Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem Nuri Bey Devam Etmek istiyor bundan güzel fırsat olmaz

takım Antep Konya gs maçlarını kazansın eli güçlensin
    hemen kongre kararı açıklasın
    Madem başarılı olduğuna inanıyorlar işlerinde düzeldiğini söylüyorlar
    Yönetimde Köstek olanlardan bahsediyorlar
    Buyrun Sayın Yönetim bundan güzel fırsat yok
    istifa etmeyin ama 1 Martta mayıs da yapılacak kongre kararını açıklayın

Yorum

• Fatih Tekke gitmeseydi kesinlikle şampiyonduk olamasak bile yarışta olurduk yanlış kararlarla bu hale getirdiler bu takımı yönetim gelirken yıldız oyuncular alınacağını söylediler bunun için takımı sırtlayan kaptanımızı göndereceklerinide söylemediler yerine aldıkları marcelinho, Musampa bizleri hayal kırıklığına uğrattı bir tane goll anca attılar paraları sokağa attılar Sözlerini tutmadılar bu nedenle Yönetim istifa etmelidir artık yeterli bu kadar Fatih Tekke gitti ... ... ..

Yorum

• Devenin neresi doğru ki?
        Biz neden bu kaddar affediciyiz?
        Yıktıklarıyla yaptıklarını karşılaştırsak hangi taraf ağır basar?

Sadece sordum öylesine.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devenin neresi doğru ki?

Sadece sordum öylesine.
          Hayranım tarzına,üslubuna gerçeklere bakışına; benim tıpkım olmana Poe!
          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• İlk olarak greywolf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayranım tarzına,üslubuna gerçeklere bakışına; benim tıpkım olmana Poe!
            Teşekkürler Greywolf.

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Madem Nuri Bey Devam Etmek istiyor bundan güzel fırsat olmaz

takım Antep Konya gs maçlarını kazansın eli güçlensin
              hemen kongre kararı açıklasın
              Madem başarılı olduğuna inanıyorlar işlerinde düzeldiğini söylüyorlar
              Yönetimde Köstek olanlardan bahsediyorlar
              Buyrun Sayın Yönetim bundan güzel fırsat yok
              istifa etmeyin ama 1 Martta mayıs da yapılacak kongre kararını açıklayın
              tabi illada istifa etmezlerse işte çözüm önerisi.....cesaretlilere ama
              ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
              **ARSİNLİ AKREP**
              **61*77**

Yorum

• Bejekeyi duman etmişiz kutlamamız gerekirken, tartışılan şey bu olmamalı....
                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İhsan.g tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bejekeyi duman etmişiz kutlamamız gerekirken, tartışılan şey bu olmamalı....
                  yoo öyle bişey ypmıyoruz kutluyoruz mutluyuz . ama istikrar istikrar dediler ya hep bizde istikrarlıyız 3 maç 5 maç 10 maç aldı diye yönetim istifa demicemmi?? kusura bakam bu yönetimle biz olmayız olamayız YÖNETİM İSTİFA kutlamalara devam...
                  ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• Yönetimin istifasının istenmesine sebep olan unsurlar ortadan kalkmadığına göre geri adım atmak yok... YÖNETİM İSTİFA!!!
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devenin neresi doğru ki?

Sadece sordum öylesine.
                      karşılaştırmaya başlıyalım o zaman bakalım hangisi daha ağır basacak.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Bu yönetime destek topiğini gördüm de gerçekten çok duygulandım. İki üç maç takım iyi gitti diye hemen bir havalara girmeler, yapılan beceriksizlikleri unutmalar. nalbayrak ve yönetimi trabzonsporumuzu yönetememektedir. buna bir iş adamı mantığıyla yaklaştıkları sürece de yönetemeyeceklerdir.
                        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Trabzonspor yönetimi gitsin, ya da kalsın demek için sadece sahada alınan sonuçlara bakmak yanlış olur.Bir kulüp sadece sahada alınan sonuçlar üzerine yönetilmez!Tamam saha sonuçlarıda çok önemlidir ama kurumsallaşma adına yapılan herşey bu yönetimle ortadan kalkmıştır.Olayın başka bir boyutuda budur.Bundan sonra Trabzonspor, her maçını alsada bu yönetim benim için hayalimdeki yönetim ve yönetilme şekli değildir.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ben yönetimin sonuna kadar arkasında olmamız gerektiği kanısındayım.
                            Hep destek tam destek...
                            İyi günde kötü günde...

Yorum

• 10 maçtır yenilmiyoruz vede kupada yarı finaldeyiz. ne istifası.
                              İstikrar çok önemli. Bence Yönetimkalmalı ve Ziya Hocayla gelecek yılın planını şimdiden yapalıyız.
                              Hep destek... Tam destek...

Yorum

• yaw beceke yi yenmek zaten normal birşey bu başarımı sayılıyor artık kutlama filan yapacağız yönetimi teknik direktörü baştacı yapcağız yok öyle şey şuan şampiyonlukta adımız okunmuyorsa spor programlarında 3 büyükler deniyorsa trabzonaspordan bahsedilmiyorsa birinci sezon olanlar vs yeniden anlatmaya gerek yok bunun suçluları kim yawfff

yönetimde teknik heyette istifa yok öyle şey rezil edin bizi sonra bir kaç maç kazan hatta kupayı bile kazanslar yok
                                tek şansları biizi şampiyon yapmak yapabiliyorlarsa amenna ezikler birbirlerine ikram ederken çok rahat kazanacağımız şampiyonluğu bunalr yüzünden kaçırmıyormuyuz
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X