Ya birsey soracagim bu Ibrahim Cevahir kimdir? Bildigim tek sey cok zengin oldugu fakat ne is yapar kimin nesidir bilmiyorum. Birisi beni biraz bilgilendirebilirmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
cevahir otelin ve cevahir alışveriş merkezinin sahibidir..bizim köylüdürİlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birsey soracagim bu Ibrahim Cevahir kimdir? Bildigim tek sey cok zengin oldugu fakat ne is yapar kimin nesidir bilmiyorum. Birisi beni biraz bilgilendirebilirmi?
..has adamdır.. türkiyede etkin siyasete sahip biridir..
McLas was Here
Yorum
-
sunuda belirtmekde fayda var. Bu konu 9 aydir mevcut ve her geldigimizde genelde ilk sayfada mevcut.
2007 yilindaki durumumuzu cok güzel izah ediyor.
birde bu konuya ziya dogan istifa konusu eklenince ne kadar mutlu günler gecirdigimizde ortada."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
şu takıma adam gibi forvet almayan, adam gibi orta saha oyuncusu almayan rezil yönetim istifaaaa.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Allahım sen büyüksün Şu Mübarek Gecelerde Yaptığımız Duaları Kabul Eyle ;
''Canımızdan Çok Sevdiğimiz,Yeri Geldiğinde Onunla Ağladığımız,Yeri geldiğinde Onunla Güldüğümüz kendimizden Bir Parça Olarak Gördüğümüz , Hayat Damarlarımızdan Biri Olan Trabzonsporumuzu ; başta Nuri Albayrak ve yönetiminden ve akabinde beraberinde amacı ne olduğu belli olmayan Ziya Doğan dan'' bizleri tez zaman da kurtar YARABBİİİİİİİİMMMMM...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNVasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnİlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahım sen büyüksün Şu Mübarek Gecelerde Yaptığımız Duaları Kabul Eyle ;
''Canımızdan Çok Sevdiğimiz,Yeri Geldiğinde Onunla Ağladığımız,Yeri geldiğinde Onunla Güldüğümüz kendimizden Bir Parça Olarak Gördüğümüz , Hayat Damarlarımızdan Biri Olan Trabzonsporumuzu ; başta Nuri Albayrak ve yönetiminden ve akabinde beraberinde amacı ne olduğu belli olmayan Ziya Doğan dan'' bizleri tez zaman da kurtar YARABBİİİİİİİİMMMMM...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNTribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahım sen büyüksün Şu Mübarek Gecelerde Yaptığımız Duaları Kabul Eyle ;
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Amiiiinnnnnnnnnnnn.........
Kadir gecesi sabaha kadar duacıyım !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Yonetim al teknik direktorunude git
Evet bu yonetimin gitmesi gerek. Bence Atay Aktug yonetimi yada ona benzer bir yonetim gelmesi gerekir. Neden? Onlar is yapiyordu arkadas. Atay Aktugu sevmiyebilirsiniz ama adam Trabozndaydi ve gununu Trabzonsporda geciriyordu. Isini iyi yapiyordu. Bir Jun yuzunden gitti. Bu yonetimin bence hatalari:
- Lazaroniyi getirip 1 milyon dolara yakin para verip yollamak
- Musampaya yuklu para verip almak
- Djokaj gibi yuzunu bir kac kere gordugumuz futbolculari alip yollamak
- Yalan soylemek: 'Dunya yildizi alacagim. 10 milyon dolar ben verecegim 10 milyon dolar arkadasim' <-- hani nerede?
'Stat yaptiracagim' <--- yeri bile belli degil henuz
'Marcelinhonun parasini ben verdim' <------- hala bu paranin neden Trabzonsporun kasasindan ciktigina cevap vermedi
'Ilk icraatimiz her alanda istikrari saglamak.3 yilda 3 T.D.,3 yönetim kurulu' <--- nerede Istikrar yakaladik?
- Parayi car cur etmek:
Fatih Tekkeden gelen parayi nere harcadiklari hala belli degil
Borc 29 milyon 741 bin YTL.. Bu rakamin icinde başkan Nuri Albayrak’ın alacagi olan 3 milyon 700 bin YTL de var!
Borcuda utanmadan Aktug yonetimin ustune atmaya calisiyolar. Aktug: "yalan biz 4,5 milyon dolar borc ile biraktik"
Baska takimin iskartalarina yuklu maas baglayip takimda oynatmak
Elimizdekini kusturup para almadan birakmak
Teknik direktor fiyaskolari
Konusup konusup trabzonspora ceza yazdirmak
Dunya yildizi diye getirdigi futbolcuyu satmak. Ve sonra sanki para kazanmis gibi bunu bize yutturmak.
Rezillikler Sattigimiz futbolcuyu geriye cagirmak
Futbol degil, takimi cimen ezme oynattirmak.
Bizden hala neden kacip gittigini bilmedigimiz bir teknik direktoru geriye getirmek
Sivasspor olayinda tehdit savurup Trabzonspora zarar vermek.
Seyirci yuzunden en cok ceza yenilen donemdir Nuri Albayrak donemi. Nedeni: Seyirciyi dusuncesiz aciklamalarla kiskirtmak
Sirf para kazanmak icin son gun futbolcu satmak. Sanki hedef sampiyonluk degil.
Birde yaptiklariyla utanmadan sikilmadan ovunmek: 'Dunya yildizi alacagim dedim aldim. Benzin istasyonu projeside bitti. Stadada basladik'
En onemlisi bizim boynumuzu bukmek. Bu ne ya? Bunlarda yonetimmi? Utanmadan bide iyi sattik diye ovunuyorlar. Artik gelen yonetimler yonetimlikten ekmek parasini kazansin. Boyle olmuyor arkadas. Yonetici dedigin 8 saatini kulupte gecirecek yonetim isleriyle ugrasacak. Parasinida alacak. Bu kulubu nasil yukseltiriz diye dusunecek. Bunlar gibi ne yaptigini bilmeyen bir grup insan gelmesin. Parali marali baskanda hikaye. Gorduk iste paraliyi.
Daha aklima gelmiyor ama kesin vardir. Onemli bir olayi unuttum gibime geliyor. Neyse benden bu kadar."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
keisnlikle artık başkanın TRABZONDA olması lazım... altyapıya önem verilmeli,alt yapıdan en 4 direk oynayan adam takıma katılmalı(yedek oturan en 2 kişi hariç) .... düzgün bir yetenekli futbolcu bulma komitesi oluşturulmalı ,,, bu komite tüm türkiyeye gözden geçirmeli... en 2 -3 futbolcuda böyle takıma katılmalı... ayrıca başta bzie uygun ülkeler olmak üzere kaliteli yabancılar alınmalı... bunun içinde başkan tüm mesaisini külübe vermeli.....
Yorum
-
aciz beceriksiz yönetim istemiyoruz artık diye diye bi hal olduk o kadar utanmassınızki bide aday olacaz diyosunuz sakın.... sakın böyler bişey yapmayın adamı linç ederler.... koskoca trabzonspor forveti olmadıgı için konya maçının 2. devresini forvetsiz yani 4-6-0 oynuyor. hemde kendi sahasında bu bize revamı koskoca trabzonsporu bu kadar aciz hale nasıl getiririsiniz ya kavede maçı izliyoruz trabzon gol attı ben kalktım küfür ediyorum sevinemiyorum bu kadar rezil bu kadar basit bir takım ben ömrü billah hayatımda görmedim ve bunun adı trazbonspoor ve bu bizim belkide sahip oldugumuz en degerli tek degerli yatıp kaltktıgımız tek şey ... lütfen artık bizi rezil etmeyi bırakın ve GİDİN****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum