Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dayak kötek yakışmaz.
    protesto yeter.
    toplansın 20-30 bin kişi papila mevzusundaki gibi.
    kuyruk sıkıştırmaya yeter.

Yorum

• iki kişi hariç ibaresi göremiyorum ???
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Evet gerçekten yönetim artık miladını doldurmustur.

Fakat bence burada asıl önemli olan Trabzonspor seçim tüzüğünün böyle durumlar karşısında neler söylediği.

Olağan seçime 6 ay kala yapılacak bir seçimin tüzükteki yeri ne?

Mesela Gs seçim tüzügünde bir madde varmış 6 yönetici istifa ederse seçime gidilir ama olagan seçime 6 ay varsa olağanüstü seçim yapılmaz ve beklenir.Yada başkana bişey olursa asbaşkan görevi devralır ve yönetim işine devam eder.(dün spor prog. birinde konusuluyordu)

Bu veya buna benzer maddeler bizim tüzüğümüzde yer alıyor mu yani hukuken bir seçim yapmak mümkün mü ya da dogrumu?
        Seçim takvimi ne kadar sürüyor?
        Hazırlıklar ne kadar sürüyor?
        Bütün bunları araştırmak lazım.

Geldik haziran ayına.

Şimdi asıl yapılması gereken vizyon ve misyon sahibi,bu işi kotarabilcegine güvenigimiz insanlara destek vermek.İsim zikretmiyorum çünkü bence su anda isimlerin önemi yok.Önemli olan güven ve işyapabilirlik derecesi.

Öyleki su anda yapılacak bir seçimin takıma birşey katmayacağını düşünüyorum.

Adaylar çıksın.Listelerini oluştursun.Projelerini anlatsın ve adam gibi bir seçim yapalım...

Ne siyaseti bulaştıralım bu işe ne de dış güçleri...

Trabzonspor bizlerindir sahip çıkalm ve Aralıkta dogruyu herkese gösterelim...

İhtiyacımız olan sagduyudur dostlar...
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Bu yönetime en muhalefet insanlardan biri benim.Bu adamların klübü küçültme çabalarına bizzat şahidim.Söylenecek o kadar söz var ki..Herhangi bir değişiklik olacaksa 15 gün içinde olmalı bu da şuanki durumda imkansız görünüyor.Transfer döneminin ortasında yönetim değişmek kesinlikle sağlıklı bir karar değildir.15 gün içinde birşeyleri değiştirebileceğimize inanıyorsak,sonuna kadar tepkimizi somut bir biçimde koyalım,istenmediklerini kulaklarının içine hoparlörle bağıralım.Ama dediğim gibi uzun süredir süre gelen tepkileri duymazdan gelen yönetim şuana kadar görevini sürdürüyorsa,ocak ayına kadar da sürdürecek demektir..Şu saatten sonra tepkilerimizi yönetimin değişmesi için değil,yaptırımları, Trabzonspor umuzun menfaati doğrultusunda olan kararları sağlayıcı yönde koyalım..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iki kişi hariç ibaresi göremiyorum ???
            zorla bu yaştan sonra pederle papaz edeceksiniz..
            öğrencilik bitse kolay:

Yorum

• ne edersiniz biz ne kadarda desek istifa bizi sallayan yok herkes kendi ağa sanıyo yaaa bu taraftar maca gitmazzsee ne olacak ağaliklari para edecek mi........sorarım size ey trabzon
              transfer edeceklerde kontenjan dolu imiş
              eyvahhhhh gene hüsran olacak trabzonsporun hali galiba..ç.(((

papaz olmayın kımseyle
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 15:20.
              ganita_TS....... alemin en kralı....trabzonspor

Yorum

• şu işi editle halledin de 1 er cümlelik 3 post arka arkaya gelmesin azizim.

Yorum

• Yönetim değişse ne olacak? Gelen yarı yılda aldık dicek o sezon boşa gidecek. Bir sonraki sezonda transfer yapamıyoruz yabancı kontenjanı dolu diyecek. Bu böyle sürüp gidecek ve biz hep şampiyonluk bekeleyecez. Ve hiç bir zaman şampiyon olamayacağız.

Yorum

• yönetim + z.doğan hepsini istifa ettirmeyeceksin kovacaksın kovacaksın....
                    ganita_TS....... alemin en kralı....trabzonspor

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      internetten etikilenmedikleri garanti.
                      ilk yarı fener maçı sonrası baya sarsılmışlardı.

yani işin özü, nush da eyledik tekdir de..
                      sıra ağır protestoda......
                      galiz küfür etmeden toplanıp cem papilaya ettiğimizin benzerini etmemiz lazım..
                      bunlar başka dilden anlamaaaaaz..
                      internet nedir bu cahiller biliyormu ki söylediklerimiz anlaşılsın.
                      bekliyoruz..

Yorum

bence bu bizim sorunumuz herkes iyiyi istiyor takımın düzelmesini istiyor ama en küçük alsiyonları gösteremiyoruz.üyelik gibi.ben taraftarımızda yukarıda arkadaslarımızın söylediği gibi bir hareketi yapabileck potansiyeli göremiyorum çünkü elimizi taşın altına sokamıyoruz..
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 14:57. Sebep: üye olmayanlar mesajlarıma alıntı yapmasın demiştiniz ama ben öğrenciyim..:)

Yorum

• zamanı geldi de geçti bile artık üyeliğe gelince maddi durumlar gönül ister herkesin üye olmasını ama ne yaparsın

Yorum

• Trabzonda yapılacak bir protesto ama sağlam bir protesto işe yarayabilir..Nuri beyin bir lafı vardı istifamızı isteyenler birilerinin gönderdiği adamlar belli kesimden geliyorlar taraftarımızın genel düşüncesi deil bu gibilerinden yüzsüz yüzsüz istifayı kabullenmemişdi..bu protestoyla sadece belli bir kesimin değil,herkesin istifayı istediğini belli etmemiz lazım!!
                            Alper PEKEN
                            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• En köklü çözüm:

Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Üstadım ben bir öğrenciyim.
                                Sadece kışın ve sadece anlaşabildiğim bir dersane olursa çalışabiliyorum.
                                Aldığım aylık ücret 400 YTL'yi bulmuyor.
                                Verdiğim harcın haddi hesabı yok.
                                Siz hala iki resme bakıyorsunuz..
                                Paramız yok diye taraftar olamayacak mıyız?
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X