Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Savunmada Kimler Olmalı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mevcut kadroda Erdinç ve Tayfun oynamalı,M.Keçeli sol taraf,Serkan sağ tarafta oynamalı.
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak dancu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ileriye top taşımayı tayfun cora becerebiliyor, bence tayfun ilk oynadığı dönemlerdeki gibi sağ bek oynasın, hatırlayın ceza sahası çaprazından goller bile atıyodu.
      serkan da ortasahada yanında (hasan üçüncüyü deneyelim bi kere de belki tutar)
      forvette ergin ceyhunun oynadığı bölgede de umut oynasın ( umut çok zayıf ikili mücadelelerde bence forvet arkası daha iyi, hatırlayın ankaragücünde iken uzaktan şutlarını)

yada hepsini boşver heryere yeni adam lazım bize ya? :/

defansif düşüncelerin doğru kardeşim tayfun bence de ofansif yonu en ii yaw bu arada bu çağdaş denen futbol kılıklıyı hala beğenenler var elbet kişisel görüştür ama bu adam futbolun f sinden çakmıyor savunmayalım kavsunlar gitsin ayrıca erginde doğru sakaryaya en az 5 tane transfer lazım defansa olanlardan musa-hüso-tayfun-....anca bukadar çıkarabildim
      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• bu takımda savunmada oynayacak tek bir bile isim yok

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hem Alex'in içinden geçtiği bir sahne yok FB maçında.

Alex ve Yattara gibiler herkesin içinden geçiyor bu ligde.
          Hakkatten
          Hatta

Çalımdan, adam eksiltmeden bahsetmiyorum. Alex attığı golde Hüseyin'in içinden geçti gitti işte. Başka maçı seyretmediysem yani... Hani Alex alır, yatırır, kaldırır falan (ki Alex'in bunu yaptığı da yoktur. Alex top dağıtır, doğru yerde durur ve gol atar, nerde görülmüş Yattara gibi adam eksilttiği), anlarım, derim ki ne yapsın, yetenek bu kadar. Ama bir savunma oyuncusu arkadan rakibi gelip topu ittirerek (vurarak bile değil, ittirerek) gol yapıyorsa, kimse kusura bakmasın da, bir sorun var demektir.

Ben video lig'den bir kez daha seyretmekte fayda var...

Yorum

• yukarıdaki anket misyonunu tamamlamış.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Hüseyin'den önce davranması gol getirdi.Ağırlık olayıBizimki ağır.(öyle hatırlıyorum)
              Hüseyin'in içinden geçilerek olmadı yani o gol,konu bu.
              Bu kadar..

Yattara kadar adam geçemez ama,Aureliodan daha iyi adam geçer.
              Bunlar bakış ve görüş bunları tartışmam.Herkesin bakışı kendine.

Videolig herkese faydali.
              İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakkatten
              Hatta

Çalımdan, adam eksiltmeden bahsetmiyorum. Alex attığı golde Hüseyin'in içinden geçti gitti işte. Başka maçı seyretmediysem yani... Hani Alex alır, yatırır, kaldırır falan (ki Alex'in bunu yaptığı da yoktur. Alex top dağıtır, doğru yerde durur ve gol atar, nerde görülmüş Yattara gibi adam eksilttiği), anlarım, derim ki ne yapsın, yetenek bu kadar. Ama bir savunma oyuncusu arkadan rakibi gelip topu ittirerek (vurarak bile değil, ittirerek) gol yapıyorsa, kimse kusura bakmasın da, bir sorun var demektir.

Ben video lig'den bir kez daha seyretmekte fayda var...

Yorum

• savunma mevkii boş durmalı bence orda kullanacamız 2 adamı da ilerde kullanalım nasıl olsa ordakıler bi işe yaramıyor

Yorum

• hüseyin olmasın,çağdaş olmasın diğerleri olabilir..
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Kimlerin olması benim işim değil kanımca ancak olmaması gerekenler olduğuna inanıyorum.Başlatılan operasyonda devam edeceğine göre bunların içinde defans oyuncularıda olacaktır ve kanaatimce bunlarda doğru tespitler olacaktır.
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Hüseyin'den önce davranması gol getirdi.Ağırlık olayıBizimki ağır.(öyle hatırlıyorum)
                      Hüseyin'in içinden geçilerek olmadı yani o gol,konu bu.
                      Bu kadar..

Yattara kadar adam geçemez ama,Aureliodan daha iyi adam geçer.
                      Bunlar bakış ve görüş bunları tartışmam.Herkesin bakışı kendine.

Videolig herkese faydali.
                      Umarım "içinden geçme" olayının bir "ironi" olduğu konusunda hem fikirizdir. Yoksa hepimiz biliyoruz ki insanın içinden geçilmez. Gökdeniz yıllarca rakibin içinden geçmeye çalıştı mesela, baktı ki olmuyor, vazgeçti... Mizah yani. "O adamın kalkıp o mesafeden o topa yetişirken Hüseyin'in bu kadar pasif kalması ancak hissettirmeden içinden geçilirse mümkün olurdu" mealinde. Hüseyin Casper değil yani, farkındayım

Ayrıca, elbette herkesin bakışı kendine. Ama forumun amacı da bakışları paylaşmak. Ben şahsen paylaşmaktan da, sizin gibi değerli üyelerin bakışını öğrenmekten de mutlu oluyorum.

Hatta bir paylaşım daha; Bence Aurello Alex'den çok daha kolay adam eksiltiyor

Konuya dönecek olursak;
                      Bize ortasahayı ileri iten bir, tercihen 2 sağlam stoper lazım. Milan olsa ağır olmasına ve top kullanma özrüne rağmen mücadele gücü nedeniyle bir tane kurtarırdı belki ama, şimdi mümkünse 2. Beklerden vazgeçtim, kimseyi alacakları yok. Tamam, Jabi - Keçeli'ye razıyım. Ama iki sağlam stoper, Selçuk ve De Nigris'i alın lütfen.

Yorum

• Elimizde stoper olduğunu sanmıyorum.. O nedenledir ki 4 tane stoper alınmalı.. 2 yedek 2 as oynayacak kapasitede.. Gerçekler acı..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• savunma sil baştan....
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• **Ya,sevgili Emrah;İçinden geçme mevzu'unu da izah ettin ya bitmiştir olay,saol

**İçinden geçme tabiri,çok teknik oyuncular için kullanılmazmı Emrah?
                            Ben öyle biliyorum.

**İçinden geçen mevzusunda kendinden geçen durumuna düşüyoruz,ve her fikir tartışılır,savunulura kadar geliyoruz

**Aurelio,Alex'den daha iyi adam eksiltiyor,hakkaten Emrah bugün hiç ortak noktamız olmayacak gibi.

Tebessümlerimiz eksik olmasın,orda uzlaşmış olalım.

Olcay

Ha ben bu hafta,Hüseyin Tayfun ve Hasan yanyana görmek isterim,fantastik gibi görünsede,bu mecburi bir deneme olarakta sunulabilir.(mevcuttan)
                            İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umarım "içinden geçme" olayının bir "ironi" olduğu konusunda hem fikirizdir. Yoksa hepimiz biliyoruz ki insanın içinden geçilmez. Gökdeniz yıllarca rakibin içinden geçmeye çalıştı mesela, baktı ki olmuyor, vazgeçti... Mizah yani. "O adamın kalkıp o mesafeden o topa yetişirken Hüseyin'in bu kadar pasif kalması ancak hissettirmeden içinden geçilirse mümkün olurdu" mealinde. Hüseyin Casper değil yani, farkındayım

Ayrıca, elbette herkesin bakışı kendine. Ama forumun amacı da bakışları paylaşmak. Ben şahsen paylaşmaktan da, sizin gibi değerli üyelerin bakışını öğrenmekten de mutlu oluyorum.

Hatta bir paylaşım daha; Bence Aurello Alex'den çok daha kolay adam eksiltiyor

Konuya dönecek olursak;
                            Bize ortasahayı ileri iten bir, tercihen 2 sağlam stoper lazım. Milan olsa ağır olmasına ve top kullanma özrüne rağmen mücadele gücü nedeniyle bir tane kurtarırdı belki ama, şimdi mümkünse 2. Beklerden vazgeçtim, kimseyi alacakları yok. Tamam, Jabi - Keçeli'ye razıyım. Ama iki sağlam stoper, Selçuk ve De Nigris'i alın lütfen.

Yorum

**Ya,sevgili Emrah;İçinden geçme mevzu'unu da izah ettin ya bitmiştir olay,saol

**İçinden geçme tabiri,çok teknik oyuncular için kullanılmazmı Emrah?
                              Ben öyle biliyorum.

**İçinden geçen mevzusunda kendinden geçen durumuna düşüyoruz,ve her fikir tartışılır,savunulura kadar geliyoruz

**Aurelio,Alex'den daha iyi adam eksiltiyor,hakkaten Emrah bugün hiç ortak noktamız olmayacak gibi.

Tebessümlerimiz eksik olmasın,orda uzlaşmış olalım.

Olcay

Ha ben bu hafta,Hüseyin Tayfun ve Hasan yanyana görmek isterim,fantastik gibi görünsede,bu mecburi bir deneme olarakta sunulabilir.(mevcuttan)
                              "Ben de Hüseyin, Tayfun ve Hasan'ı yanyana görmek isterim" diyerek ortak bir nokta oluşturayım o halde. Markette, camide, sokakta, uçakta... Ama asla sahada değil

Yorum

• Aslında Süper Ligde en iyi adam eksilten kişi Ayman,vurduğu bir daha sahaya dönemiyor...
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X