Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kıvırma dönemleri başladı

Bu gün bütün gazetelerde Bu haber var.
    DAHA önce elimizde sağlam belgeler var diyerek,Haklı olduklarını isbat etmeye çalışanlar,Bu gün ERSEN gidebilir diyorlar,
    Elimizde sağlam belge var diyen kimdi Bu HAŞİM efendi idi.
    Şimdi ise kıvırtıyor.
    Bana göre olay tamamen rezaletti,Hatta AHLAKSIZLIKTI.
    Sen oyuncuyu satacaksın,Daha sonra da son güne bıraktığın Transferleri yapamacaksın,Sakat Ersenden medet umarak satmaktan vazgeçtim diyeceksin.
    O zamanda söyledim gene söylüyorum.
    Yurtdışına giden havale ve gelen havaleler genelde 3 gün valörlü gelir,Bu gün gönderilen para 3 gün sonra hesaba geçer.
    Bunlar neyi iddia etti,Son gün akşamı para hesaba geçmemiş.Kardeşim adam sana parayı göndermişmi.Dekontunu göndermişmi.İsterse 10 gün sonra geçsin.Sözünün eri olacaksın.
    Hem o verdiğin oyuncuyu hadi seni gönderdim deyipte geri çağırdığında Ondan verim alabileceğinimi düşünüyorsun.
    Ayrıca sizler ZİYA DOĞAN ın SIFIR santraforcu bir adam olduğunu görmeyecek kadar körmüsünüz.
    Sanki Ersen sağlamken Oynatıyormuydu da şimdi oynatacağını bekliyorsunuz.
    Trabzonspor Trabzonspor olalı bu kadar iş bilmez bir yönetimle karşı karşıya kalmamıştır.
    Özkan Sümer bile Bunlar kadar Böyle Transfer saçmalıkları yapmadı.
    En azından paramız yok gücümüz yok diyor oyuncu almıyordu.

HÜRRİYET GAZETESİ
    Ersen Martin Huelva’ya gidebilir
    Yunus Emre SEL/DHA 9 Ekim 2007
    Sayitoğlu, "Ersen, FIFA’ya, (Huelva’ya gitmek istiyorum) diye mektup yazmışsa, FIFA da Ersen’i Recreativo verir" dedi.

ERSEN Martin’in İspanya kulübüne transferi konusuna değinen Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, "Ersen, FIFA’ya, (Huelva’ya gitmek istiyorum) diye mektup yazmışsa, FIFA da Ersen’i Recreativo Huelva Kulübü’ne verir" dedi.

İkinci mektup

FIFA’ya gönderdiği ilk mektupta, "Ben sakatlığım boyunca Trabzonspor’da kalmak istiyorum" dediği öne sürülen Ersen’in FIFA’ya 2’nci bir mektup yazarak, "Huelva’ya gitmek istiyorum" dediği iddia edildi. Sayitoğlu da golcü futbolcu konusunda şunları söyledi: "Ersen, (Huelva’ya gitmek istiyorum) diye FIFA’ya 2’nci mektubu yazmışsa, bu durum FIFA’nın kararında yüzde 100 etkili olur. FIFA, böyle davalarda 2 kulüpten çok, oyuncunun isteğine bakar. Ersen’in de gitme yönünde bir isteği olmuşsa, bu durumda davayı büyük ihtimalle Huelva kazanır."

AKŞAM GAZETESİ
    Huelva dedi, parası kesildi
    Trabzonspor’da Ersen Martin krizine yeni bir boyut eklendi. Golcü oyuncunun savunmasını alan FIFA’nın “Nerede oynamak istersin?” sorusuna, Ersen’in “Huelva’da oynamak istiyorum” dediği bildirildi. Bunun üzerine Bordo-Mavili yönetim de tecrübeli futbolcuya daha önce çek olarak verdiği 500 bin YTL tutarındaki transfer taksitlerini ödemedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu “Ersen Martin bize ‘Trabzon’da oynarım’ diye yazı göndermedi. Biz de parasını yatırmadık” dedi. Bu arada Trabzon’da yeni transferler bekleneni veremedi. Samsun’dan alınan Adnan Güngör hiç forma şansı bulamazken, ilk iki hafta oynayan Jabi 180 dakika sahada kalabildi. Tolga da 90 dakika şans bulurken, yenilerin içinden en fazla formayı giyen oyuncu ise 7 maçta 516 dakika sahada kalan Serkan Balcı old
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Kim İnanır artık,

KİM İNANIR ARTIK
      ve sorarlar adama Bu güne kadar nerdeydiniz.?
      Ayrıca Ziya Doğanı bile Kovmayı beceremeyenlerin aşağıda yazılanların yanıdan bile geçmesi Çok zor.

BAŞKAN’IN PLANI

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, görevde bulunduğu 2 yıl içinde tam bir hayal kırıklığına neden olurken, yine de Aralık ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da aday olmanın hayallerini kurduğu öğrenildi. Albayrak’ın aday olmak için özellikle Trabzon merkezden büyük destek ararken, bu konuda Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ı da yanına çekmenin planlarını yapıyor. Albayrak’ın aday olup kazanması halinde kongre sonrası süreçteki ilk işinin Teknik Direktör Ziya Doğan ile köprüleri atmak olacağı ileri sürülüyor. Doğan ile yollarını çoktan ayırmaya karar veren ancak kongre nedeniyle bunu hayata geçirmekte zorlanan Nuri Albayrak’ın yeni döneme yıpranmamış ve Trabzonspor’u zirveye taşıyacak bir teknik direktör ile girmeyi hedeflediği belirtildi.

Süleyman Hurma Futbol A.Ş’ye
      Başkan Nuri Albayrak’ın özellikle Lazaroni ve Ziya Doğan öncesinde gündeme gelen ama anlaşma aşamasındayken vazgeçilen Fransız Teknik Direktör Luis Fernandez’in ilk adayı olacağı belirtildi. Hırslı, istekli, kaybetmeye tahammülü olmayan ve genç oyunculara da çok olumlu bakan Fernandez’i takımın başına getirmek için çabalayacak olan Albayrak, bu isim konusunda başarısız olması halinde gündeminde Ersun Yanal’ı bulundurduğu vurgulandı. Nuri Albayrak’ın özellikle Futbol A.Ş’yi işler hale getireceği de dile getirildi. Bu anlamda düşündüğü ilk isim ise iki ayrı dönemde Trabzonspor’da başarıyla görev yapan ve Samsunspor’dan sonra Kayserispor’da da zirveye çıkan Süleyman Hurma olduğu belirtildi. Albayrak, tüm futbolu Hurma’ya bağlamanın planlarını yapıyor.

İyi Bir Yönetim Ve Proje Desteği
      Nuri Albayrak’ın kongre öncesinde düşündüğü önemli işlerden biri olan Akyazı’daki stat projesiyle ilgili olarak ilk kazmanın vurulmasını sağlamak olacak. Bunun için de Bayramdan hemen sonra Başbakan Recep Tayyıp Erdoğan’yla randevu alıp, statın önündeki yasal engellerin kaldırılmasını talep edecek. Bir türlü sonuçlandırılamayan Benzin İstasyonu ihalesini gerçekleştirip, kulübe 15-16 milyon YTL kazandırıp, kongreye borçsuz girmeyi de amaçlayacak olan Albayrak, mevcut yönetim kurulundan 1-2 kişi dışında kimseyi listesine almayacak. Trabzon merkezin desteğini arkasına alabilmek için de özellikle Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’dan yardım talep edecek. Bir de takıma katkı yapacak yıldız futbolcu transferiyle, üyelerin sempatisini kazanmaya çalışacak.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Tabiki yeniden girecek....

Onu oraya getirenler bir dönem daha kalmasını istiyorlar çünkü.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yok kızım yok sonumuz simdiden belli sende bu güzellik bende bu zügürtlük olduktan kelli...demiş yazar erdogan tokmakcıoğlu...ne güzel de demiş...trabzonsporun cekiciligi gercekten göze hos geliyor.4. büyüksün eh biraz da gündemde sayılırsın hele birde gücün! oldumu...ah sevgili yönetimimiz...hani biraz da güzeli sen güzellestirseydin ya...olur mu olmaz ki... federasyon bize karsı... onu sectirdik ama bizi aleyhimize karar alıyor.40.yıl da taraftarın beklentisi büyük baskı yaratıyor...mali yapı desen borclu kulup devraldık...yok kızım yok...

Yorum

• Gidin de Türk Futbolu kurtulsun artık...!!!!!

Bu yönetimin işi Trabzonu yok etmek ama başaramazlar...
            En son gentlemanoflu tarafından düzenlendi; 09.10.2007, 16:37. Sebep: Birden fazla mesaj iletimi..

Yorum

• Gidin de Türk Futbolu kurtulsun artık...!!!!!

Sivasspor, Nuri Albayrak'a tepkili!

09.10.2007 15:56 - Spor haberleri bugün 201.978 kişi tarafından okundu

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın bazı gazetelerde çıkan açıklamalarına tepki göstererek, "Trabzonspor-Sivasspor dostluğunu bozmaya Nuri Albayrak'ın gücü yetmeyecektir" dedi.

Otyakmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ligin ilk haftasında Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle spor gündemini uzun süre meşgul eden Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Otyakmaz, "Bu basın açıklaması Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın Pazar günü birkaç gazetede yayınlanan açıklamalarına cevap niteliğindedir" dedi.

OTYAKMAZ'IN GÖZÜYLE TRABZON'DAKİ OLAYLAR
              Otyakmaz, olaylı Trabzonspor maçını şöyle anlattı: "Söz konusu maç çok sıcak bir havada çok güzel bir şekilde başladı. Sahada kora-kor bir mücadele vardı. Hepsi futbolun içinde olan mücadelelerdi. Maçın 80'nci dakikasında takımımızın oynamış olduğu futbol Trabzonsporlu futbolseverler tarafından saygı ile karşılanmış olacak ki gurur duyacağımız şekilde alkışlandık. Bu arada 1-0 geri duruma düştük. Ondan sonrada güzel futbolumuz devam etti. Ve biri direkten dönen pozisyon olmak üzere iki önemli fırsat harcamıştık. Ve ataklarımız devam ediyordu. Ne olduysa Ayman ve Balili arasındaki pozisyondan sonra oldu. Ardından hepimizin bildiği o üzücü olay meydana geldi. Bu da tüm Türkiye'nin huzurunda cereyan etti."

"SİVASSPOR SPOR KAMUOYUNUN TAKDİRİNİ KAZANMIŞTIR"
              Olaylı maçın ardından her iki kulübün yöneticilerinden gelen açıklamalara da değinen Otyakmaz, şunları kaydetti: "Sivasspor Kulübü olaylardan sonraki açıklamaları ile, duruşu ile ortamı germemek için yapmış oldukları tüm spor kamuoyunun takdirlerini kazanmıştır. Bizi esas üzen ve şu anda TFF'nin kararı ile lehimize yazılan ve pek de içime sindiremediğim 3 puanı hanemize yazdırma hırsı ve isteği Nuri Albayrak'ın yapmış olduğu mantıksız, iftiracı, gerçekleri yansıtmayan, Türk futbolunu değil, sadece kendi başarısını düşünen açıklamalardan kaynaklanmıştır.

Sindiremeyişimin sebebi, neticede hakem son düdüğü çalmadan pozisyon avantajını değerlendirerek en fazla 1 gol bulabilirdik. Ve oynadığımız futbolla 1 puanı hak etmiştik. Ama maç 1-0 aleyhimize devam ediyordu. Albayrak 50 gündür Sivasspor'un gururunu okşayacak tek bir kelime sarf etmeden bütün suçu Sivasspor'a yükleme gayreti içinde olmuş, olayın sorumlularını göz ardı ederek oportünist bir yaklaşım sergilemiştir."

"İSTEDİĞİ ADALET DEĞİL, MENFAATTİR"
              Maçta sporcularının güvenliğinin sağlanması konusunda sorumluların görevini yerine getirmediğini öne süren Otyakmaz, şöyle devam etti: "Maçta misafir takımın bütün can güvenliği ev sahibi takıma aitken sorumlular görevlerini yerine getirmemiş sahaya girişi engelleyememişlerdir. Müsabakadan 30 dakika sonra her türlü önlem alınmıştır, (gerekirse stadı boşaltabiliriz, maç oynansın) baskısı yapmışlardır. Baştan beri (hakemin kararlarına saygılıyız, isterlerse çıkıp oynarız) diye hem televizyonlara, hem kendisine yaptığım açıklamaları çarpıtarak, kendisini kurtarmak için çok sevdiğimiz Trabzonlulara Sivasspor'u durumdan istifade etmek isteyen beleşçi bir takımmış gibi lanse etme gayreti içine girmiştir."

Albayrak'ın olaylarla ilgili Sivassporlu futbolcuları suçladığını iddia eden Otyakmaz, şunları kaydetti: "Sivassporlu futbolcuların tahrikte bulundukları yönünde sürekli açıklamalar yapmıştır. Hangi tahrik sahaya müdahaleyi yasal kılabilir? Dünyanın neresinde olursa olsun sahaya fiili ve darplı müdahalenin alacağı ceza bellidir. Kaldı ki bizim futbolcularımızın kendilerini savunmak adına vermiş oldukları karşılık TFF tarafından cezalandırılmış, 3 futbolcumuz ceza alıp cezalarını çekmişlerdir. Kendileri ise ceza almamak için federasyona yaptığı (desteğimizi çekeriz) tehdidi ise bilinç altında (destekliyoruz öyle ise bizi kollamak zorundasınız) düşüncesinin su yüzüne çıkmasıdır. İstediği adalet değil, menfaattir. Ve sağduyulu Trabzon halkının bunlar gözünden kaçmamıştır."

ALBAYRAK'A TEPKİLER
              Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak'a eleştirilerini daha da yoğunlaştıran Otyakmaz, şöyle devam etti: "Bizim can güvenliğimizi sağlamak kendi sorumluluğunda olduğu halde olaylar olurken parmağını dahi oynatmamış, benim futbolcularımın kaderini paylaşma duygusallığını ve sahaya inişimi (sen güvenlikçi misin?) aşağılaması ile yorumlamak bir başkanın üslubu olmadığı gibi sahaya inmeye kendi cesaretinin olmayışının gizleme gayreti olduğu açıktır.

Kaldı ki ben bu takımın hem başkanı, hem ağabeyi, hem güvenlikçisi, hem de kapıcısıyım. İlk açıklamasında yanındakilerin de yanlış yönlendirmesi ile benim sahaya inip hakemin yolunu kestiğim ve maçın tatil edilmesini istediğim açıklamasını da, gerçeği görmüş olacak ki sonraki zamanlarda bir daha değinmemiştir. Benim sahaya inip ne yaptığım bellidir. Futbolcularımı güvenli bir şekilde orta sahaya toplayıp, soyunma odasına götürme gayretidir. Ortamı daha fazla kızıştırmamak için PAF Takımımın yaşamış olduğu olumsuzlukları gündeme dahi getirmeyişim Albayrak'a bol gelmiştir."

KOMPLO İDDİALARI
              Albayrak'ın olayların komplo olduğu yönünde iddialarda bulunduğunu öne süren Otyakmaz, "Olayların komplo olduğunu, içinde bizim de olduğumuz yönündeki açıklaması ise bardağı taşıran son damladır. Beni tanıyanlar kişiliğimi, karakterimi bilirler. Öyle gizli saklı komplo içine girmektense, boynumun kesileceğini bilsem doğruyu söyleyip yapmaya gayret eden biri olduğumu göz ardı etmezdi. Her fani gibi bilmeden hatalarım, günahlarım olmuştur. Onun içinde hem yüce yaradanım hem de kamuoyunun affına sığınırım" diye konuştu.

ÜCRETSİZ BİLET DAĞITILDIĞI İDDİALARI
              Trabzonsporlu bir yöneticinin taraftarlara maç öncesinde ücretsiz bilet dağıttığını öne süren Otyakmaz, "Yine ortamı germemek ve Trabzonspor'u zor duruma sokmamak için şimdiye kadar açıklamadığım bir olay var ki işte bu gerçek komplonun en büyük delilidir. Kamp yaptığımız Zorlu Otel'de maç günü ikinci başkanları tarafından yaklaşık 2 bin bilet taraftarlara tüm kafilemizin göreceği şekilde, Trabzonlu dostlarımızın da şahitliğinde ücretsiz verilmiştir. Yoksa onlara bu bilet karşılığında (Sonuç ne olursa olsun bizim TFF ile aramızın bozulması için bahaneye ihtiyacımız var, sahaya girin, saldırın mı?) denmiştir. Kendi iç sorunlarını Sivasspor'a havale etmek, çöpleri halının altına süpürmekten başka bir şey değildir" dedi.

DOSTLUK SÜRECEK
              Trabzonspor ile Sivasspor arasındaki dostluğu bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Otyakmaz, şöyle tamamladı:
              "Neticede Trabzonspor-Sivasspor dostluğunu bozmaya Nuri Albayrak'ın gücü yetmeyecektir. Biz Sivas'taki karşılaşmada tüm Trabzonluları güllerle karşılayacağız ama anladığım kadarı ile sadece bir gül eksik olacak. Her puan kaybından sonra başarısız yönetimine başka bahaneler bulur da, umarım bu konu artık kapanır."

mynet..

Yorum

• bi sus be! ne çingene bir adammışsın sen okyakmaz...

takıldın kaldın bir maça...

bir maçlık adamsınız ondandır.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Sayın Nuri Albayrak
                  Trabzonluluğundan ve Trabzonsporluluğundan hiç şüphem yok, ancak geçtiğimiz iki senede başarısız olduğununuz kabul edin… Sadece saha sonuçlarına bakarak söylemiyorum.
                  En başta seçimi kazandığınız yönetim kurulu ikiye, üçe, beşe bölündü. Yönetim kurulu olarak takım oyunu oynayamadınız; takım olamadınız.

Trabzonspor yönetim kurulunu iktidar savaşlarının er meydanına çevirdiniz… Trabzonspor’a faydalı olacak futbolcuları gönderdiniz, onların yerine yetenekleri sınırlı, vasat 1.lig topçularını takıma doldurdunuz… Bu takımı Kasımpaşa’nın ayarına düşürdünüz… Bu oyuncuları siz seçtiniz… Bu hocayı siz seçtiniz… Başta birlik olduğunuz, sonradan ayrı gayrı düştüğünüz yöneticileri siz seçtiniz… Sivas maçından sonra, ‘bize 3 puan verin de kaç maç ceza verirseniz verin’ diyerek bize göre Trabzonspor başkanı gibi konuşmadınız.

Sadece şunu isterdik, , maçı tatil edecek hakem şeref tribününde sizi görünce irkilsin. Hakemlerin gözünde de artık Anadolu’dan bir kulüp haline geldik ve maalesef tüm bunlar sizin zamanınızda gerçekleşti. Yedi maç üst üste sizin döneminizde kaybettik.
                  UEFA’da Rum takımı faciasını, İnter-Toto’da Romen takımı rezaletini maalesef sizlerle yaşadık. Siz olmasaydınız da başka biri olsaydı yine bunları yazardık. Sizin şahsınızla ilgili bir durum değil… Daha önce sizinle birlikte olan ve sonradan istifa eden yöneticilerinizle birlikte bu takımı kurdunuz. Bu oyuncuları ve hocayı başımıza siz sardınız… Onun için sözüm hepinize… Bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmedik sayın başkan… Ben bir aile şirketinin yönetim kurulundayım… Ben Kadir Bıyıklı olarak, şirketime, markama zarar verdiğimi düşündüğüm an görevimi ya bırakır ya da sorumluluklarımdan vazgeçerim… Sizi istifaya çağırmak benim haddime değil… Aralık’ta genel kurul var. Genel kurula kadar, başımıza sardığınız vasat futbolcuları, lütfen kulüplerine geri gönderin, Ziya Doğan’ı İstanbul’a evine gönderin. İki sene önceki Trabzonspor’u nasıl teslim aldıysanız ona en yakın halde teslim edin. Kalan iki ayda sizden beklentimiz bu…
                  kadir bıyıklı'nın yazısının bir kısmı....

Yorum

• 2 yıl işbaşında kaldılar 5 senelik zarar verdiler
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Takımın iskeletini bozdular....

sıradan hale getirdiler.....

borçlarımızı artırdılar.....

hakkımızı arayamadılar.....

beceriksizce yönettiler takımı.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Nuri Albayrak'a mektup

Kadir Bıyıklı

Sayın Nuri Albayrak,

Trabzonluluğundan ve Trabzonsporluluğundan hiç şüphem yok, ancak geçtiğimiz iki senede başarısız olduğununuz kabul edin…

Sadece saha sonuçlarına bakarak söylemiyorum. En başta seçimi kazandığınız yönetim kurulu ikiye, üçe, beşe bölündü. Yönetim kurulu olarak takım oyunu oynayamadınız; takım olamadınız. Trabzonspor yönetim kurulunu iktidar savaşlarının er meydanına çevirdiniz… Trabzonspor’a faydalı olacak futbolcuları gönderdiniz, onların yerine yetenekleri sınırlı, vasat 1.lig topçularını takıma doldurdunuz… Bu takımı Kasımpaşa’nın ayarına düşürdünüz… Bu oyuncuları siz seçtiniz… Bu hocayı siz seçtiniz…

Başta birlik olduğunuz, sonradan ayrı gayrı düştüğünüz yöneticileri siz seçtiniz… Sivas maçından sonra, ‘bize 3 puan verin de kaç maç ceza verirseniz verin’ diyerek bize göre Trabzonspor başkanı gibi konuşmadınız. Sadece şunu isterdik, , maçı tatil edecek hakem şeref tribününde sizi görünce irkilsin. Hakemlerin gözünde de artık Anadolu’dan bir kulüp haline geldik ve maalesef tüm bunlar sizin zamanınızda gerçekleşti. Yedi maç üst üste sizin döneminizde kaybettik. UEFA’da Rum takımı faciasını, İnter-Toto’da Romen takımı rezaletini maalesef sizlerle yaşadık.

Siz olmasaydınız da başka biri olsaydı yine bunları yazardık. Sizin şahsınızla ilgili bir durum değil… Daha önce sizinle birlikte olan ve sonradan istifa eden yöneticilerinizle birlikte bu takımı kurdunuz. Bu oyuncuları ve hocayı başımıza siz sardınız… Onun için sözüm hepinize… Bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmedik sayın başkan…

Ben bir aile şirketinin yönetim kurulundayım… Ben Kadir Bıyıklı olarak, şirketime, markama zarar verdiğimi düşündüğüm an görevimi ya bırakır ya da sorumluluklarımdan vazgeçerim… Sizi istifaya çağırmak benim haddime değil… Aralık’ta genel kurul var. Genel kurula kadar, başımıza sardığınız vasat futbolcuları, lütfen kulüplerine geri gönderin, Ziya Doğan’ı İstanbul’a evine gönderin. İki sene önceki Trabzonspor’u nasıl teslim aldıysanız ona en yakın halde teslim edin. Kalan iki ayda sizden beklentimiz bu…

Sayın Ziya Doğan,

Hırsınız var, eminim başarmak istiyorsunuz da… Ancak hocam olmadı, olmayacak. Malatyaspor’u ligin dibine gönderip Trabzonspor’a geldiniz ki bize göre görevi kabul etmemeliydiniz… Birinci ayrılışınız hoş olmamıştı da ondan… Geçen sezondan bu yana iki senedir, bir tek maçımızı hatırlamıyorum. Futbol oynayıp akılda kalan bir maçınız yok sayın hocam… Futbol taktik, teknikten çok motivasyon olayıdır. Artık oyuncular sizle motive olmuyor.

Futbolcu kadrosu vasat mı? Vasat…. Trabzon zor şehir mi, evet zor. Kadroyu siz kurdunuz, bu şehri siz seçtiniz…Mazaretiniz yok… Trabzonspor’u Malatyaspor gibi oynatırsanız, küçültürsünüz… Sayın hocam, siz Beşiktaş’ta forvet oynadınız… Avni Aker’deki maçlarda kaç kez Trabzonspor kalesine geldiniz merak ediyorum. Şenol Güneş’i uzaktan görmüşsünüzdür. Oysa sizin çalıştırdığınız Trabzonspor, her hafta zor yırtıyor. Kaleci Tolga’nın her maçta en az 3 net pozisyon kurtarıyor. Trabzonspor taraftarı sanmayın beraberliğe seviniyor.

Trabzonspor taraftarı, beraberliği yenilgi gibi görür, penaltıyı golden saymaz…. Zor golleri sever, zoru bozmayı sever. Gittiğinize üzülmeyeceğiz, söz… Eğer istifa eder giderseniz, ilk kez doğru bir karar aldığınızdan dolayı sizi alkışlayacağız.

Sayın futbolcu kardeşler,
                        Son sözüm size… Dünyanın en zor işi yapıyorsunuz ama karşılığını kat kat alıyorsunuz… Türkiye’de sizin paraları herkes kazanmak istiyor ama bu sadece size nasip oluyor. Herkes sizin kadar meşhur olmak istiyor ama bu sadece size nasip oluyor. İmza attığınız sözleşmelerin, günlük idman saatlerinin, özel anlaşmalarınız beni ilgilendirmez.. Sizden şunu istiyoruz; sahaya çıkarken Trabzonspor futbolcusu olduğunuzu unutmayacaksınız… Aklınıza sözleşme, maç başı prim gelmesin… Geliyorsa lütfen yarın Trabzon’u terk edin…

etenekleriniz sınırlı olabilir, moraliniz bozuk olabilir, hocaya, medyaya kızmış olabilirsiniz ama kötü koşamazsınız. Trabzonspor oyuncusu olduğunuzu unutamazsınız… Ramazan ayında sizi bir ovanın ortasında iftarı açmamayı da göze alarak izlemeye gelen insanları günaha sokamazsınız... Bu fedakarlığın karşılığı bu olmamalı… Sizden son bir ricam var; hafta içinde idmandan sonra Trabzon’da Sadri Şener binasındaki müzeyi gezin. Ben her yaz Trabzon’a gittiğimde mutlaka gezerim. Gezerken, bakıp geçmeyin… Her kupanın, her fotoğrafın bir anısı var ve o miras şimdi sizin üzerinizde… Akşam evinize giderken formanızı da eve götürün. Evliyseniz eşinize, evli değilseniz babanıza annenize deyin ki, “Benim giydiğim 3 numara var ya işte bu numarayı rahmetli Dozer Cemil giyerdi”

Son bir söz de taraftara; Trabzonspor taraftarı, takımından, hocasından, futbolcusundan umudunu kestiği halde, Ramazan’da iftar saatinde yollara düşüyor ve iftarı taşların üstünde yapıyorsa büyük taraftardır. Bu dönemde camiada görevini yapan tek topluluk, sadık Trabzonspor taraftarıdır…

Kadir Bıyıklı/ İstanbul
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ''KARARIMI HENÜZ VERMEDİM''
                          Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, aralık ayındaki kongre öncesi bir kısım insanların yönetim oluşturma konusunda menfaat beklentilerinin olduğunu söyledi. Albayrak kongreye kadar yola Ziya Doğan ile devam edeceklerini, kongrede de henüz aday olup olmama konusunda karar vermediğini belirtti.

10 Ekim 2007, 15:10

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, aralık ayında yapılacak kongre öncesi bir kısım insanların gerek yönetim oluşturmada, gerekse menfaat beklentilerinin olduğunu söyledi. Albayrak, TRT Trabzon Radyosu'nda yayınlanan programda katılımcıların ve taraftarların sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'da her yıl kongreler olduğunu belirten Albayrak, ''Maalesef Trabzon'da alışılagelmiş bir düzen oluşmuştur. Her yıl mali genel kurullar seçimli yapılıyordu. Biz geçen yıl zor şartlara rağmen mali genel kurulu seçimsiz atlattık. Şimdi yaklaşan kongre var. Bir kısım insanların gerek yönetim oluşturmada gerekse menfaat beklentileri var. Doğaldır bu. Trabzon şehrinde en fazla vergi ödeyen kurum Trabzonspor Kulübü. Bir şehirde hem maddi noktada hem manevi noktada Trabzonspor bir numara olunca, orada spekülasyonlar oluyor'' dedi.

Yönetim içerisinde bazı kişilerin teknik direktör Ziya Doğan hakkındaki olumsuz açıklamalarıyla ilgili olarak Albayrak, şunları söyledi: ''Yönetim kurulunda bir problem yok. Netice itibariyle insanlar zaman zaman kendi düşüncelerini kamuoyuna iletiyorlar. Aralık ayında kongremiz var. 1-2 aylık dönem için hoca değiştirmenin Trabzonspor'un menfaatlerine yaramayacağını biliyoruz. Biz belki aday oluruz, kazanırız veya kazanamayız. Gelecek yönetimin elini kolunu bağlamamak, yarın onların bahane bulacakları birşey yapmamak için aralık ayına kadar hocamızla devam etmeyi planladık. Arkadaşlarla da aynı görüşteyiz.''

Her gün basında teknik heyet konusunda da bir sürü haber yer aldığını kaydeden Albayrak, şöyle konuştu:
                          ''Her gün bir teknik direktör geliyor, biri gidiyor. Hiçbir teknik direktör ile görüşmedim. Basında çıkan haberleri okuduğum zaman şaşırıyorum. Ziya hoca olduğu sürece ne bir teknik direktöre haber yolladım ne masaya oturdum ne de konuştum. Bunları maalesef teknik direktörü yıpratmak ve futbolcunun özgüvenini kaybettirmek, yönetimi yıpratmak için yapıyorlar. Eğer bu insanlar Trabzonspor'u seviyorlarsa seçim süreci başladığı zaman, yani genel kurula bir ay kala herkes çıksın, doğruları söylesin ama hakaretle, insanlara çamur atarak değil. Burada bir kurum var, yıpratılmasın. Geçmiş yönetimle ilgili söylenecek çok şey var. Ama bugüne kadar ne söyledim, ne söylerim. Bunun bir faydası olmaz.''

-''TRİBÜNLER TAKIMI YÖNETMEYE ÇALIŞIYOR''-
                          Göreve geldiklerinde Trabzonspor Kulübü'nün maddi ve manevi sıkıntılarının bulunduğunu belirten Albayrak, şöyle devam etti:

''2 yıldır kulübü bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Biz bunları geçmiş yönetimleri kötüleyerek yapmıyoruz. Yaptıklarımızla anılmak istiyoruz. Geldikten sonra kazandırdıklarımız var. Benzin istasyonundan 15 trilyon alacağız. Ülker ile 4 milyon dolarlık anlaşma yaptık. Stat için inşallah bayramdan sonra arazinin tahsisi için de karar çıkacak. Şahsi menfaatleri düşünseydim elimizdeki kaliteli oyuncuları vermezdik. Trabzonspor'un menfaatlerini düşündük. Mesela Fatih Tekke'yi satmasak sezon sonunda serbest kalacaktı. Toplum, arkadaşlar, bunu anlamış değil veya anlıyorlar da kasıtlı yapıyorlar. 20 bin kişi Fatih Tekke'den bahsediyor. Takımı gördüğüm kadarıyla bundan sonra tribünler yönetecek. Tribünler yönetmeye çalışıyor. 15 bin delegenin sağduyusuna, duyarlılığına da güveniyoruz. Seçim sürecinde Trabzonspor'u sevenler yıpratıcı, kulübe zarar verici şeylerden kaçınmalı.''

Ligin en az gol yiyen takımı olduklarını ve sadece 3 gol yediklerini ifade eden Albayrak, ''Sivasspor maçı yaşadık maalesef. Şu anda ligde Trabzonspor, bana sorarsanız hak ettiği 16 puanla ikinci, üçüncü sıradadır. Maalesef tribünler yönetiyor derken, tribünden çıkan insanlar Trabzonspor'un kaderini tayin ediyor'' diye konuştu.

-''KARARIMI HENÜZ VERMEDİM''-
                          Albayrak, aralık ayında yapılacak kongrede aday olup olmayacağı konusunda net bir karar vermediğini belirterek, ''Bunu zaman gösterecek. Şu anda kararım net değil'' dedi.

Albayrak, kendilerinin geçici olduğunu gerçek Trabzonlular'ın Trabzonspor'a sahip çıkmalarını dilediğini sözlerine ekledi. (AJANSSPOR)
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Hala Ziya Dogan in arkasinda duruyorlarsa, hep birlikte gitsinler. Gerci yerine daha iyisini bulamazlar, ondan korkuyorlardir...
                            Yine Yeni Yeniden

Yorum

• ersun yanalı ankaraya kaptırmasınlar bari yaa başka teknik adam yok yılmaz vural kaldı bi tek
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yilmaz vural bizi kurtaracak.

dualarimiz kabul oldu.

İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala Ziya Dogan in arkasinda duruyorlarsa, hep birlikte gitsinler. Gerci yerine daha iyisini bulamazlar, ondan korkuyorlardir...
                                yerine kimseyi getiremezlerki, baksana ersen martin meselesine, antrenörsüz oynariz sonra ( daha hayirli olabilir futbol adina :--).
                                En son sanatik tarafından düzenlendi; 10.10.2007, 19:16.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X