İlk olarak aimar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
stv de spor programı var bu akşam onu izle bu fikrin degişecek her planda şunu diyr bana ihtiyaç olduguna inandıgım an ordayım diyor izle kendin fikrini belirle mutlaka bak bu akşam...İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ahmet Ağaoğlunun yönetime sıcak baktığını hiçbir yerde duymadım , neden sıcak bakmıyor acaba ???
stv den alıntı : Spor Sohbet Klasiği Spor Zamanında bulabilirsiniz. Spor Zamanı, pazar akşamı 00:15'de siz spor severlerle birlikte olacak. İyi Seyirler...En son maskeli61 tarafından düzenlendi; 28.01.2007, 19:37.****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
yok benim fikrim olmamasından yana değil , eminim ki şu anadki basiretsiz adamlardan daha iyi yaparlar ama görevini bıraktıktan sonra 2 sefer seçim oldu ve ikisinde de aday ol baskılarına karşılık vermedi ve aday olmadı o sebeple sordum , eğer olucaksa gerçekten düzgün bir başkan olur" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
yarın program...İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestv de spor programı var bu akşam onu izle bu fikrin degişecek her planda şunu diyr bana ihtiyaç olduguna inandıgım an ordayım diyor izle kendin fikrini belirle mutlaka bak bu akşam...ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
yönetim sizi alhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha havale ediyorum..............................................Allahınızdan bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın program...
Spor Sohbet Klasiği Spor Zamanında bulabilirsiniz. Spor Zamanı, pazar akşamı 00:15'de siz spor severlerle birlikte olacak. İyi Seyirler...
şimdi baktım****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
haklısın bi galibiyet alırsak yanlışlıkla o zamanda dicekler işte biz demiştik takım çok iyi sonra 3 maç malup arada beraberlikler ...off oıfffİlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerek yok şimdi... takım düzelcek,yeni transferler yapılcak, stat var daha... işlerini bititmeden bence gitmesinler****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
biz yürüyüşlerimizle hakem istifa ettirmiş bi taraftarız o zaman sesimizi nerelere kadar duyurmuştuk hepimiz biliyoruz yakın tarihimizi işte böyle bişey lazım bize biz bi maça kızdık yaptık o harekatı şimdi 1 sezonun acısını bi şekilde birlik ve beraberlik ayaklanma ve protestoyla sesimizi duyurmalıyız...İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepimiz gerçekten birlik olalım sokaklarda eylem yapalım bunlar başka türlü bırakmaz bu takımı****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
konunun güzel başlangıc gibi güzel bitişi olsun hadi arkadaşlar bu yönetim kadar bizimde başka çaremiz yok birlik olacağız yoksa başka türlü ne yorum yaparsak yapalım ne dersek diyelim hepsi bu form sayfalarında sabit kalcak hadi eyleme bu iş sonuna kadar boğaza kadar gelmiştir kendimizi yıpratçağımız en son uğraşımız bu olsun başka şansımız yok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum