Taraftarın karşısına çıkınca söyleyebileceği tek cümle "Özür dilerim" demek olan adam hala konuşuyor. Birisi buna sus demeli. Yazık. O derneğe de yazık. Bu muhabire de yazık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor Kulübünden İhraç Edilmelidir!
Daraltma
X
-
Benden hesap sormayan namerttir demiş. Bu meydan okumaya yönetim kesinlikle sessiz kalmamalı. Tüm hesaplar didik edilmeli ve tüm kamuoyuyla paylaşılmalı. Kayıtlarda doğru olan fakat akla, mantığa aykırı (sefanın menajerine 2,6 trilyon komisyon ödenmesi gibi) olaylar için de gerekli adımlar atılmalı...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın karşısına çıkınca söyleyebileceği tek cümle "Özür dilerim" demek olan adam hala konuşuyor. Birisi buna sus demeli. Yazık. O derneğe de yazık. Bu muhabire de yazık.
https://twitter.com/Trapezpunta61/st...925617664?s=09
Allah islah etsin...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır inanamıyorum. Kulübün gelirini 60 milyon lira arttırdıklarını iddia etmesi bir tarafa Mbia'nın satışını eleştirmesi tam anlamıyla komedi. Aralık ayına kadar yönetimde olmalarına rağmen Eylül ayından beri adama parasını ödemediniz. Adam da bize 1 milyon euro ceza kesmeye kalktı siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
oyle bir ulkede yasiyoruz ki utanma denen olay hic yok..iho'ya bak ya, aziz bile daha sempatik geliyor..utanmaz arlanmaz kulubu ne hale getirdi hala piskin piskin konusuyor..bu kulubun tuzugu degismeli ve belli bir egitim seviyesi olmayan ne oy kullanabilmeli ne de baskanliga aday olabilmeli..acik konusma gerekirse bu tip gereksiz canlilarla ayni takimi tutmak bile zulum..umarim usta veya yonetimi bu capsiz cahillerin efendisine cevap vermez.
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi diyelim ki soruları soramıyorsunuz bari hesap sorun! Trabzonspor tarihine kara bir leke olarak kazınan İbrahim Hacıosmanoğlu ve usülsüz şekilde üye yaptığı insanlarla birlikte ihraç edilmelidir!En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 30.06.2016, 03:28.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum