Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üzmeyin bu adamları yönetim istifa
    Süpermen Özkan kurtar bizi.
    Komediye başlamışsın

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nuri başkan bizi diskoya götür
      Nuri başkanımız çok dini bütün adamdır biliyorsun, anca çay bahçesine götürür o seni...
      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nuri başkanımız çok dini bütün adamdır biliyorsun, anca çay bahçesine götürür o seni...
        Olsun onada razıyım

Yorum

• YÖNETİM İSTİFA artık bunu diyince gülesim geliyo çünkü artık gerçektende kabak tadı verdiniz 2 maç aldık şampiyonuz vaybe evet bende çok hayaller kuruyorum öyle şampiyonuz diye konuşuyorum ama bu kadarda degil ya siz izi şampiyon yapsanız bile sizden bize hayır yok...

bjk maçı öncesi ve ben diyorumki ısrarla YÖNETİM İSTİFA ... haa maçtan sonra ne dicem yensenizde yenilsenizde YİNE YÖNETİM İSTİFA YİNE YÖNETİM İSTİFA.. ben kanmıyorum nuri bey istersen bütün maçları al ama ben artık sana inanmıyorum......

maçtan sonrada yazacam sen nasılki TRABZONSPORUMUN yakasından düşmüyosun bende senin yakandan düşmicem.....
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YÖNETİM İSTİFA artık bunu diyince gülesim geliyo çünkü artık gerçektende kabak tadı verdiniz 2 maç aldık şampiyonuz vaybe evet bende çok hayaller kuruyorum öyle şampiyonuz diye konuşuyorum ama bu kadarda degil ya siz izi şampiyon yapsanız bile sizden bize hayır yok...

bjk maçı öncesi ve ben diyorumki ısrarla YÖNETİM İSTİFA ... haa maçtan sonra ne dicem yensenizde yenilsenizde YİNE YÖNETİM İSTİFA YİNE YÖNETİM İSTİFA.. ben kanmıyorum nuri bey istersen bütün maçları al ama ben artık sana inanmıyorum......

maçtan sonrada yazacam sen nasılki TRABZONSPORUMUN yakasından düşmüyosun bende senin yakandan düşmicem.....

dedigim gibi .... çok mutluyum çok helal olsun bu taraftara bu trabzonsporuma canla başla mücadele eden futbolcuma... ama ama ama YÖNETİM İSTİFA SİZLE BİZ OLMUYORUZ OLMAYACAGIZDA........YÖNETİM İSTİFA TRABZONSPORUM ŞAMPİYON....
            ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
            **ARSİNLİ AKREP**
            **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dedigim gibi .... çok mutluyum çok helal olsun bu taraftara bu trabzonsporuma canla başla mücadele eden futbolcuma... ama ama ama YÖNETİM İSTİFA SİZLE BİZ OLMUYORUZ OLMAYACAGIZDA........YÖNETİM İSTİFA TRABZONSPORUM ŞAMPİYON....
              Aynen katılıyorum. Yönetim istifa. Takım üç maç kazandı diye bunların beceriksizliklerini unutacak değiliz. EN BÜYÜK TRABZON!
              İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• aynen katılıyorum........

Yorum

• lazaroniyi teknik direktör diye, fatih tekkeyide para icin satan insanlara ben yönetici diyemem, diyemiyorum.

Iyi para kazanan iyi bir Isveren olabilir ama bu iyi yönetici oldugu anlamina gelmez.

Ilk yari iki mac ( bjk ve gs ) kazanip "sampiyonluguna oynuyoruz" demekmi iyi yöneticilikdir ?

Hayir baskan. lütfen git sirketlerin basina para kazanmaya devam et ama Trabzonsporu rahat birak, birakda dogruyönetilsin, gercek yönetici gelsin.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• gıtmedıler mı daha ne beklıyorlar yaw
                    umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• yönetime sezon sonuna kadar zaman vermek ve de hedef koymak gerek
                      (ilk üç, ilk beş, uefa her neyse..)
                      hedefi tuttururlarsa bence başarılı saymak gerek
                      tutturamazlarsa da gereğini yapmalarını beklemek gerek

Yorum

• Yönetim istifa.
                        keyif adamı ..

Yorum

• Neyine istifa edeceklerki osman beşiktaşı da devirdiler zaman gelir bizimkilerinde ayakları yerden kesilir birgün merak etme

Yorum

• Taraftarlık dediğin böyle bir şey
                            3 TANE maç kazandımı artık Kimse ZİYA DOĞAN ı yazmaz oldu,Eminimki Konya VE GS maçlarını kazanalım Şampiyonluk Şansımız % kaç diye başlıklarda açılacak,
                            Kimse şunu tartışmıyor
                            Ziya Doğan ve Yönetim yüzünden bu sezon Şampiyonluk şansı kaçtı.
                            Bu sezon FB en berbat sezonunu yaşıyor ve Lider
                            GS derseniz artık bitmiş tükenmiş
                            BJK klinik vaka
                            Trabzonsporda ise Malesef ZİYA DOĞAN ve Yönetim SENDROMU yaşanmış,Bu sezon Şampiyonluk için Büyük fırsat varken ZİYA DOĞAN bu şansı yakalamamızıa engel olmuştur.
                            7 maç üst üste oynadığım maçlarda alınan 6 malubiyet ve 1 beraberlik bizi bu sezon için bitirmiştir.
                            BJK maçını kazandıkta Takım SÜPER oldu diyenler yanılıyorlar,ZİYA DOĞAN takımın başına BJK maçı ile geldi 3-2 kazandık,FARKLI bir kadro vardı,o zamanda tarihi farkı kaçırdık Bu gün GENE 3-2 yendik gene tarihi farkı kaçırdık.GS ı yendik fakat o maçalrdan sonra 3-1 kazandığımız ERCİYES maçı dahil ZİYA DOĞAN da anlamsız manasız korkak futbol mantalitesi başladı.ERCİYE maçında geliyorum diyen tehlike G.BİRLİĞİ maçında patladı daha sonra DİBE vurdu.
                            O zaman Ziya DOĞANIN anlamsız manasız 3 ön libere 4 çakılı defans mantığı olmasa idi,o 7 maçlık periyotta en azından kendi evimizde oynadığımız 3 maçı kazansaydık 9 puan ederdi.
                            Devre başladığında Kayseri Vestel maçlarında kaybedilen 4 puanda eklendiğinde Bu gün FB ile 1 puan fark vardı. kaçan puan 13
                            Sadece kendi evimizde kaçan puanlar bunlar,
                            Deplasmanda Korkak oynayarak keybedilen Sivas,Sakarya,Bursa gibi maçlarıda saymıyorum Vestel Maçını sayıyorum neden Çünkü Bizi 2.yarıda görün Diyen ZİYA DOĞAN bu maçı 2.yarı oynadı.
                            Çok iyi bir kadromuz olmasına rağmen Malesef teknik hatalar yüzünden Kaçan balık malesef büyük olmuştur.
                            Ve malesef Ziya Doğanın hataları devam etmektedir.BJK maçı kazanıldı diye kimse aldanmasın,Bizim oyuncular genelde Büyük Maçlarda büyük oynuyorlar,
                            Sen Bjk İLE evinde maç oynayacaksın,Rakip Çift forvet sen tek forvet oynayacaksın STEPENOV gibi birisi varken Kalende doğru dürüst gol posizyonu görmeyeceksin takımdan keseceksin,Tolga her an canlı bomba elinde patlayacak sen ona tahammül edeceksin.
                            Ya ZİYA DOĞAN BJK maçından ders alıp kendine çeki düzen vermeli,Yada gelecek sezon için şimdiden Yeni hoca arayışları başlamalı,
                            özetle 3 kez üst üste Galip geldik diye ZİYA DOĞANIN bu sezon yaşattılarını Unutacak değilim.Bir arkadaşın birisi burda yazmıştı
                            "2 ay önce babam kalp krizi geçirdi puanımız 15 di 2 ay oldu babam hastaneden çıktı soruyor,Trabzonsporun puanı kaç oldu diye Puanımız 16 demeye utanıyorum."
                            Bu yaşadığımız utançları ben hala unutamadım,Unutmamda mümkün değil.
                            Unutturmak İçin Bundan sonra Korkak futbola son verirler,Ligde YENSEKTE yenilsekte Hucum ve güzel futbol oynarlar,Türkiye Kupasınıda kazanarak Tüm acılara Sünger çekebilirler.
                            Yoksa kesinlikle Unutmayacağım,Bu saydıklarımım aksi oldukçada Yönetim Ve ZİYA DOĞAN istifa demeye devam edeceğim.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• şuda bir gerçekki bjk ve denizli akılalmaz bir şekilde defanslarını orta sahada kurmuş olmasalardı onları yenmemiz çok zor olacaktı...

her takım böyle şurrsuzca üzerimize saldırmaz.....

sevinelim ama abartmayalım.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yönetim kurulu derhal olaganüstü kongre kararı almalıdır....yeter artık yönetim çek git artık!!
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X