Maç biletlerini aldık.Yalnız maçtan önce organizasyona gelip gelemeyeceğim cuma akşamı belli olur.4 kişi olunca ortak saat sorunu çıktı[emoji848]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul l Kasımpaşa - Trabzonspor Maç Organizasyonu l 26.12.2015
Daraltma
X
-
Odakule de toplanalım saat 5 gibi gençler ne dersunuz?Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOdakule de toplanalım saat 5 gibi gençler ne dersunuz?sohbet muhabbet ederiz
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 geç bence.3 gibi taksimde buluşup bi mekana oturalım derim uyanlarasohbet muhabbet ederiz
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 geç bence.3 gibi taksimde buluşup bi mekana oturalım derim uyanlarasohbet muhabbet ederiz
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Arkadaşlar selam.Bazı arkadaşlarımızla telefon numaralarımızı verdik ve bazı arkadaşlarımızla irtibata geçemedik..
Benim cep numaram 0539 245 84 61,yarın için iletişim kuramadıklarımız bu numarayı arayabilir,bir problem olursa oradan haberleşiriz.
15.00 gibi Taksim civarlarında buluşur sohbetimizi muhabbetimizi yaparız bir yerde,oradan da akşam 17.30-18.00 gibi geçeriz stadyuma.Gelişmeleri hem buradan takip edebilirsiniz hem özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz..
Mevcut listemiz bu şekildedir yanlışım yoksa..
1)Yavuz Bektaş +4
2)Umut Kanber
3)TrabzoNapoli +2
4)Adil Ali Karanis
5)Hürgün Aygün +2
6)Trapezunt
7)Oktay Akkuş
8)Şakoğlu+1
9)Emre İskender
10)buserkan61
11)Karsan +1
12)Kaya
13)Pangolin +2
14)Bekirguner +5
15)symek7 +2
En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 15:51.
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar selam.Bazı arkadaşlarımızla telefon numaralarımızı verdik ve bazı arkadaşlarımızla irtibata geçemedik..
Benim cep numaram 0539 245 84 61,yarın için iletişim kuramadıklarımız bu numarayı arayabilir,bir problem olursa oradan haberleşiriz.
15.00 gibi Taksim civarlarında buluşur sohbetimizi muhabbetimizi yaparız bir yerde,oradan da akşam 17.30-18.00 gibi geçeriz stadyuma.Gelişmeleri hem buradan takip edebilirsiniz hem özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz..
Mevcut listemiz bu şekildedir yanlışım yoksa..
1)Yavuz Bektaş +4
2)Umut Kanber
3)TrabzoNapoli +2
4)Adil Ali Karanis
5)Hürgün Aygün +2
6)Trapezunt
7)Oktay Akkuş
8)Şakoğlu+1
9)Emre İskender
10)buserkan61
11)Karsan +1
12)Kaya