hangi akla hizmetle degistırıyolar 40 yıllık uygulamayı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Yeni Deplasman Tribünü "Maraton" mu?
Daraltma
X
-
Arkadaşlar misafir takımın yeri değişmedi. Deniz tarafındaki kale arkasının Maratona en yakın yerine alınacak misafir seyirci.
Ayrıca dikkatli arkadaşların gözünden kaçmamıştır. İstanbul'da da böyle bir uygulama var. fb stadındaki yerimiz çok kör bir noktadaydı şimdi tv'den görünüşü daha rahat olan bir yere açıkla maraton arasına alındı. Keza Alisami Yen'de de öyle.. yol tarafındaki açıkla kapalının arasındaki alt bölgeye misafir seyirci alınacak. Yani bizim açımızdan değişen bir şey yok. gs ve fb stadlarında değişiklik yapıldı. Niye yapıldı tahmin ediyorum ama yapıldı işte... diyeyim.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
özelleikle gs tribününde yeni değişti . alt üst deilmiydi metin abi yoksa saedece alta mı alınacak ali samiyende .ben gs maçı izlemedim tribün değişenden sonra ama alt üst alıncak biliyom.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
@Külünkoğlu
Abi biletix maraton tribün olarak vermiş deplasman tribününü...
Bahsettiğin tribün kalearkası zaten, mevcut deplasman seyircisinin alındığı yer...Biletix önceki müsabakaların aksine maraton tribün olarak yazmış rakip tribünü...
Biletix'in hatasıysa bilemem...KaleArkası tribün için adamlardan maraton tribün parası mı alcaz
Yorum
-
Mustafa alt bölümü veriyorlar bize. oda 400 - 500 kişilik bir yer.
Avni Aker'deki misafir takımın yerini Kaya KKTC bayrağı ile gösteriyor.
@ Çebi
Ahmet bu uygulama istanbul'da yok mu zannediyorsun yıllarca fb maçlarında üstü açık ahırdan bozma yere 3 sene öncenin parasıyla 66 ytl para almışlardı numaralı diyerek. Hem bu konuda dediğiniz gibi olsa stadda çalışma olması gerekmiyor mu ? benim öyle bir duyumum yok.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 22.02.2007, 16:57.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa alt bölümü veriyorlar bize. oda 400 - 500 kişilik bir yer.
Avni Aker'deki misafir takımın yerini Kaya KKTC bayrağı ile gösteriyor.
http://img321.imageshack.us/img321/4025/kaya25ap.jpgöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
geçen yılki gs maçında eski açıkta yaklaşık 1500 kişilik yer ayırmışlardı bize... 3 hafta sonra oynayacağımız gs maçında bizim yerimiz eski açıkta mı yoksa değiştirildimi???eğer dediğiniz gibi 400 kişilik yer ise çok az ayırmış oluyorlar bize vede % 5 in epey aşağısına inmiş oluyorlar....milyonlarin askisin
Yorum
-
Selokal61 dediğin doğru %5 kontenjan ayırmak zorundalar ama güvenlik gerekçesi ile bıdı bıdı yapıp istedikleri kadar indiriyorlar. İş burda yönetime düşüyor isteyen yönetim bastırır oraya 1500 kişiyi de koyar ama...
şu haliyle oraya 500 kişi anca sığar.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Anladığım kadarıyla 5 YTL fazla alabilmek için yapılmış bir "numara" bu.
Bu da ne eder? 500 kişi gelse, ekstradan 500 x 5: 2500 YTL.
Büyük bir iş yapmışlar hakikaten de.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Söylemezsem rahat edemeyeceğim, söylüyeceğim şu ki mevcut haliyle Maraton Özel tribununun deplasman tribununden daha tehlikeli olduğudur. En azından adamlar sana hareket çekiyorlar gaza geliyorsun tezahurat yapıyorsun. Hoş bazılarımızdan Allah razı olsun gaza gelmelerine ihtiyaç yok. Ya Maraton Özel öyle mi ? üstünde Trabzonsporla ilgili hiçbir emare tespit edilemeyen çıt, çıt, çıt da çıt diye ses çıkaran güruh.. Bence bu güruh çok daha tehlikeli...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
yer olarak aynı yerde olacaklardır. sadece isim değişikliğine gidilmiştir.
ben olsam rakip taraftarı yol tarafında kale arkasında Profesyonel futbolcular derneğinin yanındaki köşeye sıkıştırırım. basık bi yer orası. istanbulda gs nin bize verdiği tribünüde biliyoruz.
bizim şuanda rakipe verdiğimiz misafir tribünü çok yerden iyi. direk engeli yok. çaprazdan kuş bakışı çok güzel bi açı ile maçını izliyorsun.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bencede rakip taraftarı yol tarafı kale arkasının profesyonel futbolcular derneğinin yanındaki köşeye sıkıştırmak lazım ..orada olay çıkma şansıda az ve sesleride çıkmaz........şu an ki rakip taraftar yeri kale arkalarının sahayı gördüğü en güzel yer....bizi deplasmanda hangi kafeslere soktukları ortadayken onlara gayet güzel bir yer ayırmak pek adaletli olmuyor....milyonlarin askisin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum