Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Savunmada Kimler Olmalı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında Süper Ligde en iyi adam eksilten kişi Ayman,vurduğu bir daha sahaya dönemiyor...

Vuracak kimse bulamazsa da
    Kafayı çime, bacağa, baldıra vuruyor...

Her halukarda, bir yerleri ısıryor yani....

Yorum

• Bence Ferhat'ı stoperde denemek lazım,neticede adamı stoper diye almıştık.Hüseyin'den stoper olmaz,olmamalı,kalemize mümkün olduğunca uzak oynamalı Hüseyin,zaten zıplayamıyor,Gökdeniz!le hava topuna çıksalar kesin Gökdeniz alır.
      Tayfun'un futbol oynayabilmes için önce futbolu öğrenmesi lazım,televizyondan Avrupa liglerini takip ederek başlayabilir,o pozisyonları uzaktan izlerken yediğimiz goller geliyor aklıma,sonra da muhtemelen içinden "ne gol attı lan herif" demiştir.Oğlum Tayfun bizim maçta izlemeyecen pozisyonları,evde televizyondan demiştim ben...
      Solbek Keçeli,aslında bu adam Denizli'de sol açık oynuyordu,idare eder bir futbolcu.Sağbekte de aslında sağ açık olan Serkan'a mecbur gibiyiz.Ortada Ferhat'ın yanına da alsınlar paftan birini artık ne yapalım...
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Savunmada Paftan İki gençe Profesyonel İmzalar attırılıp onlar oynatılmadı. Basit Ve net...
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Savunmada Paftan İki gençe Profesyonel İmzalar attırılıp onlar oynatılmadı. Basit Ve net...
          sadece savunma degıl orta sahaya da paftan oyuncular ılave edılmelı her turlu yenılıyoruz nasıl olsa bari gercek trabzon ruhuyla oynadık yenıldık derız bu rezıllerle olmaz boyle

Yorum

• ben TRABZON SPOR taraftarına güveniyorum ankete bakılırsa stepanov - risp oynamalı ...
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak lazrail8989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadece savunma degıl orta sahaya da paftan oyuncular ılave edılmelı her turlu yenılıyoruz nasıl olsa bari gercek trabzon ruhuyla oynadık yenıldık derız bu rezıllerle olmaz boyle
              Orası Ayrı bi Konu.Bu başlık için sadece yazdım.Açılsın her mevki için Yazalımççç
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• işte savunmanın hazin sonu sen git stepanovu sat
                Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• savunmamızın ilacı egemen
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence Ferhat'ı stoperde denemek lazım,neticede adamı stoper diye almıştık.Hüseyin'den stoper olmaz,olmamalı,kalemize mümkün olduğunca uzak oynamalı Hüseyin,zaten zıplayamıyor,Gökdeniz!le hava topuna çıksalar kesin Gökdeniz alır.
                    Tayfun'un futbol oynayabilmes için önce futbolu öğrenmesi lazım,televizyondan Avrupa liglerini takip ederek başlayabilir,o pozisyonları uzaktan izlerken yediğimiz goller geliyor aklıma,sonra da muhtemelen içinden "ne gol attı lan herif" demiştir.Oğlum Tayfun bizim maçta izlemeyecen pozisyonları,evde televizyondan demiştim ben...
                    Solbek Keçeli,aslında bu adam Denizli'de sol açık oynuyordu,idare eder bir futbolcu.Sağbekte de aslında sağ açık olan Serkan'a mecbur gibiyiz.Ortada Ferhat'ın yanına da alsınlar paftan birini artık ne yapalım...
                    Ferhat'la ilgili bir yorum olunca aklıma bir anı geliyor:
                    İsmini unuttum, beni bağışlasın... Bir gün forumda "bu Ferhat stoper diye geldi, sağbekte denendi, şimdi de ön libero. Bunun gerçek yeri neresi, bilen var mı" demiştim. Cevabı süperdi: "Onun gerçek yeri Young Boys Valla ben de katılıyorum Kaan kardeş. Benim stoper konusundaki öncelikli kriterim artık takımı ileri itmesi. Çok uzun mesafede top oynuyoruz. Rakip at koştursa sorun yok. Mevcutlar içinden de ilaç yok. Bir tane sağlam kesicimiz, ısıran adamımız olsun, bir tane de Lugano alalım mesela... Gerçi bu yönetim varken Andersen'den masallar anlatıyoruz ya...

Eğer top oynamaya niyeti varsa sağbekte Jabi oynar ama adam bir tuhaf. Yattara'nın olmadığı (bence sürpriz değil) milli takımda oynayan ada idmanı sallamaz, gider gelmez... Sanki futbol işi değil hobisi. Nasıl olur anlamıyorum vallahi... Olmadı Serkan diyelim. Solbekte bence de Keçeli denenebilir ama adamın savunma yönü pek güçlü değil. Bizim Romashenko'dan sonra sol açık oyuncumuz olmadı zaten, orda hiç şansı yok.

Şu kadro adam olursa ben bir yaşıma daha girmiş olacağım... Dur bakalım ne çıkacak.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      savunmamızın ilacı egemen
                      savunma değil de açık iyi oynarım..
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• Anket açıkken Stepanov-Risp ikilisi demişim.

Şimdi Çağdaş-Erdinç'ten bahsediliyor.

Hey gidi günler hey...

Yorum

• bence iki yeni transfer oynamalı...
                          yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• offfff napcaz biz yaaa...!!!!
                            1-kaleci
                            2-jabi
                            3-stoper
                            4-stoper
                            5-sol bek
                            6-ön libero
                            7-yattara
                            8-barış
                            9-gökdeniz
                            10-forvet
                            11-santrafor

takımın şuanki kadrosu bence bu arkadaslar..transfermi yapılacak(ki zor görünüyo),alt yapıdan mı gelecek bilmem ama,durum vahim malesef..!!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              savunma değil de açık iyi oynarım..
                              Hemde bu havalarda..
                              soğuk seni de ısırmasın

Yorum

• olaya bak taraftar savunmada kimler olmalı sorusuna açık ara risp-stepanov demiş şuan ikiside takımda değil
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X