Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üstadım ben bir öğrenciyim.
    Sadece kışın ve sadece anlaşabildiğim bir dersane olursa çalışabiliyorum.
    Aldığım aylık ücret 400 YTL'yi bulmuyor.
    Verdiğim harcın haddi hesabı yok.
    Siz hala iki resme bakıyorsunuz..
    Paramız yok diye taraftar olamayacak mıyız?
    aynen katılıyorum sana abi ibremiz yoksa taraftar olamıyozmu bende bir lise ogrencisiyim ama babamdan haftada aldıgım para ortada
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstadım ben bir öğrenciyim.
      Sadece kışın ve sadece anlaşabildiğim bir dersane olursa çalışabiliyorum.
      Aldığım aylık ücret 400 YTL'yi bulmuyor.
      Verdiğim harcın haddi hesabı yok.
      Siz hala iki resme bakıyorsunuz..
      Paramız yok diye taraftar olamayacak mıyız?

böyle bişey demek istemem ama bende bir öğrenciyim ve bu kulübe üyeyim. bence bazı şeylerden feragat etsek kulübe çok rahatlıkla üye olabiliriz. belki benden farklı yanınız aileniz harcamanıza karışabiliyor olabilir. benim harcamalarıma kimse karışmadığı için üye olmuş olabilirim ama ben 6 bekledim kulübe üye olabilmek için her ay bursumdan biriktirdim. çok istesek rahatlıkla üye olabiliriz.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Ben 25 yaşındayım ve o maaşla kendi kendime geçiniyorum.
        Ailem benim hiçbirşeyime karışmıyor.
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• bu üye işi hoş güzel de...
          öğrenci yaşamına devam edenlerin içinde olma şansı olmayanlar var.
          izin vermiyor kardeşim adam..

ulan size inat gidip üye olacam bu hafta bahçelievlerde..

o işareti de taktıracam nickin altına.

Yorum

• Üye olmayanlar için herşeyi diyebiliriz belki .. Haklı olabiliriz de ama siz üye değilseniz TARAFTAR da değilsiniz demek çok yanlış ....
            Tüm imkanları zorlayıp üye olmak gerek kesinlikle...ama üyelikle taraftarlığı ölçmeye kalkanlar haksızlık yapıyolar . Kendilerinin üye olmadan önceki halini düşünsünler ..
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• elif abla haklsınız kimseye öyle bir şey diyemeyiz. ancak çok istedikten sonra her şey yapılıyor. bunu kendimden biliyorum. çok istesek oluyor. öğrenciyken kulübe üye olmak daha kolay çünkü bakmakla yükümlü olduğunuz insan olmuyor. tamamen kendi insiyatifinizle kendi harcamalarınızdan kısarak bu işi yapmakdaha güzel. aile sahibi olup ailenin ekmeğinden kesip üye olmaktansa bu şekilde üye olmak bana göre daha güzel. ben sadece bunu anlatmak istedim. herkese saygımız var . birde burdaki insanlara değer vermesek cevap yazmayız.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• çok psikolojik baskı yaptınız.
                gidip üye olacam haftaya...o zaman susturamazsınız söliim..

Yorum

• Bu konuda Mustafa Ünal kardeşimize hak veriyorum.Kendisini yakınen tanıyan,yaşam şeklini bilen biri olarak;yaptığı fedakarlığı tarif etmeme imkan yok.

Burada asıl mesele kulübe üye olmak istiyormuyuz?istemiyormuyuz?Bu soruyu kendimize soralım.Babamızın bizi kulübe üye yapması mı daha fazla sizlere zevk verir?Yoksa dişinden tırnağından artırdığın parayla mı kulübe üye olduğunda daha fazla keyif alırsın?Kendi imkanlarınla olursan Trabzonspor'un ne demek olduğunu daha iyi anlarsınız.Kulübe aidiyet duyguları ilede bağlı olursunuz.

İllada kulübe üye olalım diye diretmemizdeki sebep; burada yazılan ve çizilenleri, kulüp yöneticileri daha fazla dikkate almalarıdır.Hep eleştiri yapıyoruz ama yanlışlarda ısrar edenleride anlamakta zorlanıyoruz.Kulübe üye olsak belkide bu yanlışlara karşı durmak için sadece eleştiri yapmak yerine görev almak isteyecek ve buna hakkını olacaktır.

Bizim BMN olarak hiç kimsenin ne taraftarlığını ne de üyeliğini ölçme,tartışmaya açma gibi ne bir görevimiz var, ne de böyle bir amacımız var.
                  Sadece arkadaşlarımın dikkat çekmek istediği şey; eğer kulübe üye olursanız, sizi bizim dinlediğimiz kadar kulüp yöneticilerininde mecburen sizleri dinleyecek olması ve yaptıkları hatalarda ısrarla davranmayacak olmalarıdır.Kulübe üye olmak Trabzonsporluluğun ta kendisidir.Kulübe üye olan herkes aynı zamanda taraftardırlarda,yöneticidirlerde...Meselenin özü budur arkadaşlar...

Farz edelim ki 500 tane Trabzonspor üyesi olan insanın bu yönetimi kongre kararı aldırmak için yasal yolları izlesek mi daha etkili olur? yoksa; 500 kişinin sokakta yürüyüş yapması mı?

Sokakta yapılan yürüyüşü küçümsemiyorum ama kongre kararı aldırmak için yeterli olmayabilir.Çünkü Trabzonspor kulübü tüzüğünde: ''sokakta 500 kişi yürürse kulüp kongreye gitme kararı alınır'' denmiyor.Belli bir sayıya ulaşılınca kongre kararı istesende istemesende yasal olarak devreye girecektir.

Trabzonsporlu olmak fedakarlık ister,emek ister...Biz kolayı seçmedik,biz en zor olanı seçtik.Biz,Trabzonspor için emek vermeyip'de, bu kulüpten pay isteyenlerden olmayacağız.Bu takımı şampiyon yapacaksak, hep beraber yapacağız(futbolcu,yönetici,taraftar v.s.).Sadece kutlamalarda en önlerde olanlardan olmayacağız.Ağlayacaksak hep beraber ağlayacağız,güleceksek hep beraber güleceğiz...
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet gerçekten yönetim artık miladını doldurmustur.
                    Sadece yönetim değil, Ziya Doğan da miladını doldurmuştur. Taraftarlarımızın büyük bir bölümü hatta tamamı Trabzonspor'un defansif futbol anlayışından bağıra bağıra şikayet ettiği halde Ziya hoca hala defansa adam alma telaşında. Be adam sen manyak mısın nesin? Taraftarın yanına gelip illa sni linç etmesi mi lazım. Takımın eksiklerini bilmeyen kalmadı, Sen hala defansta defans tutturmuşsun. Yav sol kanatta oyuncumuz yok. Forvette tam manasıyla golcü denilebilcek bir elemanımız yok. En önemlisi de takımı sırtlayacak oyuncumuz yok... Bunca eksik varken ne dfansı be adam.
                    Arkadaşlar Ziya'nın futbol anlayışıyla şampiyon bile olsak sevinemem ve de şampiyon olmuş saymam takımı. Çünkü Ziya ile olsa olsa şans eseri şampiyon olabiliriz. Onun için bu takımın başından yönetimle birlikte Ziyayyı da temizlemek şart...

Yorum

• ewt arkadaşlar yine konununun dışına cıktık herzamanki gibi yönetimi protesto etmekten açılmıştı konu şu anda okuduğum kadarıyla klüp üyeliğine kadar gitmişiz ee laf lafı acıyor derler ya..
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Üyelikte sadece senelik belirli bir ücret ödüyorsun oda sadece 40 ytl, bence cok fazla para degil hasligindan 40 ytl trabzonspor icin kessecen sadece yoksa bu üyelikte aylik bir ödeme yok.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bence de üye olmak çalışan bir insan için olduğu kadar kolay değil öprenci için. İnsanın eline ne zaman kaç para geçeceği belli olmuyor ki ona göre yatırım yapalım..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Kimse kimseye kulübe üye değil diye taraftar değil demiyor. Ama 5 milyon taraftarı olduğunu iddia ettiğimiz kulübümüzün, yıllık 40 YTL ile gündem değiştirebilecek bir seçim gücüne sahip olacak 30 000 üyeye sahip oLAmaması da ANLAMSIZ!

Malatyaspor'a, Kayserispor'a, Bursaspor'a üye olmuyorsunuz, TRABZONSPOR'a üye oluyorsunuz.

Peki neden bu konu başlığında üyelikten bahsediliyor?

Çok basit, aslında sevgili Tunganyan, konu sapmış değil. Tam da ortasındayız.

Başkan ve yönetimine defalarca istifa diyerek bağırıldı. Ne oldu? Etmediler.

Diyelim ki birileri onları bir köşede sıkıştırıp dövdü ve kovdu. Olmaz ya haydi diyelim ki oldu. Bundan sonra vizyon sahibi, itibar sahibi ve kulübün başına geçmesini isteyeceğimiz kimsenin bu göreve talip olabileceğini sanmıyorum. Akıllı adam bu göreve bu şartlarda talip olmaz.

Yönetimi protesto ettiğimiz günlerin başlangıcında, imzalarıyla kulübü kongreye götürecek güce sahip olan kongre üyelerimize baktım ve maalesef daha 3 (yazıyla üç) basamaklı sayıların başındaydık. Bu ACIDIR! ACI!

Oysa ki 18500 üyesi olan, bunların yaklaşık 12 000 kadarı son bir senede forumda aktif olmuş bunca üyeden çıkartabilseydik 500 Kongre Üyesi, o gün kulübü sadece ana sayfamızda değil, dilekçemizle de kongreye davet edebilirdik.

İşte budur üye olmanın önemi ve esprisi. İşi gücü sokakta protesto planlaması yapmak olan adamların başından Albayrak gider, Balbayrak gelir. Seyreder dururuz olanları. Çünkü üye değilsen sadece seyirci olursun. Üye değilsen çelik gibi bir sabıra ihtiyacın olur, çünkü o yönetimi göndermeye gücün yoktur.

İşte konunun özü de, başı da, sonu da budur.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ben mesela nasıl üye odugumu anlatayım...

Sırf üye olmak için kendime kıza kızada olsa ögrenciye tanınan en büyük kolaylıklardan biri olan kredi kartı!! çıkarttım...

Sonra taksitle üye oldum...
                              Sonucta 160 ytl tutuyor ve 4 taksitle rahatca ödenebiliyor...

Şimdi mi inanın öyle mutlu ve huzurluyum ki...Bana farz olan bi görevi hallettim.Sıra bir sonraki seçimde oy verme işleminde...

Arkadaşlar inanın o huzuru rahatlıgı anlatmak imkansız yasamak gerek...
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• yok abi haklısınız bu konuda.
                                ne kadar fazla resmi sıfatı olan insan o kadar yaptırım gücü...
                                bu kesin....

ama işte bazen zor oluyor..
                                lakin taktım kafaya..

çok çenesi çalışan ama üye bile değil... ıyyyy..

bu imajı atmam lazım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X