Trollcük Trabzonsporlular ve Dunning-Kruger Sendromu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ozturk
    • 23.07.2006
    • 16054
    • Öğrenci
    • İstanbul

Tarihin en kötü başlangıcı, ikisi ligin güçsüz tabir edilen takımlarına olmak üzere üst üste alınan 3 yenilgi, takımın gelecek için umut vermemesi eleştiriyi fazlasıyla hak ediyor. Tamam destek verelim eleştirmeyelim ama en azından bir umut ışığı görmek, sahada mücadele görmek hakkımız değil mi?

Başkan geçen yıl için bu sene sabır senesi diyordu, bu yıl da mı sabır senesi olacak? Sabır diye diye küme düşeceğiz. Bünyemiz seri mağlubiyetlere zaten alıştı gibi..

2008-2009 da da yeni kadro kuruldu. O zaman ki kadronun mücadele ve azminin çeyreği bu kadroda yok. Tamam takım oyunu olmasın, organize atak olmasın ama rakibin orta sahadan top kapıp 50 metre sürüp gol atmasını kabullenemiyorum kusura bakmayın..

Yorum

• Tempail
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 31.08.2016
      • 33
      • Avrupa Diğer

Arkadaş bu küme düşme lafıda nedir?
      Kıyameti görürsünüz, Trabzonspor'un düştüğü göremezsiniz.
      Özgüveni eksik insanların son zamanlarda ağzında sakız oldu bu küme düşme dalgası.
      Üye imzası uygunsuz içerikten dolayı BMN Forum Yönetimi tarafından kaldırılmıştır.

Yorum

• İlker Yazıcıoğlu
        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
        • 14.01.2009
        • 13061
        • Fizik Mühendisi
        • Ankara

İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi
        Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi tekrara yapıp farklı sonuçlar beklemektir sözünü 3. Kere gelen ersunun sahada futbol namına hiç bir artısı olmayan takımına sabır bu sefer olacak diyen arkadaşlara armağan ediyorum bende
        Uğur'un yazdığı yazıda,bahsi geçen söz,forumdaki trollere ithaf edildi.
        Sen aptal diyerek kimi kastettin,şu konuyu bir açar mısın?
        Aydınlat bizi...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• BERBATOV61
          • 03.12.2015
          • 2193
          • İstanbul

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
          Uğur'un yazdığı yazıda,bahsi geçen söz,forumdaki trollere ithaf edildi.
          Sen aptal diyerek kimi kastettin,şu konuyu bir açar mısın?
          Aydınlat bizi...
          Uğurun ne kadar aptal deme hakkı varsa benimde okadar hakkım var gayet açık sanırım nasıl uğur lafı ortaya attı isteyen üstüne alınsın dedi benim sözümüde isteyen üstüne alınsın
          cezası varsada uğur arkadaşla beraber çekelim sıkıntı yok

Yorum

• Necmettin ALTUNTAŞ

Eleştiri yapmayacaksan İnsan olmanın ne anlamı var?
            Eğer her şey toz pembe ise bu hale nasıl geldik?
            Bazı şeyleri kabullenmemek "çok bilmişlik" mi addedilecek?
            Eleştiri yapanlar yönetim düşmanı hainler mi?
            Zaman zaman başkanın söyledikleriyle uygulamanın uyuşmadığını görmüş olmak ve bunu dile getirmiş olmayı ne ile ifade edersiniz?
            Soruları çoğaltmak mümkün ama gerek yok.
            Futbol saha sonuçlarıdır.Saha sonucu yoksa kusura bakmayın eleştiri ister istemez olacaktır.
            Eleştiri hep iyi olmaz.Bazen yerden yere vurulur.
            sen taraftara "sabır" diyeceksin ama kendin yapılan eleştirilere sabır etmeyeceksin.Hoşgörüsüzlük kaostur.
            Bu yazıyı yazan bendenizin görüşüne gelince:
            Bu takımın kümeye doğru yol aldığını yazanlardan biride benim.
            Bu takım öyle ya da böyle başaracaktır.Bu gitsin falanca gelsin anlayışı bu takımın felaketi olmuştur.
            Bu defa öyle olmayacaktır.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlker Yazıcıoğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
              • 14.01.2009
              • 13061
              • Fizik Mühendisi
              • Ankara

İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi
              Uğurun ne kadar aptal deme hakkı varsa benimde okadar hakkım var gayet açık sanırım nasıl uğur lafı ortaya attı isteyen üstüne alınsın dedi benim sözümüde isteyen üstüne alınsın
              cezası varsada uğur arkadaşla beraber çekelim sıkıntı yok
              Aklı biraz çalışan biri,o yazıdaki sözden ne çıkaracağını anlar.
              Adam trollere aptal diyor ki ben çok daha ağırını diyorum.Ama sen forum içerisinde Ersun Hoca'dan başarı bekleyenlere aptal diyorsun.
              Aynı şey değil.
              Ceza süren bitince uygun bir şekilde tekrar tartışalım konuyu.
              Kimseyi aptal yerine koyma...
              Arafilboylu

Yorum

• Burak DERELİ
                BMN Yönetim Kurulu
                • 22.03.2009
                • 5985
                • Otomasyon, Elektrik-Elektronik, Yazılım
                • İstanbul

Tam olarak demek istediğim herşeyi açıklamışsın valla. Ben bu kadar iyi söyleyemeyeceğim için daha ağır konuşurdum

En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 15:12.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlker Yazıcıoğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 14.01.2009
                  • 13061
                  • Fizik Mühendisi
                  • Ankara

İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi
                  Zaman zaman başkanın söyledikleriyle uygulamanın uyuşmadığını görmüş olmak ve bunu dile getirmiş olmayı ne ile ifade edersiniz?
                  Futbol saha sonuçlarıdır.Saha sonucu yoksa kusura bakmayın eleştiri ister istemez olacaktır.
                  sen taraftara "sabır" diyeceksin ama kendin yapılan eleştirilere sabır etmeyeceksin.Hoşgörüsüzlük kaostur.
                  Bu takım öyle ya da böyle başaracaktır.Bu gitsin falanca gelsin anlayışı bu takımın felaketi olmuştur.
                  Necmettin abi,
                  Hangi eleştiriye hoşgörüsüz bir şekilde yaklaşıldı?
                  Kimse,bu takımın sahibi değil.
                  Öyle düşünenlere aptal diyen adamların hakaretini eleştiri olarak mı kabul edelim?
                  Arafilboylu

Yorum

• Yiğit Gayretli
                    BMN Yönetim Kurulu
                    • 09.12.2005
                    • 34536
                    • İstanbul

İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi
                    Camianın kocaman bir üslup sorunu var Necmettin abi. Cadı kazanını da geçtik...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlker Yazıcıoğlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                      • 14.01.2009
                      • 13061
                      • Fizik Mühendisi
                      • Ankara

Ayrıca,buradaki hiç kimse, pembe bir tablo çizmiyor.
                      Sadece bazı yargılara varmak için ligin 4. haftasında olduğumuz gerçeği sürekli vurgulanıyor.
                      Yani şu anda yönetim nıraksa gitse,teknik ekip bıraksa gitse,daha mı iyi olacağız?
                      Kulüp olarak bir planlama harekatı başlatıldı.Buna sabretmek çok mu zor?
                      Takım berbat durumda,kabul,kimse de aksini söylemiyor ama Ersun hoca görmüyor mu bizim gördüklerimizi?
                      Bu kulübün bütün unsurlarının bir tam sezonu geçirme hakkı var.
                      Lütfen bu sabrı camia olarak gösterelim.
                      İyice batarsak, kimse yerinde kalamaz zaten...
                      Arafilboylu

Yorum

• muratt
                        • 14.03.2006
                        • 3677
                        • insaat muhendis
                        • Ankara

İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi
                        Söylediklerinize genel anlamda katılıyorum. Özellikle Usta'nın son şansımız olduğu noktasında. Ama yaptığı yanlışları da görmek gerekiyor. Kimse Usta'dan bu sene şampiyonluk beklemiyordu. Ama hedefimiz ilk 5 denilmesi bana çok absürd geliyor. Bu sezona dair bir beklenti yoksa bunu dillendirmeye gerek yoktu. Hedefimiz, bu sene gelecek sene şampiyonluğa oynayacak kadronun alt yapısını oluşturmakla sınırlı kalsaydı anlardım.
                        Ben de buna takılı kaldım diyebilirim .
                        Yönetimin hataları tabiki var ama benim için önemli olan gidişat yolu. Ben yolu doğru buluyorum. Ekonomik küçülme, scout sistemi, Ersun Hoca ile istikrar, taraftar ile direk iletişim (twitter), camiaya hoş görünen değil gerçekçi söylemler vs. bunlar doğru yöntemler. Yöntem doğru olduğu sürece hatalar düzeltilir. Ama İHO'nun yaptığı gibi yanlış bir yola girilirse onun geri dönüşü olmaz.

Bununla ben takımın ligi ilk beşte bitireceğine inanıyorum. Hatta lige kötü başlamış olmayı ve zamanla düzelmeyi belki de hayırlı olabileceğine inanıyorum. Tersi hep kötü etkiledi takımı çünkü, lige ne zaman iyi girse beklentiler yükseldi felan derken ters tepti. Ama bu şekilde beklentileri de düşürerek, zamanla iyileşecek bir takım istikrar adına daha sağlıklı olabilir. O yüzden ikinci yarı eğer istenilen seviyeye gelirsek çok rahat ilk beş içine girilir. Şunu da unutmamak lazım, beşincilik ile onunculuk arasında bazen 8-10 puan fark bile olmayabiliyor, o yüzden alınacak 3-4 maçlık bir seri bile bu hedefe götürür takımı.

Bu zor günler de geçer elbet, yeterki takım uyum yakalayacak fırsatı bulsun.
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• muratt
                          • 14.03.2006
                          • 3677
                          • insaat muhendis
                          • Ankara

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi
                          İstikrar şart. Taraftar zırvalarını hiç dinlememeliler. Başkan Usta harici biri olsaydı şu an hoca değişmiş, tekrar başa dönmüştük.
                          Bizim takımın kurtuluşu taraftarı dinlememek. Duygularla değil, akıl ile hareket etme zamanı. Yönetime destek verme zamanı. İnşallah Akyazı ilk maçtan itibaren hep dolar.
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• ilyskm
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 15.02.2009
                            • 2304
                            • makina yüksek mühendisi
                            • Tekirdağ

Ana yazı çok güzel olmuş. Futbolcu kadrosu hariç herkes olayın farkında aslında. Benim söyleyebileceğim şu andaki kadromuzda olan futbolcuların kapasiteleri ile alakalı ki ilk 4 maçta 11 de oynayan topçularımızın kapasiteleri ve kaliteleri PTT ligi ayarında süper lig ayarına getirmek ise imkansız. ilk 4 maçta bu yüzümüze bir şamar gibi patladı ve bundan sonrada kolayına maç kazanabileceğimizi düşünmüyorum belki şansa olur. İnşallah ben yanılırım...
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• esra61
                              • 10.05.2009
                              • 3628
                              • Kocaeli

Doğru tespitler.
                              Tebrik ederim.

Yorum

• Hasanu
                                • 15.04.2016
                                • 419
                                • Üniversite öğrencisi
                                • Ankara

İlk olarak Tempail tarafından gönderildi
                                Arkadaş bu küme düşme lafıda nedir?
                                Kıyameti görürsünüz, Trabzonspor'un düştüğü göremezsiniz.
                                Özgüveni eksik insanların son zamanlarda ağzında sakız oldu bu küme düşme dalgası.
                                Al benden de o kadar.Takımı kötüle,istediğini yere batır tamam da bu küme düşme muhabbetini yapanlar hiç mi vicdanınız yok sizin?İnanmadığınız şeyleri sırf taraftar galeyana gelsin,birilerinin canı acısın diye bu takımı menfaat gözetmeksizin sevenleri üzmeye hakkınız yok.
                                Şunu da söylemek lazım.Bu söylemlerin kaynağı Muharrem Usta'nın bir kanalda yaptığı biz şu şu takım gibi olmamak için çabalıyoruz söylemi.Tamam,takımın durumu kötü de koskoca Trabzonspor'un bu söylemlerle itibarını zedelemek de doğru değil.Muharrem Usta artık bu söylemlerden sıyrılıp önüne bakmalı.Bir de Tv'lerde şu herkese mavi boncuk dağıtmaktan ve medyaya şirin gözünmekten vazgeçsin.(Bunu özellikle Şike bahsi için söylüyorum.)
                                Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...