Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı...

Hayırlı olsum...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Hayirli olsun insallah basarili olur.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hayırlı olsun. Çok büyük beklenti içine girmemek lazım. Takımı rezil etmeden sezon sonuna kadar idare etsin, benim için yeterli.
      www.x.com/zykmda

Yorum

Allah yardımcısı olsun.
        Hamiş

Yorum

Sürpriz yapar mı acaba?
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayırlı olsun. Çok büyük beklenti içine girmemek lazım. Takımı rezil etmeden sezon sonuna kadar idare etsin, benim için yeterli.
            Hayirli ugurlu olsun basarili olacagina inanıyorum.

Ama basarili olsada burun kiviracaktir bizim tsraftar küçük gorecektir.

Kupada final oynasa bu angarya kupayi bile alamadi diye küçük gorulecektir.

Yazin bunu bir kenara zaman herseyin ilacidir.

Allah utandirmasin yine de...
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Hayırlı olsun. Haminin başarısı, Futbolculara ruh kazandırmasıyla olacaktır. Bursa maçındaki ruhsuzluğa yönetimle birlikte çare bulunmasıyla başarı gelecektir. Bunun yanında Başarı yolunda kadro seçimi ve taktik önemli etken olacaktır.

Yorum

Şuan kupa angarya değildir. Trabzonspor futbol takımının elinde kalan tek hedeftir. Avrupa biletidir. Mutlaka kazanılmalıdır.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

Elbette Hami hoca klüp için yetersizdir
                  Ama şuan da ona ihtiyacımız olduğu da doğru
                  Enkazın içine düştü Hami hoca bize de sonuna kadar desteklemek düşer

En büyük olumlu gördüğüm taraf hucum futbolu oynayacak olmamızdır.
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

Hayırlı olsun Allah utandırmasın

Yorum

Hayırlı olsun Hami...

İnşallah bu dönemi güzel atlatırız seninle ne diyelim Başkan'ın taktiğini anlayamadan seni istemedim ama şu an daha iyi anladım gereklilikleri ve stratejiyi Hoşgelidn...

Gazamız mübarek olsun...
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Hami hocamiza hayirli olsun.
                        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

Hayırlı olsun. Destek görürse verimi artar diye düşünüyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Sadi hoca gibi genclere destek vermeye devam eder insaAllah

Yorum

Çok anlam veremedim. Sadi hoca götürüyordu işte, gerek var mıydı Hami'ye? Eğer yarım sezonluk bir görevse bu ki umuyorum öyledir, sebebini anlayamadım. Sezon sonunda gelecek adamın yardımcılığını yapacaksa da, ki bundan ciddi şüphelerim var son gelişmelerle birlikte, bu kadar niye beklendi? Hami, Usta ilk seçildiğinde de koşa koşa gelirdi.

Başkan beni korkutmaya başladı. Dinledikçe içim kararıyor. Öyle bir anlatıyor ki, heralde kulüp öldü, Allah rahmet eylesin diyorum. Konuşmalarında önceleri düzeltme planları, geleceğe dair umutlar konuşulurken şimdi uzun uzun içinden çıkılmaz bir bataklık anlatıyor. Öyle ki, şu an bildiklerini zamanında bilse aday olmazmış gibi bir izlenim ediniyorum zira hiç çözüm odaklı şeyler duymuyoruz. Lucescu, 50. yılda şampiyonluk diyordu, yerini Hami hocayla yolculuk, transfer mransfer yapamayız aldı.

Umarım yanlış algılıyorum söylediklerini, umarım projelerde bir değişiklik yoktur.

Bu arada İHO seçimden sonra şöyle bir röportaj verdi, dedi ki, "Seçimden 2 hafta önce ben ne yapacağım ki diyerek aday olmamaya karar verdim. Sonra Ali Ağaoğlu beni aradı, sen aday ol, ilk gün hesabına futbolculara ödenmek üzere 50 milyon lira geçeceğim dedi, bunun üzerine aday oldum". Öncelikle belirtmem lazım ki bu yıllardır kulübün ne kadar amatörce, hesapsızca, kitapsızca, cahilce yönetildiğinin çok önemli bir göstergesidir. Allah bütün sorumlularını bildiği gibi yapsın. Lakin, şimdi olaya oldukça profesyonel yaklaşan ve tek başına çok kısa bir sürede yılların sorunlarını çözmeye çalışan bir başkanımız var. Kulübü içinden çıkılmaz bir bataklığa sürükleyen adamları büyük desteklerle bu takımın başında tutmaya çalışan iş adamları, neden bu kötü zamanımızda ortaya çıkmıyorlar? Bu insanların derdi Trabzonspor'a yardımcı olmak mı, Trabzonspor'u iyice dibe batıracak koşulları hazırlamak mı?

Muharrem Usta'dan önümüzdeki 2 yıl hedefleri neler tekrar dinlemek istiyorum, bir değişiklik var mı yok mu. Öte yandan bu takım bir çıkışa geçecekse, yıllardır Trabzonsporlu geçinen bütün zengin iş adamlarımız bu kulübün kurtuluşuna ciddi destekler vermeli. Eğer imkanı olan insanlar, bu imkan bir forma almak dahi olsa, bu kulübe bir destek vermeyecekse o zaman biz hiç uğraşmayalım arkadaşlar. Lafta herkes çok seviyor, lafta kimse Trabzonspor'dan büyük değildir ama icraate gelince kulüp aç, susuz, çölün ortasında ve bir damla su vereni yok, birkaç ONURlu futbolcu dışında.

Umarım bir kampanya başlatılır ve zengin fakir herkes destek olur. Öbür türlü ölmüşüz, bitmişiz, ben bunu anladım başkanın bu hafta konuşmalarından.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X