Ben bu kadar fazla üye olmasına karşıyım, bence trabzona üye olmak bu kadar basit olmamalı, seçimler partisel olay gibi değişik mecralara kayabiliyo, Bi taraftarın yapması gereken sadece takımı desteklemek, maçlara gitmek, forma almak ve takımını her yerde savunmak. Bu siteye bile hergün girmesi onun trabzonspora bir katkısıdır. Ne kadar tık o kadar destek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
ya kongre o kadar grupların kontrolüne girdi ki senin benim gibi normal taraftarın, yani yönetimden tek beklentisi takıma fayda olan taraftarın üye olması çok önemli...
gruplar yönetim oluşumunda çok etkili oluyor. adam sokamazlarsa seçtirmiyorlar vs.vs.vs...
kendi yönetimini kuramayan vazgeçiyor bazen ağaoğlu örneğindeki gibi.
çok üye trabzonspor için bu noktada çok daha önemli.
zamanla grupların etkisi kırılırsa, başkan adayları kendi ekipleri ile kendi projeleri ile kimseye mahkum olmadan rahatça kongrede boy gösterebilirler bu sayede.
Yorum
-
ustadım
üyeliğin teşvik edilmesi gerekiyo. internetten oy kullanma sağlanmalı dernekler yasasında değişmesi gerekiyor. bugun başka illerde oturan taraftarlar para koşulları yüzünden Trabzona oy kullanmak için gelmez. Oy kullanmadıktan sonra taraftar üye olmak için uğraşmaz. internetten oy kulanmayı sağla, oy kullananlar artar. delege gruplarıda olmaz delege gruplarıda biter.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 00:42.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
trabzonda isen irtibat bürosuna git hallederler zaten..İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya abiler bn nasıl üye olacam biri yardımcı olabilirmi?kendimi üye olanların arasında ezik hissediyorum ister istemez,bu sıkıntıya bi son vermem lazım..!!!
140m 5 taksitte galiba ilk seferde ödüyorsun.
sonra senede 40 milyon..
eğer vakit yoksa, trabzonspor sitesinde solda üyelik var.
oradaki formu indirip doldur alttaki adrese 2 resimle birlikte gönderiyorsun(yanlış biliyorsam düzeltir abiler) sonra da telefondan kredi kartı ya da bankadan havale kanalı ile ödemeyi hallediyorsun..
trabzonspor resmi sayfasında üyelik kısmında baya detaylı anlatmışlar.
daha resmi bilgi alabilirsin oradan.
Yorum
-
netten oy kullanmayı bilmiyorum walla.. zor..İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustadım
üyeliğin teşvik edilmesi gerekiyo. internetten oy kullanma sağlanmalı dernekler yasasında değişmesi gerekiyor. bugun başka illerde oturan taraftarlar para koşulları yüzünden Trabzona oy kullanmak için gelmez. Oy kullanmadıktan sonra taraftar üye olmak için uğraşmaz. internetten oy kulanmayı sağla, oy kullananlar artar. delege gruplarıda olmaz delege gruplarıda biter.
ama vekâlet yolu ile oluyorsa trabzonda oturan bi üyeye vekâlet verilerek aşılabilir.
gerçi noterden vekalet 35 Ytl galiba..
o da az para değil.
Yorum
-
vekaletle oy kullanılmıyorİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenetten oy kullanmayı bilmiyorum walla.. zor..
ama vekâlet yolu ile oluyorsa trabzonda oturan bi üyeye vekâlet verilerek aşılabilir.
gerçi noterden vekalet 35 Ytl galiba..
o da az para değil.
kulube üye oluyosun. üye olduktan sonra, seçim günü oy kullanman için sana seçimden önce şifre gönderiyorlar. netten oyunu öyle kullanıyorsun.
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 00:53.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonda isen irtibat bürosuna git hallederler zaten..
140m 5 taksitte galiba ilk seferde ödüyorsun.
sonra senede 40 milyon..
eğer vakit yoksa, trabzonspor sitesinde solda üyelik var.
oradaki formu indirip doldur alttaki adrese 2 resimle birlikte gönderiyorsun(yanlış biliyorsam düzeltir abiler) sonra da telefondan kredi kartı ya da bankadan havale kanalı ile ödemeyi hallediyorsun..
trabzonspor resmi sayfasında üyelik kısmında baya detaylı anlatmışlar.
daha resmi bilgi alabilirsin oradan.
desene bu iş biraz uzayacak..kredi kartı felan offf
ama üye olacam en yakın zmanda...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustadım
üyeliğin teşvik edilmesi gerekiyo. internetten oy kullanma sağlanmalı dernekler yasasında değişmesi gerekiyor. bugun başka illerde oturan taraftarlar para koşulları yüzünden Trabzona oy kullanmak için gelmez. Oy kullanmadıktan sonra taraftar üye olmak için uğraşmaz. internetten oy kulanmayı sağla, oy kullananlar artar. delege gruplarıda olmaz delege gruplarıda biter.
Değerli arkadaşım, sen önce üzerine düşen görevi yerine getir.Ondan sonra internet üzerinden oy kullanma hakkı iste...Yahu sizi gerçekten anlamıyorum!...Barcelona'ya bir bakın,gidin biraz inceleyin adamlar seçim zamanı nasıl oy kullanıyorlar? ya da 100.000 bilmem ne kadar üye ile başkan ve ekibini nasıl seçiyorlarmış?Bir araştırın,kimse internet diye diretmiyor.O da olur tabi, ama önce talep olmalı, arz işi daha sonra.
Bakın arkadaşlar, önümüzde bir Ahmet Ağaoğlu örneği duruyor.BMN'de büyük bir çoğunluk bu adamın başkan olmasını istiyordu.Hepimiz işte geleceğimizin başkan profili diyorduk.Ama ne oldu?Bazı çıkarcı, gruplar buna izin vermedi.Adama birşeyleri dayatmaya kalktılar.Onu kendi halinde bırakmadılar.Oysa bu 100.000 üye bizim için kurtuluş yahu bunu göremiyormusunuz?
Bu kulübün 100.000 tane üyesi olsa,bundan sonra yapılacak seçimlerde başkanlar bol keseden atabilecek mi?çıkacak baçkan adayları projelerini anlatacak,palavra atanlarda sandıkta havasını alacak.Çünkü işin içinde sen ben olacağız,yani bu kulübün gerçek sahipleri,çıkar beklemeyen neferleri olacak...Geçmişte nasıl başkanlar seçildiğini hepimizi çok iyi biliyoruz.O yüzden bu projeye herkes sahip çıksın.Trabzınspor'un iyiliğini isteyen bu işe sahip çıkar...Başka türlü kurtuluşumuz çok zor.Gelen herkes kendine çalışıyor,Trabzonspor'a bir şey veren yok!...
tsmusampa61,
Arkadaşım, bir taraftarın görevi diye, başlayan cümlende taraftarları neden belli bir kalıba sokuyorsun?Tarftar sadece tribünde oturana,forma alana ya da herhangi bir ortamda takımını savuna diyorsanız; bence bu yanlış.Bir takımın başkanıda,futbolcusuda yeri geldi mi taraftarıda olabilmeli...Ayrıca bir takımın başkanı aynı zamanda başkanı olduğu takımın taraftarı olduğu gerçeğini inkar mı edeceğiz?
Tamam farz edelim ki taraftar olarak senin dediklerinin hepsini yapmamıza rağmen yanlış politikalar yüzünden bu takım küme düşer ya da borç batağının içine itilirse taraftar olarak bu olup biteni seyredecekmiyiz?Daha öncede gördük,takım neredeyse küme düşüyordu, taraftar dediğimiz adamlardan tık sesi bile çıkmadı!!!Yönetimi değiştirmek adına, ne bir yürüyüş,ne de başka bir organizasyon olmadı.Senin dediğin taraftar bu...Bu çeşit taraftar o dönem maçlarada gitmiş,takımınıda desteklemiş,formasınıda almıştır ama takımın kötü gidişine engel olamamıştır.kafayı yesekte bir şey değiştirememiştik...
Senin bu tarz bir düşüncen bana taraftardan ziyade sağmal ineği (teşbihte haata olmaz) hatırlatıyor.İşte burada taraftar dediğimiz insanların farklı bir yönüde olmalı.Kötü gidişe dur diyebilmeli bu taraftar.Bu tabi yasaal yollardan olacak...Yoksa bu yazdıklarımın hiçbir kelimesinde şiddet olmasını gerektirecek bir şey olamaz!...Yanlış anlaşılma olmasın.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
ofkanın haberi
DEMİR YUMRUK GELİYOR
Aralık ayında yapılacak Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olacağını açıklayan Hacı Yıldız, “25 yıllık özlemi bitirmek için geliyorum” dedi
KARADENİZ Fırtınası yeniden eski günlerine dönmek için tarihi bir fırsatın eşiğinde... Nuri Albayrak ve yönetiminin çalkantılı günler geçirdiği bu dönemde ortaya çıkan isim olan Hacı Yıldız iddialı açıklamalarla gündemin ilk sırasına oturdu... Camianın desteğini aldığını ifade eden Yıldız, FOTOSPOR’a yaptığı açıklamalarda kararlı ve hırslı göründü... Yıldız, Albayrak yönetiminin büyük hatalar yaptığına da işaret etti...
SPORCU bir geçmişe sahip olan Yıldız, Fenerbahçe’de uzun yıllar boksla uğraşmış... 47 yaşındaki Hacı Yıldız aynı zamanda eski Trabzonspor başkanlarından Şamil Ekinci’nin de damadı... Mehmet Ali Yılmaz döneminde 2 kez yöneticilik yapan Yıldız, kulübün içerisinde bulunduğu tüm sorunları bildiğini söyledi. Hacı Yıldız, “Trabzon’da çok kuvvetli bir tabana sahibiz. Aday olmam konusunda her kesimden büyük destek aldım... Tek projem var; o da şampiyonluk” şeklinde konuştu...
NURİ Albayrak’ın aksine stat ve tesis projesine önem vermeyeceklerini belirten Yıldız, “Trabzonspor’un beklentisi şampiyonluktur... Bu hedef doğrultusunda göreve talip oldum. Bunu başaracak bir ekiple yola çıkıyorum... Ancak şimdilik bu isimleri açıklamak istemiyorum. Masaya yumruğunu vuran ve her alanda Trabzonspor’un haklarını savunan bir anlayış içerisinde olacağız... Kesinlikle kavga ederek ve dışarıya karşı antipatik durarak bir yönetim çalışması gerçekleştirmeyeceğiz. Herkese elimizi uzatacağız” dedi.
ŞAMPİYON olmak için flaş bir transfer yapacaklarını ve Trabzon’un ihtiyacı olan bölgelere oyuncu alacaklarını belirten Hacı Yıldız, “Fenerbahçe’nin artıklarını almayacağız... Onlar Carlos’u transfer etti... Biz yönetime gelince en az Carlos ayarında bir ismi Trabzonspor’a kazandıracağız. Fenerbahçe onlarca transfer yapıyor... Önemli olan Avrupa’da başarılı olmak. Bu ligde Kasımpaşa’yı, Ankaraspor’u yenersin. Ama Şampiyonlar Ligi’nde ne yapacaklarını göreceğiz!.. Asıl başarı Avrupa’da adını duyurmaktır” diye konuştu.
YÖNETİME geldiklerinde kesinlikle yerli bir teknik adamla çalışacaklarını belirten Yıldız, bu konuda Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural’ın ismini açıklamaktan kaçınmadı... Ziya Doğan konusuna da değinen Yıldız, “Ziya hocayla oturup konuşacağız. Bizim fikirlerimiz doğrultuusunda çalışırsa kendisiyle devam etmeyi düşünebiliriz. Bu konuda henüz bir karara varmadık. Öncelikli işimiz iç barışı sağlamaktır... Trabzonspor’da oluşan gruplaşmaları bitirmek görevimizdir. 25 yıllık özlemi bitirmek adına çalışmalar yapacağız” dedi.
TÜRKİYE’DE yapılacak genel seçimler sonrası Albayrak’ın görevi bırakacağını düşündüğünü ifade eden Yıldız, “Albayrak’ın üzerinde çok büyük bir siyasi baskı var... Kongrenin Aralık ayına kalacağını zannetmiyorum. Ancak AK Parti yine büyük üstünlükle gelirse o zaman iş bize düşecek... Kongredeki oyların büyük çoğunluğunu alarak yönetime geleceğiz. Albayrak yönetimi seçimlerden sonra sırakıp giderse tahminimizden önce Trabzonspor’da yeni yönetim biz olacağız... Bu konuda çok büyük destekler alıyoruz” dedi.
ANKARA’DA bir üs kuracaklarını açıklayan Yıldız, “Yönetimin yarısı İstanbul, diğer yarısı ise Trabzon’dan olacak... Bu iki şehrin ortası olarak da Ankara’yı merkez seçtik. Antalya’da da Trabzonspor’a tesis kuracağız” dedi... Yıldız, yönetimden istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu için de ilginç açıklamalar yaptı... Yeni başkan adayı, “Hacıosmanoğlu ile samimi bir dostluğumuz var. Ancak aynı yönde hareket etmemiz mümkün değil... Bakış açılarımız farklı... Ben olaylara daha sakin yaklaşırken, İbrahim sert ve yıpratıcı bir tutum içerisinde...” diye konuştu.
fotospor arkadaşlar bu adam necidir
--------------------------------------------------------------------------
Yeni bir Nuri Albayrak faciası olabilir.
Yorum
-
Yaaa birisi bi sey yapsin. Bizim Superman'imiz nerde? Bizi bu cukurdan cikaracak kahraminiz hala ortada yok. Birisi lutfen su ......takimin basindan kovsun yaa yoksa Trabzonspor degil Anadolu "Yildizlar" Karmasi olacagaz!!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Ben bu tip yıldız alacam falanda filanda gibi hamaset içeren sözleri delegelerimizin bu sefer yemeyeceğini düşünüyorum...

Yorum