Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şöyle kaba bir hesap yapalım.bu adamlar ilk yarıda 7 maç üst üste kazanamadığımızda bir şey yapmadılar.manisayı yendikten sonrada 7 maç yenilirsek bu yönetim bence yine istifa etmez. sonraki haftada(10.hafta) kazaran erciyesi yeneriz.7 haftada o maçtan sonra sezon biter. sanırım bu süre yönetimin amacına ulaşması için-yani bizim küme düşmemiz için- yeterli.

böyle olmasın.darbe yapıp ahmet ağaoğlunu başkan yapalım. ziyayla nuriyide idam edelim. olmazsa sürgüne gönderelim.
    hay azını öpeyim işte bu.......aynısını ben dedim 5-6 msj üstte bu yöneimin artık pili bitti...
    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
    **ARSİNLİ AKREP**
    **61*77**

Yorum

Ben Ahmet Ağaoğlunun yönetime sıcak baktığını hiçbir yerde duymadım , neden sıcak bakmıyor acaba ???
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

yönetim istifayönetim yönetim istifa yönetim istifa yönetim istifa yönetim istafa..giderken su futbol özürlü keltosuda unutmayin...resmen futbol özürlü...

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Ahmet Ağaoğlunun yönetime sıcak baktığını hiçbir yerde duymadım , neden sıcak bakmıyor acaba ???
          stv de spor programı var bu akşam onu izle bu fikrin degişecek her planda şunu diyr bana ihtiyaç olduguna inandıgım an ordayım diyor izle kendin fikrini belirle mutlaka bak bu akşam...

stv den alıntı : Spor Sohbet Klasiği Spor Zamanında bulabilirsiniz. Spor Zamanı, pazar akşamı 00:15'de siz spor severlerle birlikte olacak. İyi Seyirler...
          En son maskeli61 tarafından düzenlendi; 28.01.2007, 19:37.
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

yok benim fikrim olmamasından yana değil , eminim ki şu anadki basiretsiz adamlardan daha iyi yaparlar ama görevini bıraktıktan sonra 2 sefer seçim oldu ve ikisinde de aday ol baskılarına karşılık vermedi ve aday olmadı o sebeple sordum , eğer olucaksa gerçekten düzgün bir başkan olur
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stv de spor programı var bu akşam onu izle bu fikrin degişecek her planda şunu diyr bana ihtiyaç olduguna inandıgım an ordayım diyor izle kendin fikrini belirle mutlaka bak bu akşam...
              yarın program...
              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

yönetim sizi alhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha havale ediyorum..............................................Allahınızdan bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yarın program...

Spor Sohbet Klasiği Spor Zamanında bulabilirsiniz. Spor Zamanı, pazar akşamı 00:15'de siz spor severlerle birlikte olacak. İyi Seyirler...

şimdi baktım
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

gerek yok şimdi... takım düzelcek,yeni transferler yapılcak, stat var daha... işlerini bititmeden bence gitmesinler
                    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

ya bu herifler hala neden istifa etmiyor ziya ve yönetim istifaaaaaaaaaaa edinnnnnnnnnnnn

Yorum

hepimiz gerçekten birlik olalım sokaklarda eylem yapalım bunlar başka türlü bırakmaz bu takımı

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gerek yok şimdi... takım düzelcek,yeni transferler yapılcak, stat var daha... işlerini bititmeden bence gitmesinler
                          haklısın bi galibiyet alırsak yanlışlıkla o zamanda dicekler işte biz demiştik takım çok iyi sonra 3 maç malup arada beraberlikler ...off oıfff
                          **ARSİNLİ AKREP**
                          **61*77**

Yorum

İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hepimiz gerçekten birlik olalım sokaklarda eylem yapalım bunlar başka türlü bırakmaz bu takımı
                            biz yürüyüşlerimizle hakem istifa ettirmiş bi taraftarız o zaman sesimizi nerelere kadar duyurmuştuk hepimiz biliyoruz yakın tarihimizi işte böyle bişey lazım bize biz bi maça kızdık yaptık o harekatı şimdi 1 sezonun acısını bi şekilde birlik ve beraberlik ayaklanma ve protestoyla sesimizi duyurmalıyız...
                            **ARSİNLİ AKREP**
                            **61*77**

Yorum

konunun güzel başlangıc gibi güzel bitişi olsun hadi arkadaşlar bu yönetim kadar bizimde başka çaremiz yok birlik olacağız yoksa başka türlü ne yorum yaparsak yapalım ne dersek diyelim hepsi bu form sayfalarında sabit kalcak hadi eyleme bu iş sonuna kadar boğaza kadar gelmiştir kendimizi yıpratçağımız en son uğraşımız bu olsun başka şansımız yok

Yorum

YAA en azindan su dangalak Ziya istifa etsinde kurtulalim!! Kadronun cok iyi oldugunu sadece bi kac eksik oldugunu herkez kabul ediyor, ama bizimkiler mac kazanamiyorsa demekki hocanin sucudur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X