Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim taraftara bişeyler olmuş...
    Trabzonluların en mühim özelliği zor beğenmeleri ve minnetsiz olmalarıdır...
    Ne kimseye minnet ederler nede kimseyi kolay alkışlarlar...
    Velhasıl kelam zor beğenirler...
    İşte bunlar bu takımı büyük yapan vediğerlerinden ayıran noktalardır...

Efendim 10maç yenilmemişiz..
    Kupada yarı finaldeymişiz..
    Besiktası yenmişiz...

Ne olacak yani...
    Bu takım bunları ilk kez mi yapıyor...
    Ayıp ayıp...
    Milletle biz büyük takımız kavgası yaparken...
    Bu tarz seyleri sanki hiç olmamış gibi abartmak bu takımın büyüklüğüne verilen en büyük zarar dır...
    Haczavera,Maçka,Trabzon....,
    Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
    Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• İlk olarak agantha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      son yillarin en kaliteli kadrosu olusturulmus, bunu tesadüfe baglamak ve yönetime hala acimasizca suçlamak ne kadar dogru acaba? hatalari var elbette ama bence öncekilerden daha fazla is basardi, ilk üçe girecegimizi 15. iken bile söylüyordum, halada buna inaniyorum

bence öncekilerden daha fazla is basardi

arkadaşım bunu banba en ince ayrıntısına kadar anlatırmısın anlamadım bizmi körüz??? yoksa sizmi bişeyleri yanlış görüyorsunuz?? Bu takım ligi 3. bitirmez inşallah şampiyon oluruz ama sen bana FAZLA İŞ BAŞARDI yı açarmısın biraz ...
      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
      **ARSİNLİ AKREP**
      **61*77**

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazı şeyleri anlamak o kadar zormu acaba. Şurada üç ay var liglerin bitmesine. Bi sabredin ya. Ligler bittimi darbemi yapacaksınız takımın yarısınımı satacaksınız, Teknik direktörümü kovacaksınız ne yapacaksanız yapın. Ama üç ay bi sabredin ya. TRABZONSPOR için
        yalanlaramı sabredelim yoksa olmayan vaatleremi??Hangisine sen söyle ??

ya biz koskoca TRABZONSPOR taraftarıyız unutuyoruz galiba ya 3 maç aldık diye bu kadar sevinecek taraftar degiliz biz ya?? (ben kendi adıma söylüyorum) Trabzonspor nagmalüpta kapatsa ikinci yarıyı o takım benim takımım benim TRABZONSPORUM nuri albayrak ın degil bunu herkes bilsin .

Söz verildiyse yapılır verdigi sözü tutmayan birine tahammül etmem sabırda etmem...

kelimesi kelimesine söyledigim herşeyin arkasındayım sözlerimin arkasındayım sözlerinin arkasında duramayanlar utansın birazda düşünsün...

YÖNETİM İSTİFA İSTİKRARSA İŞTE İSTİKRAR YÖNETİM İSTİFA konyayyıda yen gs yide yen git feneride yen ŞAMPİYON TRABZONSPORUM SANA HELL OLSUN ma yönetim bunları üstüne alınıpta açıklama yapmasın....
        **ARSİNLİ AKREP**
        **61*77**

Yorum

• Yönetim hangi sözünü yerine getirdi bir tanesini söyleyin fatih tekke kalsaydı şimdi şampiyonluğa oynamıyormuyduk ne desteğinden bahsediyorsunuz şimdi çokmu başarılıyız bunlar gelirken şampiyonluk diyerek geldiler şimdi kayserispor kadar bile puanımız yok uefa kupasına katılma hesapları yapıyoruz neden düşündünüzmü yeter artık şampiyonluk görmeden ölmek istemiyoruz YÖNETİM İSTİFA .... ..... ..... YÖNETİM İSTİFA ... .... ...

Bu yönetim bize düşme korkusunuda yaşattı albayrak adam olsaydı istifa ederdi holdink patronlarının takımı olduğumuzu duysa Kazım KOYUNCU Ağlardı bizim ist takımlarından farkımız vaaar arkadaşşşşşş...

Yorum

• ArkadaŞlar Bİzİm Hedefİmİz İlk 3'e Gİrmekmİydİ

Yorum

• aldığı yıldızlarla şampiyon olacaktık
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İSTİKRAR

Yönetim İSTİFA.........
                **ARSİNLİ AKREP**
                **61*77**

Yorum

• merak ediyorum acaba yönetim üstüne alınıyomu bu galibiyetleri

en büyük trabzonspor şampiyon trabzonspor 11. maç malubiyet yok.

ama İSTİKRAR ŞART

Yönetim İSTİFA.......
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• istifa haa?..

Allahim akil fikir versin! Ben baska ne diim kardeslerim!

Tamam, dedik yonetim istifa etti, Ziya da gitti, allah korusun! takim o zaman oyle bir yola duserki... lutfen biraz sabirli ve dikkatli olun usaklar yani tamam hersey TRABZON icin'de simdi kotu kotu gecen sezonun menzularini tartisiyoruz... LUTFEN !

HIC YAKISTIRAMIYORUM !

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      istifa haa?..

Allahim akil fikir versin! Ben baska ne diim kardeslerim!

Tamam, dedik yonetim istifa etti, Ziya da gitti, allah korusun! takim o zaman oyle bir yola duserki... lutfen biraz sabirli ve dikkatli olun usaklar yani tamam hersey TRABZON icin'de simdi kotu kotu gecen sezonun menzularini tartisiyoruz... LUTFEN !

HIC YAKISTIRAMIYORUM !
                      eger yorum yapacaksan bütün yazıları oku yada yorum yapma . Bütün yazıları okudugunda aslında senle aynı şeyleri düşündügümüzü ama başka bişeylerin peşinde olmadıgımızı herşeyin sadece TRABZONSPORUMUZ için oldugunu anlıcaksın sadece yazılrın tamammını oku.....

YÖNETİM İSTİFA İSTİKRARLIYIZ YÖNETİM İSTİFA ....(KONGREDE OLUR)
                      **ARSİNLİ AKREP**
                      **61*77**

Yorum

• ziya doğan istifa diye yükleneceğimize yönetim stad diye yüklenelim. . .

Yorum

• Sırf bu Ziya Hoca ve yönetim hakkındaki haksız ve ağır eleştirileri okumamak için genel foruma girmek, okumak ve yazmak istemiyorum. Yıllardır üyeyim ama son aylarda genel foruma hiç uğramıyordum. Takım iyi gitmesine rağmen hala kötü konuşanları anlayamıyorum!!... Nerdeyse bu takım önüne gelene yenilsede yönetim ve Ziya Hoca gitsin diye avuçlarını oyalayan birçok insan var Bu ağır ve haksız eleştiriler devam ederse ben serbest kürsüye yazmaya devam edecem. İnsanın şevkide kırılıyor, Trabzon aşkıda bu yazıları görünce

Yorum

• Yönetime stad diye yüklenelim . Zaten bişey yaptıkları yok. Biz stad stad diye baskı kurarsak yapamayacakları içinde zaten giderler. İstemiyorum onların yaptığı stadı .Onu da satar büyük ! başkan ve yandaşları
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetime stad diye yüklenelim . Zaten bişey yaptıkları yok. Biz stad stad diye baskı kurarsak yapamayacakları içinde zaten giderler. İstemiyorum onların yaptığı stadı .Onu da satar büyük ! başkan ve yandaşları
                              bu yönetim yapsa yapsa anca stadı yapar tabii yaparsa.Şampiyonluk görmek zor bu yönetimle,utandırır bizi insallah nerdeee....

Yorum

• Albayrak'ın favorisi F.Bahçe
                                Trabzon Başkanı Albayrak, "Şampiyonlar Ligi için Beşiktaş ve G.Saray ile çekişeceğiz" diyerek Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını ima etti.

İkinci yarıda 6 maçta 14 puan toplayarak dikkatleri üstüne çeken Trabzonspor'da, başkan Nuri Albayrak, Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. İkinci devrenin lideri olduklarını vurgulayan Albayrak, "İlk yarıda istenmeyen sonuçlar aldık. Bizi hep bağrına basan taraftarlarımızı ve sevenlerimizi üzdük. Bu başarısızlıkta sakat oyuncularımızın çokluğu, yeni alınan futbolcuların uyum sağlayamaması, hakem hatalarının fazlalığı ve hatta bizim bile payımız vardı. Ancak devre arasında bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık; Risp, Ayman ve Ceyhun'u renklerimize bağladık. Taraftarlarımızın da yeniden takıma sahip çıkmasıyla Süper Lig'de 6 maçtan 14 puan çıkardık. Fortis Türkiye Kupası'nda da yarı finale yükseldik" diye konuştu.

'11 MAÇTA 30 PUAN'

Ligde bundan sonra yapacakları 11 maçtan 30 puan çıkararak Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını ifade eden Albayrak, "Takımımız ikinci yarıda gerçekten mükemmel futbol oynuyor. Çıkış içerisindeyiz. Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesinde iki rakibimiz var. Bunlar Beşiktaş ve Galatasaray... Beşiktaş'ı ligde iki kez yendik. Galatasaray'ı ise 3-1 mağlup ettik. Hafta sonunda Ali Sami Yen'de Galatasaray ile yapacağımız maçı da kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı. Asıl hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu belirten Nuri Albayrak, "Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldık. Kupayı da alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

06.03.2007

işte başkan .... YÖNETİM İSTİFA .... fb nin kongresine yetişirsin belki hemen istifa et bence...
                                **ARSİNLİ AKREP**
                                **61*77**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X