Yönetim iyi arkadaşlar yoksa şimdiye kadar çoktan topu dikmişlerdi, acemilik yaptılar ama yakında toparlanırlar. Tek suçlu Z.Doğan' dır yönetim her istediğini aldı ama iyi ama kötü hocanın istediklerini aldı istemediklerini gönderdi doğru mu?. Bu kadro Z.Doğanın eseri değil mi eee Hiç bir zaman Trabzonun elinde böyle avrupa olsun türkiye olsun böyle kaliteli yıldızlar gelmemişti ama Z.Doğan oynatmıyor o da doğru eeee. Geriye bir soru kalıyor yönetim Z.Doğan ın arkasındayız diyor ee köprüyü geçene kadar deliye veli diyeceksin. Erciyes maçından sonra görecem ben durumları......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
KUTADGU
yönetim iyi.. lafı üzerine...İlk olarak ersoytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim iyi arkadaşlar yoksa şimdiye kadar çoktan topu dikmişlerdi, acemilik yaptılar ama yakında toparlanırlar. Tek suçlu Z.Doğan' dır yönetim her istediğini aldı ama iyi ama kötü hocanın istediklerini aldı istemediklerini gönderdi doğru mu?. Bu kadro Z.Doğanın eseri değil mi eee Hiç bir zaman Trabzonun elinde böyle avrupa olsun türkiye olsun böyle kaliteli yıldızlar gelmemişti ama Z.Doğan oynatmıyor o da doğru eeee. Geriye bir soru kalıyor yönetim Z.Doğan ın arkasındayız diyor ee köprüyü geçene kadar deliye veli diyeceksin. Erciyes maçından sonra görecem ben durumları......
1- Lazaroniyi getiren
2- Lazaroniyi gönderen
3- Ziya Doğanı getiren
4- Ziya Doğanı gönderemeyen
5- marcelinhoyu alıp satan
6- szymek ve eller konusunda yenik düşen
7- Küme düşse bile hocayı destekleyen
8- stad konusunda maketten ileri gidemeyen....
Allahtan İyilermiş,
Kötü olsalar şampiyonlupa oynardık heralde....
Yorum
-
müthiş bi yönetim var haklısın.İlk olarak ersoytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim iyi arkadaşlar yoksa şimdiye kadar çoktan topu dikmişlerdi, acemilik yaptılar ama yakında toparlanırlar. Tek suçlu Z.Doğan' dır yönetim her istediğini aldı ama iyi ama kötü hocanın istediklerini aldı istemediklerini gönderdi doğru mu?. Bu kadro Z.Doğanın eseri değil mi eee Hiç bir zaman Trabzonun elinde böyle avrupa olsun türkiye olsun böyle kaliteli yıldızlar gelmemişti ama Z.Doğan oynatmıyor o da doğru eeee. Geriye bir soru kalıyor yönetim Z.Doğan ın arkasındayız diyor ee köprüyü geçene kadar deliye veli diyeceksin. Erciyes maçından sonra görecem ben durumları......
birbirlerinden haberi olmayan,tamamen kutuplaşmış ve birbirlerinden uzaklaşmış,doğru düzgün bir icraatı,eski moda söylemlerle kulübü yönetmeye çalışan müthiş yönetim!!!!!İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar beni biraz yanlış anladınız ben yönetim iyi demiyorum ama bundan sonra ki gelen yönetim bundan iyi olur mu olmaz mı bilinmez ben yönetim konusunda aceleci davranmamak lazım diyorum yani istikrar lazım diyorum bu yönetim geldi bir kere vaad ettikleri şeyleri yaptıkları oldu yapamadıkları oldu ama bişeyler yapmaya çalışıyorlar en azından yani bir ışık var. Tek suçları Trazbzonu oynatacak doğru hocayı bulamamaları Lazoroni bir hataydı elbette ama onun niye geldiğini tahmin edebiliyorum marcelinho gibi bir yıldızı alabilmek için olabilir, Böyle avrupa yıldızları para için gelmiyorlar bir tek gidecekleri takımların ıcığını cıcığını araştırıyorlar. Hoca alma konusunda Ersun Yanal'ı almayı düşünyorlardı fakat o boşta değildi. Z.Doğan' a gelince onun da daha evvelden Trabzon' da yakalamış olduğu bir başarı var ve Trabzonu tanıyor futbolcuları biliyor taraftar seviyor diye aldılar, fakat ondan da mutlak pişmandırlar ama diyorum ben önümüzde kupa maçı var, şimdi hocayı görevden alacaz diyemezler tabi, yönetim iyi diyorum, iyi derken güçlü diyorum neden? bu kadar kötü durumda iken hala ayaktalar hiç öyle sağdan soldan istifa etsinler gibi (taraftardan başka) diyen yok. Avrupadan 2 yıldız aldılar türkiyeden 1 yıldız aldılar ama gelgelelim bunları oynatacak hoca yok işte burda büyük bir hata yaptılar. Bu yönetim iyi de olsa kötü de olsa bir kaç yıl kalmalı, gördük ki kim gelse eskiyi aratıyor ama ilk başlarda istikrardan yana oldukları şimdi de kupa maçı var diye hocanın arkasındayız diyor. İstikrardan yana olmaları çok iy bir tutum doğru hocayı buldukları zaman emini ki Trabzon çok ileriye gidecektir çünkü bu kadar kötü bir yönetim gösteren bir hocaya bile istikrar uğruna katlanıyorlar isyanlar göğüs geriyorlar benim anlatmak istediğim oo. Ama sene sonunda da Hala Z.doğan diye tuttururlarsa İşte ben de derim yönetim istifa hem de tüm kalbimle
ZİYA DOĞAN İSTİFAEn son ersoytr tarafından düzenlendi; 20.04.2007, 22:26.bukunkü fuütboull de mantalite 6-3-1 bu anlamda biz daha çok sinir krizlerine gireriz
FUTBOL BASİT BİR OYUNDUR,ONU TEKNİKDİREKTÖRLER ZORLAŞTIRIR, ZİYA DOĞAN GİBİLERİ İSE ÇEKİLMEZ HALE GETİRTİR.
Yorum
-
runje taraftara cihazını gösteriyor, edu hakeme o.. çocuğu diyor 1 hafta sonra derbi maç var aralarında al gülüm ver gülüm cezaları 1'er maça indiriliyor.
Bizim bitirici yönetim napıyor. Hakeme küfür dahi etmeyen sadece isyanda bulunan erdinç'e verilen 3 maç ceza için bi tarafını kaldırıp işlem takibi yapıyormu acaba?
YÖNETİM İSTİFA... Etmesenizde given tazelemek için kongre kararı alın. Kongre sonucunda zaten istifa edecektik demek zorunda kalacaksınız. Klasik bi tezahüratla yazıma son vernek istiyorum; En büyük taraftar yöneticiler sahtekar...Uftin Karalardayım...
Yorum
-
Bu günden itibaren hiç bir hedefi kalmayan Trabzonspor'da birileri bunun hesabını vermeli. Yönetim derhal genel kurul kararı alıp tarihini açıklamalı, Ziya Doğan ile yollar ayrılmalı çok sabrettik ama yok yani bu adamla olmayacak bu iş, takımda pas atmaktan aciz futbolcular gönderilmeli çıksın paf takım oynasın...
Ayrıca şunu da yazayım Trabzon'da satın alınmış taraftarlar bırazcık onurunuz kaldıysa tepkinizi koyun, havlimanını doldurun bu ruhsuzları Trabzon'a sokmayın.En son Emorfo tarafından düzenlendi; 25.04.2007, 23:04.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
faruk bile çıldırmış benim bişi yazmama gerek yok .....İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu günden itibaren hiç bir hedefi kalmayan Trabzonspor'da birileri bunun hesabını vermeli. Yönetim derhal genel kurul kararı alıp tarihini açıklamalı, Ziya Doğan ile yollar ayrılmalı çok sabrettik ama yok yani bu adamla olmayacak bu iş, takımda pas atmaktan aciz futbolcular gönderilmeli çıksın paf takım oynasın...
Ayrıca şunu da yazayım Trabzon'da satın alınmış taraftarlar bırazcık onurunuz kaldıysa tepkinizi koyun, havlimanını doldurun bu ruhsuzları Trabzon'a sokmayın.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum