Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu seçimi tabi ki garanti görüyordur. Albayrak'ın karşısında şu ana kadar ciddi bir aday çıkmadığına göre. Bundan sonra da biraz zor çıkacağına göre. Belki taraftar kendisini sevmiyor, ancak camia içerisinde Albayrak'tan güçlü başka bir isim yok gibi. Genel Kurul'da delege Albayrak'ın karşısında ciddi bir aday göremeyecek.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• demekki bu nuride ilginç bir psikoloji var.........

Yorum

• Yeni üye olanların değil eski üye olupta klübe borcu olanların aidatları ödenir olur biter...

minareyi çalan kılıfı hazırlarmış.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu seçimi tabi ki garanti görüyordur. Albayrak'ın karşısında şu ana kadar ciddi bir aday çıkmadığına göre. Bundan sonra da biraz zor çıkacağına göre. Belki taraftar kendisini sevmiyor, ancak camia içerisinde Albayrak'tan güçlü başka bir isim yok gibi. Genel Kurul'da delege Albayrak'ın karşısında ciddi bir aday göremeyecek.
          Farukçum güç derken hangi güçten bahsediyorsun. Siyasi olarak diyorsan evet. Ama Trabzonda Albayrağın ismini cismini 2 yıl önce kimse bilmiyordu.........

Aday dersen seçim yaklaşsın en az 2-3 isim daha çıkacaktır buna eminim. Trabzonsporu kurda kuşa yem etmezler.

Ha Albayrak tekrar seçimi kazanabilir. Ona bir şey demem... ama milletin ona oy vermesi için ya başka nedenleri olması ya da aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Farukçum güç derken hangi güçten bahsediyorsun. Siyasi olarak diyorsan evet. Ama Trabzonda Albayrağın ismini cismini 2 yıl önce kimse bilmiyordu.........

Aday dersen seçim yaklaşsın en az 2-3 isim daha çıkacaktır buna eminim. Trabzonsporu kurda kuşa yem etmezler.

Ha Albayrak tekrar seçimi kazanabilir. Ona bir şey demem... ama milletin ona oy vermesi için ya başka nedenleri olması ya da aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.
            Faik yine bir sürü şey yazacağız ama hiç bir sonuca varamayacağız o yüzden böyle alıntı cevap yazıp durmayalım. Herkesin görüşü farklı olabilir. Albayrak'ın gücü hem ekonomik hem siyasi hem de etki etme ve istediğini yapa bilme bakımından oldukça fazla. Trabzon'da Albayrak'ın ismini bilmemeniz normal. Adam sonuçta gurbete çıkmış işini gücünü burda kurmuş ve her Oflu gibi bulunduğu bölgede voleyi vurmuş Adam parayı kazandıktan sonra memleketine faydalı bir şeyler yapmak istemiş limana yatırım yapmış, kulübe büyük hedeflerle başkan olmuş. İstanbul'daki her Trabzonlu'nun hayali değil mi para kazanıp dönüp memlekete yatırım yapıp, kulübe de destek olmak. Adam daonu yapmış. Kulüp olayında başarılı olamamış. Trabzon'da Albayrak'a karşı aday çıkacak olanlar Albayrak'ın gücü karşısında bir kere komplekse giriyorlar. Genel Kurul'da Albayrak'ın karşısına hangi söylemle çıkacaklar. Albayrak'tan farklı ne vaad edecekler. Stat, benzinlik, kalıcı gelirler, sportif başarı Albayrak'ın seçim propagandasının temelini oluşturacak. Ayrıca genel kurulda borçsuz bir Trabzonspor olacak. onu da ekleyebiliriz. Buna karşın diğer adaylar Albayrak'ın hatalarına yüklenecekler. Yönetemiyorsunuz diyecekler vs vs. Kendileri çok fazla bir şey vaad etmeyecek.

Şimdi ben Albayrak'a oy vermeyi düşünüyorum. Ona oy verecek olanları kendi kendine hemen bir takım sıfatlar içine neden sokuyorsun ki. ben Albayrak'ın kendi istediği bir yönetim kurulu ile çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bu yüzden de listesini he rne olursa olsun kendisinin hazırlaması gerekiyor. Yok x grubundan birini listeye alıp 100, 200 oy için geçtiğimiz senelerde yaşananları tekrar yaşamaya gerek yok. Her kim aday olacaksa uyumlu çalışabileceği insanları biraraya toplamalı. Bu işin püf noktası budur. Şimdi Faik efendi Albayrak'a oy verecek olanları bu şekilde nitelemen haddine değil. Gerek yok böyle şeylere. Bırakın artık şu internet don kişotluğunu.
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Genel Kurul'da Albayrak'ın karşısına hangi söylemle çıkacaklar. Albayrak'tan farklı ne vaad edecekler. .
              Albayrak vaad ettide ne değişti. hangi birini yaptıki. onun döneminde her bakımdan rezil olmadık mı.
              şuanki varlığının 10 misli fazlasına sahip olsa güvenilirliği olmadıktan sonra kimse ona destek çıkmaz. ve o güvenilirliğini kaybetti. maddi gücü olmayan ama sözüne güvenilir birisi olsun herkesin ona destek vereceğine eminim ben. en azından kimse onun gibi yapamayacağı şeyleri söylemez.
              ve genel kurul üyeleride bilirki yeni aday az şeyler vaad ediyor ama en azından onları yapacak. başkası gibi hayallerini bize satmıyor diye düşünecek.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Güzel kardeşim sen bana genel kurullarda söz veripte sözünü yerine getirebilen bir başkan gösterebilir misin. Atay Aktuğ dünya kulübü olacağız dedi olabildik mi. Şampiyonlar Ligi'ne transfer yapamamamız nedeniyle katılamadık bile. Veya daha önceki başkanlar hedef şampiyonluk dediler, şampiyon mu olduk. Olaya nerden baktığın önemli. Albayrak göreve gelirken ne vaad etti. Yıldız oyuncu, yeni stat, kalıcı gelirler vs... Albayrak'ın hatası sanırım beklentileri fazla arttırmaktı. yeni stat dedi ya seçildiği gün yeni stat hazır olmalıydı. Elbette kulüp iyi yönetilmedi, çoğu kez de rezil ettiler bizi. Ancak ben bir şey yazıyorsam nedenleriyle beraber yazıyorum. Albayrak yönetimi bir önceki yönetim gibi toplama bir yönetimdi. Uyum ve ekip ruhu yoktu. İkili çekişmeler ve neler yaşandığını hepimiz biliyoruz. Albayrak büyük hedeflerle geldi beklentileri arttırdı ama aksine 2 sene önce yazdığım gibi benim tek beklentim stat projesiydi. Yoksa Albayrak geldi diye şampiyon olacağız veya yönetim içerisindeki skandallar hiç olmayacak, mutlu mesut bir kulübümüz olacağını mı sandınız Stat konusu çok uzun süre konuşuldu kazmayı vurmaya yaklaştık. Benzinlik konusu ihale aşamasında. Birilerinin dediği gibi bu yönetim kulübü borçsuz devralmadı. Atay Aktuğ'dan 24 trilyon borçla devraldılar. Bu genel kurula da büyük ihtimalle borçsuz gireceğiz. Bunlar ve diğer bir kaç şey bardağın dolu kısmı. Elbette bir de boş kısmı hatalar kısmı vardır ve oldukça fazladır. Terazi de ağır da basabilir bu hatalar. Genel Kurul'a kadar çok şey değişebilir elbette gönül ister ki çok ciddi adaylar çıksın hatta hepsi birleşsin cani gönülden tek listeye destek versinler. Kongreden güçlü bir şekilde çıkalım. Ancak bizim camiada bu biraz zor herkes kral, herkesin sesi çok çıkar. Takım iyi giderken bile camianın içerisinde takımın kötülüğünü isteyenler bile var. Sırf biz demiştik demek için Yani çıksın kardeşim kaliteli adaylar çıksın oyumuzu verelim ancak şu şartlarda biraz zor çıkacak gibi. Benim gibi stat olayına öncelik verenlerin oyları Albayrak'a gidecektir. Belki bu 2 sene zarfında sportif başarı bakımından çok kötü günler yaşadık, yönetimde büyük çalkantılar oldu değer ve imaj kaybettik ancak bunlar yeniden doğacak olan Trabzonspor'un sancıları olmasını ümit ediyorum. Herşeyin hayırlısı ne diyeyim.
                En son Emorfo tarafından düzenlendi; 11.09.2007, 17:03.
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlara yardımcı olalım

TS'ye Bayan Yönetici

Trabzonspor'un aralık ayında yapılacak genel kurulunda başkan adayları tarafından en çok teklif getirilen isimlerden başında Güler Kanca geliyor. Trabzon il genel meclisinde başkan vekilliği görevini yürüten ve millet vekili aday adayı olunca da bu görevinden istifa eden Kanca, şimdilerde spor dünyasına farklı bir branşta girmeyi hedefliyor. Wus-hu Trabzon il temsilciği görevini yürüten Kanca, aynı zamanda başarılı bir inşaat mühendisi. Yurt dışında aldığı İhalelerde önemli projelere imza atan Kanca, mesleğindeki başarısını spor alanında da sürdürmek istiyor. Güler Kanca Trabzonspor yönetim kuruluna seçildiği takdirde Trabzonspor'un ilk bayan yöneticisi ünvanına da sahip olmuş olacak.

Yorum

• Tam 1 yıl sahamızı lig maçlarına kapatırdım..Tam 1 yıl,sadece yabancı maçlarda ve derbilerde seyirciye(lise-orta ve ilkokul çocuklarımıza ve formalar dağıtarak) açık bir saha...

Kulüpte komple bir temizlik yapardım....

Alt yapı için,Ajax modelini kopyalayacak en az 5 Hollandalı hoca getirirdim...

Kadro revizyonuna giderdim...Yerlinin yerlisi gençleri,etiketi milli olan çocukları kadroya dahil ederdim...

Ülke içinde sivrilmiş,avrupa hedefi olan gençleri mutlaka yarı bonservis bedeli ile kulüplerinden alıp hazırlardım...

Yorum

• albayraktan umudu kestim,istifa edeceği yok! o nedenle bu başlıktanda umudumu kestim,boşuna yazılıp çiziliyor,adam gitmeyecek!!!
                        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• GidenlerFatih Tekke
                          7.4 milyon E (Zenit)
                          Marcelinho
                          2.7 milyon E (Wolfsburg)
                          Stepanov
                          2.7 milyon E (Porto)
                          Eller
                          1 milyon E (A.Madrid)
                          Szymek
                          Futbolu bıraktı

Rakiplerin aldığı yıldızlar
                          Fenerbahçe
                          R.Carlos (R.Madrid)
                          Vederson (Ankaraspor)
                          Ali Bilgin (Antalya)
                          Colin Kazım (S.United)
                          Yasin (Rize)
                          Gökhan Gönül (Oftaş)
                          İlhan Parlak (Kayseri)
                          Toplam harcama: Bonservislere yaklaşık 7.5 milyon Euro
                          Galatasaray
                          Lincoln (Schalke), Linderoth (Kopenhag), Serkan Çalık (Essen), Servet (Sivas)
                          Orkun Uşak (Erciyes)
                          Bouzid (Kaiserslautern), Hakan Balta (Manisa), Volkan Yaman (Antalya), Barış Özbek (Essen), Nonda (Roma)
                          Toplam harcama:
                          Bonservislere yaklaşık 13 milyon Euro
                          Beşiktaş
                          Rüştü (Fenerbahçe)
                          Hakan Arıkan (Ankaraspor)
                          Diatta (S.Etienne)
                          Tello (S.Lizbon)
                          Mehmet Y. (Fenerbahçe)
                          Cisse (PSG), Atilla Özmen (Altay)
                          Higuain (R.Plate)
                          Toplam harcama: Bonservislere yaklaşık 7 milyon Euro[/quote]

TÜRKIYEDE yildiz diye tuturuyorlar...TRANSFER SAMPIYONU lig sampyionu olacaga anlamina gelmez...TS bu takimla rahatlikla sampiyonlaga oynar ve ara dönemi gelir 1-2 futbolcu alinir olur biter...madem ki yildizlarina güveniyo bu istanbulular ozaman niye kara yolardan sampiyon oluyorlar...yildiz demek sampyion demek degildir ona bakarsak REAL MADRID 3 sene arka arkaya sampiyon olamadiiii...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kokular gelmekte, hem de pis kokular gelmekte...

Ölümü anlatıp sıtmaya razı edilecek bir camia değiliz, yada olmamalıyız...

Güç denen şeyin de, nasıl kullanıldığını tartamayacaksak, tartılacak bir ağırlığımız olmadığı ortaya çıkar.

Bir çok neden ile beraber (ki bunlar çokça tartışıldı);

Yönetimin gitmesi gerek, her halukarda.....

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TÜRKIYEDE yildiz diye tuturuyorlar...TRANSFER SAMPIYONU lig sampyionu olacaga anlamina gelmez...TS bu takimla rahatlikla sampiyonlaga oynar ve ara dönemi gelir 1-2 futbolcu alinir olur biter...madem ki yildizlarina güveniyo bu istanbulular ozaman niye kara yolardan sampiyon oluyorlar...yildiz demek sampyion demek degildir ona bakarsak REAL MADRID 3 sene arka arkaya sampiyon olamadiiii...
                              Azizim belki Real Madrid şampiyon olamadı ama o sene şampiyonluklar Getafe, Recreativo yada Otelul Galati falan da almadı..

Sizin de bildiğiniz üzere yine çokça yıldızı olan ve bayağı adam alarak kadroyu güçlendiren Barcelona aldı....

Yorum

• Bu yönetimde Başkan'ın en büyük yanlışı seçtiği yada seçmek zorunda bırakıldığı yardımcılarıydı.Bunlardan bir kısmı geçen süre zarfında yönetimden uzaklaştırıldılar.Eğer doğru ise beni en çok sevindiren Haşım isimli asbaşkanında yeni yönetimde görev almayacağını yakın çevresine söylediği haberidir.Ben bu arkadışın yakın çevresine buradan sesleniyorum;''Lütfen ve muhakkak bu kararından dönmemesi için elinizden geleni yapınız bu hem sizin hemde sayın asbaşkanın TS'a yapabileceği en önemli iyilik olacaktır.Üstelik bu iyiliği daha önceden TS'a verdiği zararlarada bir keffaret niteliğinde olacaktır.''
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X