İlk olarak isko tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
bence yorum yapmadan önce yazıların tammını oku . okumadan yorum yaptıgın için bizim aslında istedigimizin başka bişey oldugunu ve savundugumuzun aslında trabzonsporumuz oldugunu göreceksin. Biz bizi kandıran bi başkan istemiyoruz. onu savunmak istemiyoruz. kısacası bu bilmem anlatabildimmi. ayrıca ziya doganı ne kadar eleştirirsekte genede arkasındayız çünkü hocamız ama aynı şevkati başkan için söyleyemem...****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
-
Niye fener şampiyon oluyor büyük! başkan ..Açıklar mısnız bi zahmet ? Fener'in gs 'la bjk ile maçları yok mu? Fener oynarken onlar armut mu toplayacak.????İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrak'ın favorisi F.Bahçe
Trabzon Başkanı Albayrak, "Şampiyonlar Ligi için Beşiktaş ve G.Saray ile çekişeceğiz" diyerek Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını ima etti.
"Takımımız ikinci yarıda gerçekten mükemmel futbol oynuyor....
Bi de ikinci yarı çıkışta olduğumuz doğru ( aman nazar değmesin) doğru da şu oynanan mükemmel futbolu ben niye göremiyorum acaba?
..Ya da sizin mükemmellik kavramınız daha mı farklı ......
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Doğru söylemiş ne var bunda, favori fbdir ne yazık ki, adam doğru bi açıklama yapıyor tepkiye bak işte başkan, fbnin kongresine yetişmek falan ..yazık ..mükemmel futbol konusunda Tselife katılıyorum zaman zaman iyi futbol var çoğu zaman futbol yok bi maçın ilk yarısı diğerinin 2 .yarısı iyi oynuyoruz sadece kupadaki ilk antep ve bjk maçında 90 dakika iyi oynadık diyebiliriz
Yorum
-
neyi dogru söylemiş favori fb yimi?? ya TRABZONSPOR başkanı dicekki fb favorim he sen bunu sindiriyosan ve dogal karşılıyosan ben bişey demiorum.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söylemiş ne var bunda, favori fbdir ne yazık ki, adam doğru bi açıklama yapıyor tepkiye bak işte başkan, fbnin kongresine yetişmek falan ..yazık ..mükemmel futbol konusunda Tselife katılıyorum zaman zaman iyi futbol var çoğu zaman futbol yok bi maçın ilk yarısı diğerinin 2 .yarısı iyi oynuyoruz sadece kupadaki ilk antep ve bjk maçında 90 dakika iyi oynadık diyebiliriz
ben kendim bile diyemiyorum fb favorim diye ey gidi ey . favorim TRABZONSPOR her zaman ....****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
biz favari trabzon spor hatta şampiyonlar ligi dediğimiz zaman.. anti ziyacılar anti başkancılar,gülüyor bırakın allah aşkına hayal görmeyin. filmlerde bile olmuyor sizin dediğiniz diyorlar.İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyi dogru söylemiş favori fb yimi?? ya TRABZONSPOR başkanı dicekki fb favorim he sen bunu sindiriyosan ve dogal karşılıyosan ben bişey demiorum.
ben kendim bile diyemiyorum fb favorim diye ey gidi ey . favorim TRABZONSPOR her zaman ....N e K ö T ü !
Yorum
-
bence dememelidir. kim oldugu önemli degil sonuçta istemiyoruz ama şuan başkan o bence dememelidir. hayır kardeşim sende deme bu fbmi şampiyon olacak şurda 3 hafta sonra ne olacagı belli degil yapmayın böyle ya şu gs yi yenelim neler olacak bi düşünün ya gs o zaman ne kadar şampiyon adayıysa bizde o kadar şampişyon adayı olacaz gs 38 biz 36 olacaz o yüzden bence favori yok illada favori diyorsan ama trabzonspor dicem sen bana ne dersen de....İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru diyor adam favori ezikbahçe.feneri sevmiyor olabiliriz ama mantıklı cümlelere de tepki koymak anlamsız.****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
Önemli olan Trabzonspor un 4 maç üstüste kazanması değil....
Trabzonspor büyük yapan farklı yapan ilkelerin korunması....
Bunlara sadık kalınması...
Bu yönetimle 4 değil 14 maç kazansan ne olur...
Adamlar maçın bitmesini dört gözle bekliyor...
Niye bütün hafta medya da boy gösterecek...
Anladınız siz kim olduğunu...
Hani varya Kabadayı raconcu ama bazen de duygusal göz yasını tutamayan
Yok böyle bisey...
Ayıptır yahu...
Adam reklamını yapıyor...
Görün bunu artık..
Bunu yaparkende bizim sizin duygularınızı istismar ediyor...
Sonrada benim Biliçli taraftarım...
ULA GÖRDUN Mİ ADAMİ...
NE KONUŞTİ.....
EE konustu da ne oldu...
Lobin var mı...
Agırlığın var mı...
Ciddiye alınıyormusun...
Bu mantık değişmeli...
Bu takımın bu tarz tarafatara ihtiyacı yok...Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
-
Fener şampiyon olacak dememiş, olabilir dememiş, olmalı dememiş. Yani ben de sevmiyorum Nuri Bey'i ama en azından vaktine kadar bekliyorum. Hadi 1 yazdın, 2 yazdın bari daha yazma aynı muhabbet üzerine.İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence dememelidir. kim oldugu önemli degil sonuçta istemiyoruz ama şuan başkan o bence dememelidir. hayır kardeşim sende deme bu fbmi şampiyon olacak şurda 3 hafta sonra ne olacagı belli degil yapmayın böyle ya şu gs yi yenelim neler olacak bi düşünün ya gs o zaman ne kadar şampiyon adayıysa bizde o kadar şampişyon adayı olacaz gs 38 biz 36 olacaz o yüzden bence favori yok illada favori diyorsan ama trabzonspor dicem sen bana ne dersen de....
Gelelim lige.. Hani "3.lük garanti 2. lik belki, az uğraşsak şampiyon oluruz" pozlarındasınız ya.. Bırakın bu ayakları.. "Siz ne biçim Trabzonsporlusunuz, görmüyor musunuz tepye koşuyoruz!!?" triplerini de geçin.
Geçen sene 11 puanlık fark kapandı, ondan önce 8 puan. Yalnız biri 1. ydi diğeri 2. Sen kaçıncısın arkadaşım bir bak, üstünde 6 takım var. Biri takılır ikisi takılır, şanslıysan üçü takılır da 4. olursun..... Şampiyonlar ligi mi? Nuri mi sokuyor aklınıza bunları?Naber?
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener şampiyon olacak dememiş, olabilir dememiş, olmalı dememiş. Yani ben de sevmiyorum Nuri Bey'i ama en azından vaktine kadar bekliyorum. Hadi 1 yazdın, 2 yazdın bari daha yazma aynı muhabbet üzerine.
Gelelim lige.. Hani "3.lük garanti 2. lik belki, az uğraşsak şampiyon oluruz" pozlarındasınız ya.. Bırakın bu ayakları.. "Siz ne biçim Trabzonsporlusunuz, görmüyor musunuz tepye koşuyoruz!!?" triplerini de geçin.
Geçen sene 11 puanlık fark kapandı, ondan önce 8 puan. Yalnız biri 1. ydi diğeri 2. Sen kaçıncısın arkadaşım bir bak, üstünde 6 takım var. Biri takılır ikisi takılır, şanslıysan üçü takılır da 4. olursun..... Şampiyonlar ligi mi? Nuri mi sokuyor aklınıza bunları?
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
sen buraya ne yazdın?? ben anlayamadım seni ? Ben ne diyorum sen ne diyosun?? Sanki ben TRABZONSPORLUYUM sen mezopotamyalısın . Bu kadarda farklılıklar yaratmayın ya . Banane başkandan banane herhangi birinden . Trabzonspor benim favorim SANANE??? sen git kimi favori göstereceksen göster. hey ALLAHIM ya . "siz ne biçim trabzonsporlusunuz " demişsin. Sen gerçekten Trabzonsporun Büyüklügünü unutmuşsun . Biz senin gibi TRABZONSPORLU degiliz biz candan gönülden yürekten TRABZONSPORLUYUZ işte fark burada sen şimdi devam et.....
EN BÜYÜK TRABZONSPOR ŞAMPİYON TRABZONSPOR YÖNETİM İSTİFA (KONGRE).....****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
leka
baska bir sekilde demistir .Sabah gasteside istedigi gibi tansıtmıstır .Hic bir takımın baskanı rakip takımı favori görmezİlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrak'ın favorisi F.Bahçe
Trabzon Başkanı Albayrak, "Şampiyonlar Ligi için Beşiktaş ve G.Saray ile çekişeceğiz" diyerek Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını ima etti.
İkinci yarıda 6 maçta 14 puan toplayarak dikkatleri üstüne çeken Trabzonspor'da, başkan Nuri Albayrak, Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. İkinci devrenin lideri olduklarını vurgulayan Albayrak, "İlk yarıda istenmeyen sonuçlar aldık. Bizi hep bağrına basan taraftarlarımızı ve sevenlerimizi üzdük. Bu başarısızlıkta sakat oyuncularımızın çokluğu, yeni alınan futbolcuların uyum sağlayamaması, hakem hatalarının fazlalığı ve hatta bizim bile payımız vardı. Ancak devre arasında bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık; Risp, Ayman ve Ceyhun'u renklerimize bağladık. Taraftarlarımızın da yeniden takıma sahip çıkmasıyla Süper Lig'de 6 maçtan 14 puan çıkardık. Fortis Türkiye Kupası'nda da yarı finale yükseldik" diye konuştu.
'11 MAÇTA 30 PUAN'
Ligde bundan sonra yapacakları 11 maçtan 30 puan çıkararak Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını ifade eden Albayrak, "Takımımız ikinci yarıda gerçekten mükemmel futbol oynuyor. Çıkış içerisindeyiz. Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesinde iki rakibimiz var. Bunlar Beşiktaş ve Galatasaray... Beşiktaş'ı ligde iki kez yendik. Galatasaray'ı ise 3-1 mağlup ettik. Hafta sonunda Ali Sami Yen'de Galatasaray ile yapacağımız maçı da kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı. Asıl hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu belirten Nuri Albayrak, "Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldık. Kupayı da alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.
06.03.2007
işte başkan .... YÖNETİM İSTİFA .... fb nin kongresine yetişirsin belki hemen istifa et bence...
Yorum
-
İlk olarak leka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaska bir sekilde demistir .Sabah gasteside istedigi gibi tansıtmıstır .Hic bir takımın baskanı rakip takımı favori görmez
eğer öyle dememiş ve sabah öyle yazmış ise , bununla ilgili bir girişimde bulundumu acaba.düzeltme için.
Yorum
-
Bu memlekette doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözümüz var. Eee atalarımız boşuna dememişler...İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru diyor adam favori ezikbahçe.feneri sevmiyor olabiliriz ama mantıklı cümlelere de tepki koymak anlamsız.
Yorum
-
ne günlere kaldık ya feneri savunanlar ve savunmayanlar.... ey gidi ey nerde nbüyük trabzonsporluluk ruhunuz çok merak ediyorum...İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu memlekette doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözümüz var. Eee atalarımız boşuna dememişler...****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
Bizleri bugün karaborsa çetelerinin eline bırakıp deli danalara çeviren işkencelerin en büyügünü çektiren gurbet ellerde çiyanlara çakallara karşı sahipsiz bırakan yönetim....allah aşkına istifa....Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Bu ağır ve haksız eleştiriler devam ederse ben serbest kürsüye yazmaya devam edecem. İnsanın şevkide kırılıyor, Trabzon aşkıda bu yazıları görünce 
Yorum