Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• insallah gelen gideni aratmaz

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı şeyleri artık midem kaldırmıyor.
      Birileri istifa etmedikçe benim istifra edesim geliyor.
      Hocam bende kendimi ramazandan dolayı midem bulanıyor zannediyordum.. demekki sadece ben değilmişim...
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bende de ne zamandır varıd bulantı. kullandığım ilaçlardan zannetmiştik. demek genel bir bulantı vakası. doktoruma bildireyim bari.

Yorum

• Dün gece sabaha kadar Rüyamda Albayrakla uğraştım durdum.Gerçi son noktayı o koydu.Elime bir pasapot verip seni hem Türkiye'den hemde Trabzonspor'dan uzaklaştıracağım dedi..Adam resmen dengemi bozdu.Acilen toparlanmalıyım.

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün gece sabaha kadar Rüyamda Albayrakla uğraştım durdum.Gerçi son noktayı o koydu.Elime bir pasapot verip seni hem Türkiye'den hemde Trabzonspor'dan uzaklaştıracağım dedi..Adam resmen dengemi bozdu.Acilen toparlanmalıyım.
            Bekleriz abi Ama burda durumlar daha kötü.. Siz maç bittikten 3-4 saat sonra yatıyorsunuz, kalktığınızda da siniriniz biraz daha yatışmış oluyor.. Burda maç gündüzün körüne bitiyor, gece yatana kadar kendimizi yiyoruz sinirden..
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak mehmet_35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              insallah gelen gideni aratmaz
              Bundan daha kötüsüde olabilir mi?
              Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
              O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• ONUR ve İSTİFA

Görevde bulundugu Süre Zarfında

- Camiamıza verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen ,

- Kulübümüzün itibarını gün ve gün eriten ,

- Kulüp içinde her türlü ayrımcılığın açığa çıkmasına sebep olan ,

KISACASI

Tarihimiz boyunca süregelmiş değerlerimize taban tabana zıt olan ve Trabzonspor adı ile bağdaştırılamayacak her türlü icraata matuf başkan NURİ ALBAYRAK 'IN

İSTİFAYA ve Trabzonspor Kulübü 'nün Tüm yetkili Kurullarını GÖREVE DAVET EDİYORUZ....

Yorum

• nurı artık sesımızı duy tayfanı topla trabzona bır daha ugrama tek uol İSTİFA!!!!!!
                  LİSE-TS TAYFASI
                  ANKARA

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bazı şeyleri artık midem kaldırmıyor.
                    Birileri istifa etmedikçe benim istifra edesim geliyor.
                    İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam ben de kendimi ramazandan dolayı midem bulanıyor zannediyordum... Demek ki sadece ben değilmişim...
                    İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende de ne zamandır varıd bulantı. Kullandığım ilaçlardan zannetmiştik. Demek genel bir bulantı vakası. doktoruma bildireyim bari.
                    Tıp dünyasını hayli meşgul edecek yeni bir hastalık bulundu: "Albayrak Sendromu".

Yorum

• İlk olarak x-prenha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ONUR ve İSTİFA

Görevde bulundugu Süre Zarfında

- Camiamıza verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen ,

- Kulübümüzün itibarını gün ve gün eriten ,

- Kulüp içinde her türlü ayrımcılığın açığa çıkmasına sebep olan ,

KISACASI

Tarihimiz boyunca süregelmiş değerlerimize taban tabana zıt olan ve Trabzonspor adı ile bağdaştırılamayacak her türlü icraata matuf başkan NURİ ALBAYRAK 'IN

İSTİFAYA ve Trabzonspor Kulübü 'nün Tüm yetkili Kurullarını GÖREVE DAVET EDİYORUZ....

eline koluna saglık topragım

İSTİFAAAA
                      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                      **ARSİNLİ AKREP**
                      **61*77**

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Derdime çare baytarım yok
                        Sessizliğinle gelir hüznüm
                        Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem
                        çok önceden yazmış öldürdü beni ulan al bendende o kadar...

Yorum

• hadi bu adam bu zamana kadar çok büyük yüzsüzlükler yaptı tamam. ama eğer bu kongrede bi daha aday olursa tarihin en büyük yüzsüzlüğü olur heralde. hadi oldu diyelim bu harife 2 oy çıkarsa(biri kendi oyu) trabzonspora en büyük ihanettir derim

Yorum

• ya anlamaddğım şey hafta boyunca< burda herkez maça gidecekti ve pretesto edecekti yönetimi ve hocayı valla ilk yarı bitti bizimkiler sinamaya gitmişler galiba ) ya bu seyirci böle devam ettikçe yönetimin bize yaptığı müstehaktır. devammm nuriii devam ziyaaaa yakışır bize bu yönetim ve hoca ))))

Yorum

• ....................................................... ! ....................! ..................!
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• valla televısyonden ızledım bende macı sesız sınema gıbı ıdı mac ne protesto ne bıse mac bıtmınde tek tuk ses cıktı o kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X