insallah gelen gideni aratmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
Hocam bende kendimi ramazandan dolayı midem bulanıyor zannediyordum.. demekki sadece ben değilmişim...İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı şeyleri artık midem kaldırmıyor.
Birileri istifa etmedikçe benim istifra edesim geliyor.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Dün gece sabaha kadar Rüyamda Albayrakla uğraştım durdum.Gerçi son noktayı o koydu.Elime bir pasapot verip seni hem Türkiye'den hemde Trabzonspor'dan uzaklaştıracağım dedi..
Adam resmen dengemi bozdu.Acilen toparlanmalıyım.
Yorum
-
Bekleriz abiİlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece sabaha kadar Rüyamda Albayrakla uğraştım durdum.Gerçi son noktayı o koydu.Elime bir pasapot verip seni hem Türkiye'den hemde Trabzonspor'dan uzaklaştıracağım dedi..
Adam resmen dengemi bozdu.Acilen toparlanmalıyım.
Ama burda durumlar daha kötü.. Siz maç bittikten 3-4 saat sonra yatıyorsunuz, kalktığınızda da siniriniz biraz daha yatışmış oluyor.. Burda maç gündüzün körüne bitiyor, gece yatana kadar kendimizi yiyoruz sinirden..
Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Bundan daha kötüsüde olabilir mi?İlk olarak mehmet_35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah gelen gideni aratmazÖmür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
-

ONUR ve İSTİFA
Görevde bulundugu Süre Zarfında
- Camiamıza verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen ,
- Kulübümüzün itibarını gün ve gün eriten ,
- Kulüp içinde her türlü ayrımcılığın açığa çıkmasına sebep olan ,
KISACASI
Tarihimiz boyunca süregelmiş değerlerimize taban tabana zıt olan ve Trabzonspor adı ile bağdaştırılamayacak her türlü icraata matuf başkan NURİ ALBAYRAK 'IN
İSTİFAYA ve Trabzonspor Kulübü 'nün Tüm yetkili Kurullarını GÖREVE DAVET EDİYORUZ....
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı şeyleri artık midem kaldırmıyor.
Birileri istifa etmedikçe benim istifra edesim geliyor.İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben de kendimi ramazandan dolayı midem bulanıyor zannediyordum... Demek ki sadece ben değilmişim...Tıp dünyasını hayli meşgul edecek yeni bir hastalık bulundu: "Albayrak Sendromu".İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende de ne zamandır varıd bulantı. Kullandığım ilaçlardan zannetmiştik. Demek genel bir bulantı vakası. doktoruma bildireyim bari.
Yorum
-
İlk olarak x-prenha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ONUR ve İSTİFA
Görevde bulundugu Süre Zarfında
- Camiamıza verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen ,
- Kulübümüzün itibarını gün ve gün eriten ,
- Kulüp içinde her türlü ayrımcılığın açığa çıkmasına sebep olan ,
KISACASI
Tarihimiz boyunca süregelmiş değerlerimize taban tabana zıt olan ve Trabzonspor adı ile bağdaştırılamayacak her türlü icraata matuf başkan NURİ ALBAYRAK 'IN
İSTİFAYA ve Trabzonspor Kulübü 'nün Tüm yetkili Kurullarını GÖREVE DAVET EDİYORUZ....
eline koluna saglık topragım
İSTİFAAAA****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
-
çok önceden yazmış öldürdü beni ulan al bendende o kadarİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerdime çare baytarım yok
Sessizliğinle gelir hüznüm
Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem
...
Yorum
-
ya anlamaddğım şey hafta boyunca< burda herkez maça gidecekti ve pretesto edecekti yönetimi ve hocayı valla ilk yarı bitti bizimkiler sinamaya gitmişler galiba
) ya bu seyirci böle devam ettikçe yönetimin bize yaptığı müstehaktır. devammm nuriii devam ziyaaaa yakışır bize bu yönetim ve hoca
))))
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum