Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkandan ricam futbolcu satmadaki maharetini yönetimide satarken kullanması

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      AKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
      "Bu sezon lig çok çekişmeli ve zevkli geçiyor."
      Bu bizim başkan hangi ligi izliyor,Hangi takım adına konuşuyordu çözemedim.
      Bizim için tam kabus olan bir ligin neresi zevkli,Neresi Çekişmeli onuda çözemedem.
      stichus verir onun cevabını. çok samimilermiş.. istedik olmadıcılar ekibi, olmadıkça ve sattıkça keyif alıyorlar.. takımın kepaze durumunda bu ligden keyif almayı başaracak adam ancak SAMİMİYETSİZLİK iddiasını bir kez daha haklı çıkarır. ama varsa bilinen farklı bir sebebi stichus elbet söyler.. keyifli başkan. bi de bize anlat neyden keyif aldığını.

Yorum

• yönetime defol denilmiyormuş öyle diyor adminler.
        özellikle kazanılan maçlardan sonra denilmiyor sanırım defol diye.
        yoksa kaybedince kim ne sallarsa sallasın ses çıkartılmıyor.
        o yüzden:
        lütfen yönetim
        lütfen albayrak
        istifa eder misiniz rica etsek
        lütfen!
        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yönetime defol denilmiyormuş öyle diyor adminler.
          özellikle kazanılan maçlardan sonra denilmiyor sanırım defol diye.
          yoksa kaybedince kim ne sallarsa sallasın ses çıkartılmıyor.
          o yüzden:
          lütfen yönetim
          lütfen albayrak
          istifa eder misiniz rica etsek
          lütfen!
          her galibiyetten sonra buraya girip YÖNETİM İSTİFA diyorum bi kaç sayfa önde bakabilirsiniz yani bu yönetim agzıyla kuş tutsun hatta TRABNZONSPORUMUZU şampiyon yapsın bu saatten sonra yaranamaz bana . (kendi adıma) o yüzden artık yalanı dolanı bırakın (yıldız topçu stad projesi tesisleşme ek gelir yerleri) BİRAN ÖNCE DÜŞÜN YAKAMIZDAN ....

BAŞKANIN Bİ REKLAMINI İZLEDİM: "kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm "
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            her galibiyetten sonra buraya girip YÖNETİM İSTİFA diyorum bi kaç sayfa önde bakabilirsiniz yani bu yönetim agzıyla kuş tutsun hatta TRABNZONSPORUMUZU şampiyon yapsın bu saatten sonra yaranamaz bana . (kendi adıma) o yüzden artık yalanı dolanı bırakın (yıldız topçu stad projesi tesisleşme ek gelir yerleri) BİRAN ÖNCE DÜŞÜN YAKAMIZDAN ....

HELAL SANA MASKELİ YA. BEN DE ONU DİYORUM İŞTE. NE OLURSA OLSUN BU TOPİC EN ÜST SIRADA OLACAK. O KADAR!

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

harbiden bunların bi stad projesi vardı dimi bi de?
              cidden ne oldu o?
              unutuldu gitti valla.
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Faruk kancayı brezilyaya göndermişler. Rio dan arsa bakıyomuş stad için.

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faruk kancayı brezilyaya göndermişler. Rio dan arsa bakıyomuş stad için.
                  bak bunu çok iyi dedin
                  İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                  Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Nuri başkan bizi diskoya götür

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nuri başkan bizi diskoya götür
                      nereye giderse gittin TRABZONSPORDAN uzak dursunda
                      BMN l TRABZON

Yorum

• Ne söyleyecegimi sasirdiml, fatih tekke satisindan beri halen KOMA dayim. Akil almaz kararlar ile sonuc sampiyonlukmu olacakdi ? iki mac kazan sampiyonluguna oynuyoruz demek ile zaten ne kadar gercekci ve futboldan anladigimizida gösterdik ama biz hayal icinde özlem icinde görmek istemedik, burada birileri olmaz yanlis desede, yok erken sabir mabir ile bekle dedik, ben dahil ama yok böyle kararlarina güvenim olmayan birine destek veremem.

Allah akil fikir versin.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Tek ve son kale olarak stadı bırakan yönetim Komik gerçekten de. Yani basit bir transfer muhasebesini tutturamayan bir yönetimden, stad istemek...

Trabzon etkinlikleri İstanbul'da tavan yaptı, Ankara'da tavan yaptı... Her yerde dinamik bir kitle Trabzonlular ve Trabzonsporlular. Takım ligde ilk 10'a girememişken her yanda organizasyonlar, faaliyetler. Tüm Trabzonspor dinamikleri içinde ataleti en yüksek kişiler Trabzonspor Yönetimi.

Başkan "Kupa Galipleri Kupası"na (?!?) katılma hesabı yaparken, keyifle Süper RezilLig'i seyrederken, bir kutu gofret koymuş önüne kendi başını çektiği yönetimin parçalanmışlığını seyrederkentüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular müthiş bir dinamik halinde.

Gelmiş geçmiş tüm Trabzonspor Yönetimlerinin en ballısı... ama en beceriksizi aynı zamanda.

Artık bu yapılan düzinelerce yanlışı "beceriksizliğe" bağlamıyorum. Niyet yok bu yönetimde. Trabzonspor'da taş üstüne bir taş da ben koyayım demek yerine taşlıyorlar şimdi.

Aferin Sn. Albayrak ve ekibi! Meydan sizin, her yerde. Adım gibi eminim ki sizler meydandan çekildiğinizde ardınızda bıraktığınız yıkıntıyı temizleyecek gerçek Trabzonsporlular elbet olacaktır.

Yahu sandık dediğin nedir ki? 3-5 tahta, bir kaç çivi. Korkacak birşey yok yani. Korkmayın! Korkmayın!
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• 96'dan beri takim hic bu kadar umitsiz ve aciz olmamisti.. Ozkan Sumer zamaninda kumeye oynadigimiz donemde bile bu kadar kotu degildi cunku takimin bir sistemi bir politikasi vardi. Oze donus ve genc bir takim olusturma dusuncesi vardi.. (dogru da olsa yanlis da olsa bir politika) Onumuzdeki yillar icin umit besliyorduk. Nitekim Ozkan Sumer zamaninda temelleri atilan takim bir kac yil sonra sampiyonluga oynadi..

Bugun ne var ? Yanlis bir politika veya plan bile yok.. Plansizlik ve politikasizlik var, sadece gunu kurtarma cabasi var.. Ziya Dogan'in frenledigi, yonetimin ise acemice isler yaptigi plansiz, programsiz, umit vermeyen, zevk vermeyen, antipatik ve her gecen gun daha da kotuye giden bir takim..

Bu adamlar istifa etmek icin neyi bekliyorlar ?? Ziya Dogan'la bu takimin cikisa gecmesini mi yoksa Milan'i, Gokdeniz'i, Yattara'yi da satmayi mi ?

Cekecegimiz daha cok cile var sanirim ..
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek ve son kale olarak stadı bırakan yönetim Komik gerçekten de. Yani basit bir transfer muhasebesini tutturamayan bir yönetimden, stad istemek...

Trabzon etkinlikleri İstanbul'da tavan yaptı, Ankara'da tavan yaptı... Her yerde dinamik bir kitle Trabzonlular ve Trabzonsporlular. Takım ligde ilk 10'a girememişken her yanda organizasyonlar, faaliyetler. Tüm Trabzonspor dinamikleri içinde ataleti en yüksek kişiler Trabzonspor Yönetimi.

Başkan "Kupa Galipleri Kupası"na (?!?) katılma hesabı yaparken, keyifle Süper RezilLig'i seyrederken, bir kutu gofret koymuş önüne kendi başını çektiği yönetimin parçalanmışlığını seyrederkentüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular müthiş bir dinamik halinde.

Gelmiş geçmiş tüm Trabzonspor Yönetimlerinin en ballısı... ama en beceriksizi aynı zamanda.

Artık bu yapılan düzinelerce yanlışı "beceriksizliğe" bağlamıyorum. Niyet yok bu yönetimde. Trabzonspor'da taş üstüne bir taş da ben koyayım demek yerine taşlıyorlar şimdi.

Aferin Sn. Albayrak ve ekibi! Meydan sizin, her yerde. Adım gibi eminim ki sizler meydandan çekildiğinizde ardınızda bıraktığınız yıkıntıyı temizleyecek gerçek Trabzonsporlular elbet olacaktır.

Yahu sandık dediğin nedir ki? 3-5 tahta, bir kaç çivi. Korkacak birşey yok yani. Korkmayın! Korkmayın!
                              Tunga sende hiç inanmıyorsun... başarmanın yarısı inanamak.. işte büyük başkanımız inanmış kupa galipleri kupasını alacagız diyor...yahu hakikatten tiraji komik aglanacak halimize güler olduk!!
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Üzmeyin bu adamları yönetim istifa
                                Süpermen Özkan kurtar bizi.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X