Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor Kulübünden İhraç Edilmelidir!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] hatırladığım kadarıyla nuri albayrak ibra edilmemişti, ne oldu ona bir yaptırım uygulanabildi mi ki?
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] hatırladığım kadarıyla nuri albayrak ibra edilmemişti, ne oldu ona bir yaptırım uygulanabildi mi ki?
      Dava açılmadıktan sonra ibra etmemenin çokta bir geçerliliği yok maalesef.....

Ha birde şu var ibra edilen bir yönetim daha sonradan dava edilebilir....

Başkanımız Muharrem Bey borç şu kadar oldu gibi söylemleri sürekli yinelemek yyerine dava açabilir hesap sorabilir mesela...

Ha şahsi kanattimi sorarsanız kongreden bir gün önce yapılan kahvaltıda herşey halledildi ve sümenaltı edildi....
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 03.06.2016, 13:36.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dava açılmadıktan sonra ibra etmemenin çokta bir geçerliliği yok maalesef.....

Ha birde şu var ibra edilen bir yönetim daha sonradan dava edilebilir....

Başkanımız Muharrem Bey borç şu kadar oldu gibi söylemleri sürekli yinelemek yyerine dava açabilir hesap sorabilir mesela...

Ha şahsi kanattimi sorarsanız kongreden bir gün önce yapılan kahvaltıda herşey halledildi ve sümenaltı edildi....
        Hacıosmanoğlu divan kurulu konuşmasında son kongrede başkan olmak için değil, "takımı batırdı, kaçtı" demesinler diye aday olduğunu söyledi. (Bırakıp kaçanın geri dönmeye yüzü olmaz, bu da ayrı bir nokta)

İbra konusunda bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki ibra edilmese bile sonrasında durumun mahkemeye taşınmayacağını düşünüyorum. ( Bu durumda muhalifler konuyu mevcut yönetime karşı kullanabilirdi) Sanki kongre öncesi bir taşla iki kuş düşünülmüş, fakat başkanın borç konusunda sonradan söylediklerinden anladığım kadarıyla evdeki hesap çarşıya uymamış.
        En son bkandil tarafından düzenlendi; 04.06.2016, 14:46.

Yorum

Uzuun bir el koruyor olmasa görecektik onu...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          MCMLXVII

Yorum

bu vatandaşın bırak başkanlığını filan, divan kuruluna girmesi, konuşma yapması vs bu kulübün neden bu durumda olduğu sorusunun cevabıdır..
            geçen gün kendi adamları, şu kadar yedi bu kadar yedi muhabbeti yapıyordu..
            konuşmaya bile değmez de divan kurulu toplantısına gittiğinde bir Allahın kulu çıkıp da "ne işin var lan senin burda" demedi..bu denmediği sürece fazla bir değişen olmayacak camiada..
            Herkese Merhaba

Yorum

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu vatandaşın bırak başkanlığını filan, divan kuruluna girmesi, konuşma yapması vs bu kulübün neden bu durumda olduğu sorusunun cevabıdır..
              geçen gün kendi adamları, şu kadar yedi bu kadar yedi muhabbeti yapıyordu..
              konuşmaya bile değmez de divan kurulu toplantısına gittiğinde bir Allahın kulu çıkıp da "ne işin var lan senin burda" demedi..bu denmediği sürece fazla bir değişen olmayacak camiada..
              Merhaba abi, nerederdesin ? Özlettin kendini

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Sayın Hacıosmanoğlunun ibra edilmesi için salon içinde çoğunluk karşı olmasına rağmen ( ibra edilmemesi yönünde oy çokluğu) yoğun çaba harcayan divan başkanı başta olmak üzere ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zordu.

Trabzonsporun geleceği KAP KAP diye bağıran ve sonra bizim küme düşmemiz gerektiğini ve futbol teröristleri olduğumuzu ilan eden Gökhan Dinç beyin KAP açıklamalarını salya ile bekleyen herkes ipotek altına almıştır.

Ben yine yanında TRABZONSPOR'un. Ben İstanbulda doğdum ve büyüdüm ama TRABZON ve TRABZONSPOR aşığı biriyim.Etrafında o kadar İstanbullu olmayıp ta bu şehirin takımlarını tutanlar gördükçe doğru olanı yaptığımı anlıyorum.

Umarım TRABZON daki insanlarda bir gün bunu anlayacaktır.

Yorum

İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sayın Hacıosmanoğlunun ibra edilmesi için salon içinde çoğunluk karşı olmasına rağmen ( ibra edilmemesi yönünde oy çokluğu) yoğun çaba harcayan divan başkanı başta olmak üzere ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zordu.

Trabzonsporun geleceği KAP KAP diye bağıran ve sonra bizim küme düşmemiz gerektiğini ve futbol teröristleri olduğumuzu ilan eden Gökhan Dinç beyin KAP açıklamalarını salya ile bekleyen herkes ipotek altına almıştır.

Ben yine yanında TRABZONSPOR'un. Ben İstanbulda doğdum ve büyüdüm ama TRABZON ve TRABZONSPOR aşığı biriyim.Etrafında o kadar İstanbullu olmayıp ta bu şehirin takımlarını tutanlar gördükçe doğru olanı yaptığımı anlıyorum.

Umarım TRABZON daki insanlarda bir gün bunu anlayacaktır.
                  acaba o gün kap kap diye bağırıp çıldıran taraftar bugün vicdan azabı duyuyor mudur? hiç sanmam

Yorum

İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı

Kadına hakaret davasından yargılanan eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor karşılaşmasından sonra söylediği sözler büyük tepki çekmişti.
                    İstanbul Barosu Avukatlarından Tuba Torun “Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Allah bir gün ömür bile verdiyse onu da adam gibi yaşayıp adam gibi öleceğim” diyen Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı

Kadına hakaret davasından yargılanan eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor karşılaşmasından sonra söylediği sözler büyük tepki çekmişti.
                      İstanbul Barosu Avukatlarından Tuba Torun “Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Allah bir gün ömür bile verdiyse onu da adam gibi yaşayıp adam gibi öleceğim” diyen Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.
                      Yakalama kararı değil bu, zorla getirme kararı.

Yorum

• Ben haber metnini kopyaladım sakin ol şampiyon

Yorum

• ben yoneticilikten anlamiyorum, bir daha da kulube baskan olmak icin hicbir girisimim olmayacak desin yeterli bence.
                          "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• TS tarihinin tartışmasız en kötü başkanı İHO.

Ama bizlerde kulübün bu durumda olmasına KAP KAP diyerek ortak olduk.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben haber metnini kopyaladım sakin ol şampiyon
                              Sen niye lafı üzerine alındın onu anlamadım ben.

Yorum

• Hala utanmadan Trabzonspor'a dair konuşabiliyor olması enteresan.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X