Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Yeni Deplasman Tribünü "Maraton" mu?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker'de Yeni Deplasman Tribünü "Maraton" mu?

biletix.com.tr de Trabzonspor-Beşiktaş maçı biletleri şu şekilde duyrulmuş...
    bilet fiyatları

Açık B Tribün: 5 YTL
    Açık A Tribün: 5 YTL
    Maraton Tribün: 10 YTL
    Maraton Özel Tribün: 15 YTL
    Kapalı Tribün: 25 YTL
    VIP 2 Tribün: 50 YTL
    VIP 1 Tribün: 100 YTL
    Maraton Tribün Rakip (Beşiktaş): 10 YTL

doğru bir uygulama mı sizce bu?

bana pek mantıklı gelmedi açıkçası...gerçi mevcut deplasman tribünü de pek akıllıca bir yerde değildi ama en azından maraton tribünü bölmemeliydiler...

maratona koymaları bence akıllıca değil.. kale arkalarında en azından az kalabalıkta polis rahat iş görebiliyordu. maratonda allah göstermesin bi arbede çıksa onca kalabalıkta kim kimi ayıracak..
    tamam inşallah çıkmaz da...
    bu riske girmeye değer mi???
    ayrıca maraton un görüntü bütünlüğünü bozmanın ne alemi var şimdi. emniyet sebebi ile de bi kısmı seyirciye kapanacak.
    bence yanlış hareket.

Yorum

Haber doğrulandı mı Ahmet? Öyle birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Maratonda Beşiktaş'a yer vermek de ne demek?!

Biletix'in hatası olduğunu umuyorum. Araştıralım...
      "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

ben anlamadım şimdi maratonda bu adamları nereye alacaklar maratonda böle bi yer yokki bi yanlışlık var diye düşünüyorum maratondaolmaları bence yanlış bi uygulama...
        sorma neden...
        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

İlk olarak Çakır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haber doğrulandı mı Ahmet? Öyle birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Maratonda Beşiktaş'a yer vermek de ne demek?!

Biletix'in hatası olduğunu umuyorum... Bir araştıralım.

bencede...kale arkasında rahat durmuyorlar.bi de maraton a mı gelecekler
          Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

Bu kadar saçma bir uygulama ilk defa duyuyorum ve ben de Çakır gibi hata olduğunu (inş.) umuyorum
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

öyle bişey olacağını sanmıyorum muhtemelen biletixin hatasıdır ama eğer doğruysa çok saçma bi uygulama olur ve onları bulundukları yerde teller de kurtaramaz!

Yorum

maratonun hangi köşeye alacaklarki a bloktaki maraton köşeye b bloktaki maraton köşeye mi. iki tafata uygun deil hele a blok köşe alırlarsa ellerine ne geçerse erdoğduların oraya doldururlar. bu işte bir yanlışlık vardır.
                durup dururken neden tribün değişsinki
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Bence misafir seyirci bölümünü maraton yapmışlardır. Bu yönetimi takdir ediyorum eğer böyleyse. Adamlar sineğin yağını bile çıkarıyorlar

Yorum

Eğer uygulamaya konursa büyük ihtimalle maratonun deniz tarafı köşesinde yer verilir deplasman seyircisine...

Yorum

eğer yol tarafındaki köşeye alırlarsa bmn nin mekan da elden gider....
                      yol tarafı erdoğdu grubuna öbür taraf derneğe çok yakın.. çok riskli bi iş... ufacık kıvılcımda orası cehenneme döner.

Yorum

Kafes iyiydi valla

Yorum

İlk olarak Çebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer uygulamaya konursa büyük ihtimalle maratonun deniz tarafı köşesinde yer verilir deplasman seyircisine...
                          walla açıktayken durmadan mevzu çıkıyordu maratonla, eğer orayı beşiktaşa verirlerse dernekle burun buruna maç izleyecekler demektir...

Yorum

İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence misafir seyirci bölümünü maraton yapmışlardır. Bu yönetimi takdir ediyorum eğer böyleyse. Adamlar sineğin yağını bile çıkarıyorlar
                            arkadaşın dediği gibi misafir takım seyirciis bölümünü maraton diye kabul edip biletleri 5 ytl yerine 10 ytl ye satarlardır. durup dururken yeniden stadda düzenlemeye gitmezler. onu anca yapsa yapsa gs yapar.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Eski yerin nesi varmış. yan binadan fazla tuğla geliyorsa yol tarafına alalım ordan da biraz taş gelir ama olsun gene iyidir
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X