Her sene giderdim bu maça. 2 yıldır gidemiyorum, geçen sene önemli bir işim çıkmıştı o yüzden gidemedim. Bu sene de rahatsızlığımdan ötürü gidemeyeceğim. Giden arkadaşlar bizim yerimize de bağırsın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul l Kasımpaşa - Trabzonspor Maç Organizasyonu l 26.12.2015
Daraltma
X
-
Ben aldım biletimi misafir takım kısmından..Bu gidişle akşama biter heralde. Acele edelim
Bu arada listede adı olup da cep numaramızı veremediğimiz arkadaşlar mesaj gönderirse sevinirim..
Liste..
1)Yavuz Bektaş +4
2)Umut Kanber
3)TrabzoNapoli +2
4)Adil Ali Karanis
5)Hürgün Aygün +2
6)Trapezunt
7)Oktay Akkuş
8)Şakoğlu+1
9)Emre İskender
10)buserkan61
11)Karsan +1
12)Kaya
13)Pangolin +2
14)Bekirguner +5
15)szymek7 +2
16)
.
.
TOPLAM : 34 KİŞİ
Not : Maçtan önce toplanıp bir yerde sohbetimizi muhabbetimizi yapalım.Çayımızı sodamızı () içip maça öyle geçelim İstiklal Caddesi'ndeki toplulukla.Plana uyabilenler cep telefon numaralarını özel mesaj yolu ile @A.Ali Karanis 'e gönderirse maç öncesi toplanmamız ve buluşmamız açısından daha etkili oluruz.
En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 16:40.
Yorum
-
Biledimiz aldık...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeee yani?İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz forum üzerinden ilerleyelim, buraları aktif tutalım
Hemen ateşlenmenin anlamı yok yani.
Whatsapp ama insanların hayatını büyük etkiledi bunla iligli ayrı bi başlık açıcam orda tartışırız...
Biletini alYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam da Agah ın dediği gibi diyecektim zaman girdi araya
Whatsapp ama insanların hayatını büyük etkiledi bunla iligli ayrı bi başlık açıcam orda tartışırız...
Biletini al
Yorum
-
Trabzonspor misafir takımı biletleri tükenmiş , bakalım Kasımpaşa kulübü bir blok daha açacak mı ?
Bilet devir yapmak isteyen olursa özelden ulaşabilir.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum