Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• albayrak karşı herkes desteklenmeli .... ama tabiki planı,programı,vizyonu,projeleri olan bir başkan çok daha iyi olur....

Yorum

• ar damarları çatlamış bunların umudum yok ama inşallah aralık son ayları olur bunlar laftan izahtan anlamazlar.............

Yorum

• bu ersen olayı nedir ya? şimdi birde fifadan ceza yiyeceğiz ya bu albayraklar bilerek ve isteyerek bu hataları yapıyor takıma zarar verdirtmek için , bu hatayı 5 yaşındaki çocuk yapmaz çünkü, 8 saat geç yattı diye para erseni yollamamışlar üstelik huelvaya yanlış hesap numarası bildirmişler bunlar ne biçim insandır ne biçim yöneticidir? bilerek ve isteyerek yapıyorlar bunları yani taa huelva kulübüyle bile düşman olduk fifalık olduk durduk yerde şimdi istermisiniz seneye avrupaya katılamama cezası alalım ? bu adamları kesin ayağımızı kaydırmak isteyen birileri başımıza musallat etti yahu adamların elini attığı iş zarar

Yorum

• Ersen olayı, alternatifini ayarlamadan alel acele yapılan bir futbolcu satışı sonrasında, mahalle çocukları gibi ben cıllızdım oynamıyorum vazgeçtim bana ne bana ne diyerek satıştan vazgeçilerek, hem futbolcu motivasyonu erezyonu yaratmak hem de Yönetimin en önemli olgusu olan basireti hiçe saymaktan ibarettir.
          TRABZONSPOR.

Yorum

• yönetim istifa etmesin ya cok komik proramalrı var bizi güldürüyorlar kemal sunal filimlerine bile bu kadar gülmedim adamlar ne yapıyo ne yapmak istiyo bir türlü cözemdim zor cözülmeyen deklemmiş bunlar adamlar üç bilinmeyenli deklemi çözüyolar bunlar sanırsam hiç bilinmeyen deklem onun için çözülmüyorlar.

Yorum

• bu yönetim sayesinde fifadan ceza alarsak bunun hesapini klim ödiyecek onlarmi ödiyecek malesef hayir onlar gidecekler ama bizim adimizi lekeleyip gidecekler karektersiz yönetim aslinda cok agir yasmak isterimama burasi uygun degil
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ya artık içerde çekişme yaşamayan bir yönetim gelsin de kim olursa olsun

Yorum

• istifaaaaaaaa.....
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• az kaldı ne diyelim 1967'den beri gelen yönetimler içinde en kötüsü sanırım. Bi olumlu hareketlerini görsek destek verecez ama, hep hüsran hep hüsran..
                    Uftin Karalardayım...

Yorum

• aralıktaki kongre çok şeylere gebe korktuğum gibi nuri tekrar seçilirse soluğu nerde alacağımız belli olmaz umarım korktuğum olmaz 3 ay daha çekmek sorun değil bunları nefretin ne olduğunu öğrenmemişler bunlar çare yok..............
                      En son Berkay Kaya tarafından düzenlendi; 08.09.2007, 11:21.

Yorum

• Gelecek olan yönetim enkaz edebiyatı yapıp koltuklarına yayılma niyetini devam ettirebilirler. Böyle adaylara kesinlikle fırsat verilmemeli. İcraatçı yönetimlere yol açılmalıdır
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• nuri albayrakın açıklamalarını okurken gözlerime inanamadım bu kadar yalan söylenmezkii...!
                          yıldız sözünü tutmuş ama biz takımda yıldız göremiyoruz...!

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nuri albayrakın açıklamalarını okurken gözlerime inanamadım bu kadar yalan söylenmezkii...!
                            yıldız sözünü tutmuş ama biz takımda yıldız göremiyoruz...!
                            şimdi sen Ayman ve Risp'e ne demek istiyorsun?Yıldız değil mi onlar?Ziya duymasın mantaliteni değiştir hemen

Yorum

• Şamil EKİNCİ başkan diyorki kulüp iyi yönetilmiyor. Ekliyor Plan Program lazım diyor, Alt yapısı olanları görevli olmalı demeye getiriyor.

Trabzonsporun dinamiklerini bimeliler diyor.

Bizim başkan diyorki 3 söz verdim
                              1.Yıldız Transferi
                              2.Benzinlik ihalesi
                              3.Stad projesi

Yıldız sözünü tutup tutmadığını herkes iyi biliyorda asıl demek istediği şu eğer stad istiyorsanız beni destekleyin.Konuyu Hükümetlede paylaşmışlar.Zaten sayın Başbakanda desteğini söylemişti.

Bakalım TS kongre üyeleri ne cevap verecekler.
                              Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• kırıp dökmekle bu iş olmaz sabr edin kongre tarihi yakındır.yönetim iyi degil.ama herkes saygılı olsun.bu ülkede demekrasi var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X