bile bize ders verdi hala istifa diyoruz..Bu kırılganlığın bu hemen teslim oluvermenin bi çaresi mutlaka bulunmalı bu arada,istifa çzöüm değil..

Yorum

• Ramil ve Abdülkadirin üzerine takım kursun yeter

Yorum

• Istifa yok hocanin arkasindayim ama bi takimin gol yedikten sonra dagilmasini anlamiyordum bir de bu izin olayini anlayamadim..

3 4 yiyen takimin topcusunun hocasinin 3 günlük izine hakki yok..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim