hem diyor birileri Trabzonsporun sırtından geçiniyor kendi dahada beteri yapıyor bu adamı en sonunda döverek atıcaz gibime geliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
ALBAYRAK yüzde yüz 7-8 milyon dollar vermisdir...herkes satiyor ama önemli olan yerini doldurmak bu olmadi maleseef yoksa her oyuncu satilikdir...örnegin FIGO "BARCA" dan REAL`e gitti...ARSENAL SEMBOL ISMI OLAN HENRY satti..yani her oyuncu satilikdir hele FATIH TEKKE gibi cok sakatlanan malleesef tabi ve 7.5milyon euro veren kulübe satilmasi normaldir...stepanov gitti iyi paraya gitti yerine zaten iyi bi erdinc cok iyi bi tolga ve risp var cagdas kötü futbolcu degil yani normaldir...İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa albayrak cepinden ne kadar para harciyor. Azize en azindan birseyler yapmaya calisip da basaramamisti bu hic birsey yapmiyor yaptigi tek sey var oda takimi satmak....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
bilgi almadan insan konusamaz zaten. TRABZONSPORUN borcu fazla degil diyorsun...28 milyon dolar (dolarmi bilmiyorum) yalanmi...kendileri acikladi. budami yanlis bilgi...unutmaki bu para fenere az gelebilir, ama bize, heleki bu durumda olan bize cokİlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealdigin bilgi yanlis ben konusurken bilgi alarak konusuyorum dogru yerden...martinez konusunda tam anlasti ve TS onu getirirken adam sakatlandi ve ara dönemine kadar sakat kalacakdi ozaman TRABZONSPORDA vazgecti....BJK da aldiiii halaaaaa borc...FB de satti halaaaa borc...TS borcu fazla degil zaten ...bak mesela ben gökdeniz FB anlasti imza atti dedim hic kimse inanmadi ve herkes benimle tartisti ve noldu imza attigi dogru cikti fakat iddaa i$ine girince TS da kaldii..bilgi alarak konusmak herzaman iyidir...
Yorum
-
Ersen olayinda oldugu gibi degilmi bizi türkiyeye degil dünyaya rezil etmedimi. O kadar önemliydide neden satmaya kalkti yerini bakti dolduramiyacak geri cagirti. 7-8 milyon para verdi diyorsun diyelimki verid fatihi sattik oradan para geldi stepanov dan da geldi marcelinho dan da geldi bu paralar nereye gitti bu takim neden borc icinde. Senin saydiklarin tolga bizi kandirip avrupaya gidip oradan cimcim lere gidip orada basari olamiyan bir hain baska birsey degilİlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALBAYRAK yüzde yüz 7-8 milyon dollar vermisdir...herkes satiyor ama önemli olan yerini doldurmak bu olmadi maleseef yoksa her oyuncu satilikdir...örnegin FIGO "BARCA" dan REAL`e gitti...ARSENAL SEMBOL ISMI OLAN HENRY satti..yani her oyuncu satilikdir hele FATIH TEKKE gibi cok sakatlanan malleesef tabi ve 7.5milyon euro veren kulübe satilmasi normaldir...stepanov gitti iyi paraya gitti yerine zaten iyi bi erdinc cok iyi bi tolga ve risp var cagdas kötü futbolcu degil yani normaldir...Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
ADAMLAR 28 milyon dollar aciklamadi adamlar 28trilyon acikladi arasinda daglar kadar fark var eger matematigin iyi degilse söyligim dedim....BENZIN ISTASYONU YAPSINLAR VE AKYAZI PROJESI GERCEKLESIN hic bi sorun kalmaz ki zaten olympiyatlar biter ozaman BJK nasil sahaya asaga cektiyse bizde yapariz olur biter...tamam ersen konusunda bi rezillik oldu zaten adamin sorunu yöneticilerin iyi olmadigindan yoksa baskan iyi ama hepsini baskan yapacak hali yok yöneticlerde iyi olmasi lazim fakat olmadi...İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgi almadan insan konusamaz zaten. TRABZONSPORUN borcu fazla degil diyorsun...28 milyon dolar (dolarmi bilmiyorum) yalanmi...kendileri acikladi. budami yanlis bilgi...unutmaki bu para fenere az gelebilir, ama bize, heleki bu durumda olan bize cok...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
aralik ayinda borc aciklandiginda bakariz borcun ne kadar oldugunu ben iddaa ediyorum borc sifir gibi bisi olacakdir biz bazi seyleri bilmyioruz örnegin TRABZONSPOR gecen sene sadece borsa icin 15trilyon para ödedi belki aralik ayinda kulübü borczuz birakmak icin o satilan futbolcular yerine borcu kapatmayi düsünüyor nerden bilecegiz bunu ancak aralik ayini beklersek biliriz...İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsen olayinda oldugu gibi degilmi bizi türkiyeye degil dünyaya rezil etmedimi. O kadar önemliydide neden satmaya kalkti yerini bakti dolduramiyacak geri cagirti. 7-8 milyon para verdi diyorsun diyelimki verid fatihi sattik oradan para geldi stepanov dan da geldi marcelinho dan da geldi bu paralar nereye gitti bu takim neden borc icinde. Senin saydiklarin tolga bizi kandirip avrupaya gidip oradan cimcim lere gidip orada basari olamiyan bir hain baska birsey degil...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
kardes benimle matematik hesaplarina girme... tamam trilyon olsun, niye kapanmadi üstüne okadar para geldide...tabi akyazi projesi benzin istasyonundan gelen parayi bu borclara say, kimse babasinin hayrina stadt yapmaz bize, bu yönetim asla...amacin yönetimi savunmaksa vazgec, alt yapidan falan konusmayalim istersen...yada transferden...İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleADAMLAR 28 milyon dollar aciklamadi adamlar 28trilyon acikladi arasinda daglar kadar fark var eger matematigin iyi degilse söyligim dedim....BENZIN ISTASYONU YAPSINLAR VE AKYAZI PROJESI GERCEKLESIN hic bi sorun kalmaz ki zaten olympiyatlar biter ozaman BJK nasil sahaya asaga cektiyse bizde yapariz olur biter...
Yorum
-
aralik ayini bekliyoruz insallah Adam gibi bir yönetim gelir. Sen hala albayrak yalanlarina inan. Adam bizi el aleme razil etmekden baska birsey yapmadi. En son basiti ersen transferi birde zayyafin son 3 saat icinde transfer ypma atma yalani. Gerci bu yönetimin neyi dogru söylediki. Taraftar icin transfer etmem diyen bunlar degil mi 3 tane futbolcu alcagiz diyen bunlar degil mi transferi bidirdik deyip sonra tekrar oyuncu almaya kalkan yalanci bunlar degil miYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum
-
+2007İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayalik ayini bekliyoruz insallah Adam gibi bir yönetim gelir. Sen hala albayrak yalanlarina inan. Adam bizi el aleme razil etmekden baska birsey yapmadi. En son basiti ersen transferi birde zayyafin son 3 saat icinde transfer ypma atma yalani. Gerci bu yönetimin neyi dogru söylediki. Taraftar icin transfer etmem diyen bunlar degil mi 3 tane futbolcu alcagiz diyen bunlar degil mi transferi bidirdik deyip sonra tekrar oyuncu almaya kalkan yalanci bunlar degil mi

Yorum
-
Ya benim icin Ahmet Agaoglu da önemli degil ama futboldan anliyan biri olsun. Parasi olmasin Faruk özaki zamaninda cok begeniyordum parasi yoktu ama takimimiz iyin maclar oynuyordu. Parali olanlardan zaten fayda göremedikYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum
-
Dilerimki 3-5 kuruş uğruna gerçekleri göremeyecek kadar körleşen gözlere sahip üyelerimizin sayısı Albayrağı tekrar seçtirecek kadar çok değildir.İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha aylar evvel 11 Aralık'ı kurtuluş günü ilan eden arkadaşlara atfen delege sirkülasyonuna bir göz atılması gerektiğini söylemiştim.
Bakalım bu işin sonu nereye varacak?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum