[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] hatırladığım kadarıyla nuri albayrak ibra edilmemişti, ne oldu ona bir yaptırım uygulanabildi mi ki?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor Kulübünden İhraç Edilmelidir!
Daraltma
X
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] hatırladığım kadarıyla nuri albayrak ibra edilmemişti, ne oldu ona bir yaptırım uygulanabildi mi ki?
Ha birde şu var ibra edilen bir yönetim daha sonradan dava edilebilir....
Başkanımız Muharrem Bey borç şu kadar oldu gibi söylemleri sürekli yinelemek yyerine dava açabilir hesap sorabilir mesela...
Ha şahsi kanattimi sorarsanız kongreden bir gün önce yapılan kahvaltıda herşey halledildi ve sümenaltı edildi....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 03.06.2016, 13:36.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDava açılmadıktan sonra ibra etmemenin çokta bir geçerliliği yok maalesef.....
Ha birde şu var ibra edilen bir yönetim daha sonradan dava edilebilir....
Başkanımız Muharrem Bey borç şu kadar oldu gibi söylemleri sürekli yinelemek yyerine dava açabilir hesap sorabilir mesela...
Ha şahsi kanattimi sorarsanız kongreden bir gün önce yapılan kahvaltıda herşey halledildi ve sümenaltı edildi....
İbra konusunda bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki ibra edilmese bile sonrasında durumun mahkemeye taşınmayacağını düşünüyorum. ( Bu durumda muhalifler konuyu mevcut yönetime karşı kullanabilirdi) Sanki kongre öncesi bir taşla iki kuş düşünülmüş, fakat başkanın borç konusunda sonradan söylediklerinden anladığım kadarıyla evdeki hesap çarşıya uymamış.En son bkandil tarafından düzenlendi; 04.06.2016, 14:46.
Yorum
-
bu vatandaşın bırak başkanlığını filan, divan kuruluna girmesi, konuşma yapması vs bu kulübün neden bu durumda olduğu sorusunun cevabıdır..
geçen gün kendi adamları, şu kadar yedi bu kadar yedi muhabbeti yapıyordu..
konuşmaya bile değmez de divan kurulu toplantısına gittiğinde bir Allahın kulu çıkıp da "ne işin var lan senin burda" demedi..bu denmediği sürece fazla bir değişen olmayacak camiada..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu vatandaşın bırak başkanlığını filan, divan kuruluna girmesi, konuşma yapması vs bu kulübün neden bu durumda olduğu sorusunun cevabıdır..
geçen gün kendi adamları, şu kadar yedi bu kadar yedi muhabbeti yapıyordu..
konuşmaya bile değmez de divan kurulu toplantısına gittiğinde bir Allahın kulu çıkıp da "ne işin var lan senin burda" demedi..bu denmediği sürece fazla bir değişen olmayacak camiada..
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Sayın Hacıosmanoğlunun ibra edilmesi için salon içinde çoğunluk karşı olmasına rağmen ( ibra edilmemesi yönünde oy çokluğu) yoğun çaba harcayan divan başkanı başta olmak üzere ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zordu.
Trabzonsporun geleceği KAP KAP diye bağıran ve sonra bizim küme düşmemiz gerektiğini ve futbol teröristleri olduğumuzu ilan eden Gökhan Dinç beyin KAP açıklamalarını salya ile bekleyen herkes ipotek altına almıştır.
Ben yine yanında TRABZONSPOR'un. Ben İstanbulda doğdum ve büyüdüm ama TRABZON ve TRABZONSPOR aşığı biriyim.Etrafında o kadar İstanbullu olmayıp ta bu şehirin takımlarını tutanlar gördükçe doğru olanı yaptığımı anlıyorum.
Umarım TRABZON daki insanlarda bir gün bunu anlayacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Hacıosmanoğlunun ibra edilmesi için salon içinde çoğunluk karşı olmasına rağmen ( ibra edilmemesi yönünde oy çokluğu) yoğun çaba harcayan divan başkanı başta olmak üzere ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zordu.
Trabzonsporun geleceği KAP KAP diye bağıran ve sonra bizim küme düşmemiz gerektiğini ve futbol teröristleri olduğumuzu ilan eden Gökhan Dinç beyin KAP açıklamalarını salya ile bekleyen herkes ipotek altına almıştır.
Ben yine yanında TRABZONSPOR'un. Ben İstanbulda doğdum ve büyüdüm ama TRABZON ve TRABZONSPOR aşığı biriyim.Etrafında o kadar İstanbullu olmayıp ta bu şehirin takımlarını tutanlar gördükçe doğru olanı yaptığımı anlıyorum.
Umarım TRABZON daki insanlarda bir gün bunu anlayacaktır.
Yorum
-
İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı
Kadına hakaret davasından yargılanan eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor karşılaşmasından sonra söylediği sözler büyük tepki çekmişti.
İstanbul Barosu Avukatlarından Tuba Torun “Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Allah bir gün ömür bile verdiyse onu da adam gibi yaşayıp adam gibi öleceğim” diyen Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı
Kadına hakaret davasından yargılanan eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor karşılaşmasından sonra söylediği sözler büyük tepki çekmişti.
İstanbul Barosu Avukatlarından Tuba Torun “Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Allah bir gün ömür bile verdiyse onu da adam gibi yaşayıp adam gibi öleceğim” diyen Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen haber metnini kopyaladım sakin ol şampiyon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum