İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
KUTADGU
çoğu fikrine katılmasamda istikrar fikrine katılıyorumİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçömezi burası değil hepimiz yetiştiriyoruz, sokakta konuşan adamdan tutunda yumurtaya gıggı diyenine kadar hepimiz...
zaten bence de herkes istikrar fikrine katılır.
lakin
istikrar için umut ve de ileriyi az da olsa görebilme olmalı..
yok..
istikrarın en önemli ayağı
doğru tespitlerlerle işe başlamak.
benim ilk tespitim.
bu yönetimin istikrarı har vurup harman savuracağı yönündedir.
verilen sözler, sarfedilen sözler, durumumuz, örnekler
herşeyi de açıklıyor bana...
Yorum
-
şşş susalım arkadaşlar aman istikrar bozulurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Harikaydı. İzin verirsen bir süre imzamda kullanacağım.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşşş susalım arkadaşlar aman istikrar bozulur
Yorum
-
bakın arkadaşlar şu dediklerime katılmayanlar sanki ben şu an ki mevcut yönetimi savunduğumu düşünerek hareket ediyorlar, ben kimsenin avukatı değilim, bu yönetimin başarılı olmadığını bende kabul ediyorum, bakın yönetici olarak sınıfta kalan bir takımız, ben susun demiyorum- o lafı üstüme almamda sanırım hata etmiyorum zira benim fikirlerime istinaden yazılmış ve alaycı olarak yaklaşılmış bir cümle- yapılan tepkinin hatalı ve yanlış verildiğini söylüyorum, istifa etsin şu an ki yönetim yerine gelecek olan sizce n ekadar başarılı olacak, geçtim onu başarısız yönetim istifa etti,takımı batırdı gitti, hesap verecek mi kimseye yoo yine kendi işine dönecek, yeni gelen ne yapacak enkaz devraldık ilk diyeceği bu çünkü bizimkilerin en iyi yaptığı şey aldıkları enkazı gözümüze gözümüze sokmak, o da başarılı olamadı -varsayım gibi görünsede son dönemlerdeki sık sık yönetim değişiklikleri göz önünde bulundurularak bu kadar rahat varsayım yapıyorum
- bizden önceki yönetimin yanlış transfer politikası yok bilmem yanlış şuyu buyu yüzünden bizde istediklerimizi yapamadık deme lüksleri olacak kim ne diyebilecek, birkaç cılız ses çıkacak belki... ama hatalı olan yönetimin devam etmesi durumunda böyle bir lüksü yok çünkü temsil ettiği takıma borcu olacak hizmet ve başarı borcu, biz istifa diyerek bu borcunu kara kaplı defterden siliyoruz yaptığımız iş bu...Poetricus kardeşim istersen bunu da bir süre imzanda kullanabilirsin ama karakter sınırlaması buna engel olabilir
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Ben alaydan yana değilim eleştiriden yanayım yanlış anlamışsın.
Yönetim kendini yenileyip güven tazelerse çoğumuzun buna birşey diyeceğine inanmıyorum. Ama körü körüne eleştirinin yerini "İstikrar" adı altında yine körü körüne destek alacaksa ne anladım bundan? Aman istifa etmesinler yine ağızlarının içine bakalım, arada bir doğruyu bulurlar deniyorsa veya sonuç oraya varacaksa, varsın gitsinler. Yalan dinleyeceğime veya özrü kabahatinden büyük açıklamaları takip edeceğime kendi öz kaynaklarıyla bir yere gelebilen bir Trabzonspor desteklerim daha iyi. Kimsenin taraftarı afedersin ai yerine koymaya hakkı yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
yo yo -yine mevcut yönetim için değil genel yönetime göstermemiz gereken davranış ve tutumuzdan bahsedeceğim- öyle ağızlarını için bakmak yok hatalarını kapatma yönünde ne gerekiyorsa yapılması gerekecek tabiki, hadi bırakalım istikrar adına da devam etsinler de yanlış yani, benim belirtmek istediğim istifa et kelimesi şu halde en kolay ve başarısız olana verilecek -kendi adına-en iyi ödül olacağıdır, yönetici yetiştirilmeli bak aziz şimdiden yerini bırakacağı kişi yi aldı yönetime koç, pişecek yönetim kurulunda sonra da zirveye yerleşecek, zamanında azizde yönetimdeydi, bizi ilgilendirmez ama bu iş böyle yapılmalı çekirdekten yetişmeli yönetici girdiği işin nelere gebe oladuğunu bilmeli sonradan sonradan öğrenmemeli işte sonucu dönüp dolaşıyoruz bır gıdım ilerleme yok, çünkü yönetim kurulumuz acemiiii...TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Biz eleştirmesek kararlarına etki edecekmiyiz ki? Bakın İbrahim Hacısomanoğlu'na. Kendi çekişmeleri yüzünden gazete üzerinden mesaj gönderiyor: Benim getirdiğim teknik direktöre kimse dokunamaz, küme de düşsek onla devam edeceğiz yoksa kötü olur haaa
Ardından Aralık ayında bırakacağını söylüyor. Şimdi biz desteklesek bırakmayacak mı? Veya biz mi etki ettik? Veya kendini başkanlık için yetiştirmeye mi çalışıyor? Yok herkes kendi hesabının peşinde. Yönetici kongre gününde başkanın yanında he alacam diyor bir gün sonra yok size futbolcu ben öyle bişey demedim diyor. Bu reva mı şimdi?
Ziya Doğan'da ki hataya burda da düşüyoruz. Doğru insanlar sizi bir yere götürür. Yanlış insanların yetişmesini beklemek aslında büyük bir yanılgıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
yönetimin bütün yaptıkları ( ki bunlar bu forumda değişik başlıklarda defalarca sıralandı hem yazmaktan hem okumaktan usandım artık) ayıp değil yazık değil ....bizim tenkidlerimiz ayıp ,yazık .....İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyıp arkadaşlar. Üzülerek izliyorum şu yazılanları aziz yıldırımda ilk geldiği günlerde istifaya zorlanmıştı hatırlarsanız. Ama şimdi kendi bırakıyo adamı göndermiyolar. Adını bile anmak istemediğim o taraftarlar kadar olamıyoruz. Hiç farkında olmadan kendi kuyumuzu kazmak için birbirimizle yarışıyoruz. Biz ne zaman biz olduğumuzun farkına varacağız. Birbirimizi yemeyi bırakıp neden daha fazla destek olmak için alternatif öneriler getiremiyoruz. Bugün fenerin stadı doluyosa. Taraftarı stadlarını biletler 40-50 ytl olsa bile doldurabiliyosa. Birazda kabahati kendimizde aramamız gerekmezmi? kimse onların yıldızı var ,stadları güzel demesin. önemli olan kötü günde destekleyebilmektir. Tribünde bile bölünmüş durumdayız. 5 ytl lik biletlere bile bahaneler arıyoruz.Tribünde bile herkez ayrı telden çalıyo, onun yaptıgı tezahüratı öteki yapmıyo, ötekininkini ise o yapmıyo. tribünde bile bölünmüş durumdayız. ts Clup lar kapatılıyo. yine yönetim suçlanıyo. ama gel kardeşim şurdan bi forma al kulübe katkın olsun dediklerinde aman benmi kurtarıcam kulübü demektende geri kalmıyoruz. 100 bin üye dediler daha 20 binlerdeyiz kaç yıl geçti. acaba şöyle düşünseydik fb,bjk ve gs bu kampanyayı yapmış olsaydı şimdi kaç olurdu üye sayısı tahmin etmesi güç olmasa gerek. benim eşi bulunmaz taraftarımızdan tek ricam birazdaha takımı sahiplenmektir. BMN ailesinde olmaktan ve trabzonspor taraftarı olmaktan dolayı çok mutluyum. SAYGILARIMLA.....!
haklısınız hocam ayıp VALLAHİ de ayıp BİLLAHİde ayıp.......Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
seni dinledim hakta veriyorum.. e peki ne yapılmalı sence?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz eleştirmesek kararlarına etki edecekmiyiz ki? Bakın İbrahim Hacısomanoğlu'na. Kendi çekişmeleri yüzünden gazete üzerinden mesaj gönderiyor: Benim getirdiğim teknik direktöre kimse dokunamaz, küme de düşsek onla devam edeceğiz yoksa kötü olur haaa
Ardından Aralık ayında bırakacağını söylüyor. Şimdi biz desteklesek bırakmayacak mı? Veya biz mi etki ettik? Veya kendini başkanlık için yetiştirmeye mi çalışıyor? Yok herkes kendi hesabının peşinde. Yönetici kongre gününde başkanın yanında he alacam diyor bir gün sonra yok size futbolcu ben öyle bişey demedim diyor. Bu reva mı şimdi?
Ziya Doğan'da ki hataya burda da düşüyoruz. Doğru insanlar sizi bir yere götürür. Yanlış insanların yetişmesini beklemek aslında büyük bir yanılgıTrabZonguldaklı...
Yorum
-
Başkan kalmalı, doğru insanları göreve getirmeli, ileri gelenlerle sohbet toplantıları yapabilir, veya profesyonel isimleri iyi seçip yetki verir, ama az konuşup çok iş yapan, doğru iş yapan insanları bulması lazım.
Şu da mantıklı. Asbaşkanlar, 2. başkan kargaşasına son vermek için bir kişi yetkili kılınmalı. Vasıflı tecrübeli. Bence Ahmet Ağaoğlu bu işi yapabilir. Akıllı ne dediğini bilen işini bilen. Albayrak başkan kendini üstte tutup Ahmet Ağaoğlu'na biraz serbestlik verdiği taktirde işler rayına oturur diye düşünüyorum. Milan'ın yönetimini hatırlayın. Ama temelde fikir aynı: Didişmeyecek, işini bilecek, camiada ağırlığı olan yöneticilik vasfı yüksek insanlar. Sportif alanda da, idari alanda daTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
KUTADGU
yazında kişileri çıkarttık mı mükemmel bir anlam görmekteyim. ama sadece anlamlı, katıldığımı söyleyeyememİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan kalmalı, doğru insanları göreve getirmeli, ileri gelenlerle sohbet toplantıları yapabilir, veya profesyonel isimleri iyi seçip yetki verir, ama az konuşup çok iş yapan, doğru iş yapan insanları bulması lazım.
Şu da mantıklı. Asbaşkanlar, 2. başkan kargaşasına son vermek için bir kişi yetkili kılınmalı. Vasıflı tecrübeli. Bence Ahmet Ağaoğlu bu işi yapabilir. Akıllı ne dediğini bilen işini bilen. Albayrak başkan kendini üstte tutup Ahmet Ağaoğlu'na biraz serbestlik verdiği taktirde işler rayına oturur diye düşünüyorum. Milan'ın yönetimini hatırlayın. Ama temelde fikir aynı: Didişmeyecek, işini bilecek, camiada ağırlığı olan yöneticilik vasfı yüksek insanlar. Sportif alanda da, idari alanda da
lakin;
1- yönetim kurulana diyet ödeyecektir başkan her halükarda. nasıl geldiğini biliyoruz sanırım. dolayısıyla diyet ödeyeceği insanlardan oluşturacağı yine yeni ve yeniden yönetim bir adım ileri gidemez kanımca..
2- ikinci başkan meselesinde ağır bir tabir olacak ama, ikisindende bir halt olmaz.
3- dediğim gibi herşey doğru da gitse sadece tutulmayan sözlerden dolayı mevcut başkanımızı o koltukta bir daha görmek istemiyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum