benim için tek başarı şampiyonluktur...tabiki bunun yanında kalıcı gelirler,geleceğe yönelik projeler,alt yapı çalışmaları vb gibi ...bunlarda çok önemli.. ama dediğim gibi en önemlisi şampiyonluk... çünkü şampiyonluk çok şeyi değiştirir........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
Baskan Nuri üc sözden konusup duruyor.kendine göre ilk iki sözünde durmus.ücüncü sözünü bizler bir an getirsekte defolup gitse.
1. ilk sözü yildiz oyucuncu transfer etmek. kendine göre becermis...
2. ve ikinci sözüde benzin istasyon ihalesi bundanda Trabzonsporumuza kasaya para aktarmak.Vaybe buda ne sözmüs bayildim.Simdi ne ihaleden nede hasmetten bir ses cikmiyor
3. Stat projesini hayata gecirmekmis.
Alacam elime kazmaya küreyi bir bos araziye stat calismasi diye nurinin hasmetin yönetimin üc sözünün getirmis oluruzda bunlardan kurtuluuz be.....yetti lannnnnnnnnn..
Yorum
-
İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlara yardımcı olalım
TS'ye Bayan Yönetici
Trabzonspor'un aralık ayında yapılacak genel kurulunda başkan adayları tarafından en çok teklif getirilen isimlerden başında Güler Kanca geliyor. Trabzon il genel meclisinde başkan vekilliği görevini yürüten ve millet vekili aday adayı olunca da bu görevinden istifa eden Kanca, şimdilerde spor dünyasına farklı bir branşta girmeyi hedefliyor. Wus-hu Trabzon il temsilciği görevini yürüten Kanca, aynı zamanda başarılı bir inşaat mühendisi. Yurt dışında aldığı İhalelerde önemli projelere imza atan Kanca, mesleğindeki başarısını spor alanında da sürdürmek istiyor. Güler Kanca Trabzonspor yönetim kuruluna seçildiği takdirde Trabzonspor'un ilk bayan yöneticisi ünvanına da sahip olmuş olacak.Bir Kanca yetmiyo muydu ikincisine ne gerek var?İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHau yukardaki Kanca soyismini hiç tutmadım.
Kanca tanıyorum geçmişten acaba bi yakınlığı varmidur?
Yorum
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidenlerFatih Tekke
7.4 milyon E (Zenit)
Marcelinho
2.7 milyon E (Wolfsburg)
Stepanov
2.7 milyon E (Porto)
Eller
1 milyon E (A.Madrid)
Szymek
Futbolu bıraktı
Rakiplerin aldığı yıldızlar
Fenerbahçe
R.Carlos (R.Madrid)
Vederson (Ankaraspor)
Ali Bilgin (Antalya)
Colin Kazım (S.United)
Yasin (Rize)
Gökhan Gönül (Oftaş)
İlhan Parlak (Kayseri)
Toplam harcama: Bonservislere yaklaşık 7.5 milyon Euro
Galatasaray
Lincoln (Schalke), Linderoth (Kopenhag), Serkan Çalık (Essen), Servet (Sivas)
Orkun Uşak (Erciyes)
Bouzid (Kaiserslautern), Hakan Balta (Manisa), Volkan Yaman (Antalya), Barış Özbek (Essen), Nonda (Roma)
Toplam harcama:
Bonservislere yaklaşık 13 milyon Euro
Beşiktaş
Rüştü (Fenerbahçe)
Hakan Arıkan (Ankaraspor)
Diatta (S.Etienne)
Tello (S.Lizbon)
Mehmet Y. (Fenerbahçe)
Cisse (PSG), Atilla Özmen (Altay)
Higuain (R.Plate)
Toplam harcama: Bonservislere yaklaşık 7 milyon Euro
TÜRKIYEDE yildiz diye tuturuyorlar...TRANSFER SAMPIYONU lig sampyionu olacaga anlamina gelmez...TS bu takimla rahatlikla sampiyonlaga oynar ve ara dönemi gelir 1-2 futbolcu alinir olur biter...madem ki yildizlarina güveniyo bu istanbulular ozaman niye kara yolardan sampiyon oluyorlar...yildiz demek sampyion demek degildir ona bakarsak REAL MADRID 3 sene arka arkaya sampiyon olamadiiii...[/QUOTE]
Ts bu takimla sampiyonluga oynamayi birak Cl ye bile oynayamaz Koskoca transfer sezonunda nbasimiza gelenlere bakiyorumda pek futbolcu almaz. Dua edelimde elimizdekiler kalsin.
Yildiz futbolcu demek yuzde 70 sampiyon demektir. Bizim bile sampiyonluga oynadigimiz senelerde hep futbolcularimiz yildiz be milli takimlardadir.
Yildizlar sampiyon mu bakalim. Chelsa Manu milan juventus barca real. Bu sene bakalim Munih oluyor mu olmuyor mu? Derseniz ki bazen olmuyor evet. Stutgart benzeri bir iki cok disiplinli ve takim gibi takim bunu basarabiliyor.13 Vitor Hugo
Yorum
-
eski mesajlarına baktım da içimizde en çok hayal kırıklığı yaşayan kişi olmalısın.şu alındı alınacak misali.ama oy tercihine saygı duymala beraber bence çok yanlış bir yol tuttuğun kanısındayım.oyunu açıklamış olmana dayanarak söylüyorum,muhtemelen sen albayrağın vermiş olduğu sözleri yerine getirdiğini düşünüyorsun.ben de sana bunun aksini onlarca örnekle anlatabilirim.şunu yaptı bunu yapamadı diyerek zaman harcamayalım.aslında sen de görüyorsundur bu yönetimin ne kadar içinin boş olduğunu.ve iddia ediyorum albayak yenşden seçilirse bundan çok daha kötü günler bizi bekliyor.sonra albayrak istifa diye en önde gidenlerden olma diye söylüyorum.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim sen bana genel kurullarda söz veripte sözünü yerine getirebilen bir başkan gösterebilir misin. Atay Aktuğ dünya kulübü olacağız dedi olabildik mi. Şampiyonlar Ligi'ne transfer yapamamamız nedeniyle katılamadık bile. Veya daha önceki başkanlar hedef şampiyonluk dediler, şampiyon mu olduk. Olaya nerden baktığın önemli. Albayrak göreve gelirken ne vaad etti. Yıldız oyuncu, yeni stat, kalıcı gelirler vs... Albayrak'ın hatası sanırım beklentileri fazla arttırmaktı. yeni stat dedi ya seçildiği gün yeni stat hazır olmalıydı.
Elbette kulüp iyi yönetilmedi, çoğu kez de rezil ettiler bizi. Ancak ben bir şey yazıyorsam nedenleriyle beraber yazıyorum. Albayrak yönetimi bir önceki yönetim gibi toplama bir yönetimdi. Uyum ve ekip ruhu yoktu. İkili çekişmeler ve neler yaşandığını hepimiz biliyoruz. Albayrak büyük hedeflerle geldi beklentileri arttırdı ama aksine 2 sene önce yazdığım gibi benim tek beklentim stat projesiydi. Yoksa Albayrak geldi diye şampiyon olacağız veya yönetim içerisindeki skandallar hiç olmayacak, mutlu mesut bir kulübümüz olacağını mı sandınız
Stat konusu çok uzun süre konuşuldu kazmayı vurmaya yaklaştık. Benzinlik konusu ihale aşamasında. Birilerinin dediği gibi bu yönetim kulübü borçsuz devralmadı. Atay Aktuğ'dan 24 trilyon borçla devraldılar. Bu genel kurula da büyük ihtimalle borçsuz gireceğiz. Bunlar ve diğer bir kaç şey bardağın dolu kısmı. Elbette bir de boş kısmı hatalar kısmı vardır ve oldukça fazladır. Terazi de ağır da basabilir bu hatalar. Genel Kurul'a kadar çok şey değişebilir elbette gönül ister ki çok ciddi adaylar çıksın hatta hepsi birleşsin cani gönülden tek listeye destek versinler. Kongreden güçlü bir şekilde çıkalım. Ancak bizim camiada bu biraz zor herkes kral, herkesin sesi çok çıkar. Takım iyi giderken bile camianın içerisinde takımın kötülüğünü isteyenler bile var. Sırf biz demiştik demek için
Yani çıksın kardeşim kaliteli adaylar çıksın oyumuzu verelim ancak şu şartlarda biraz zor çıkacak gibi. Benim gibi stat olayına öncelik verenlerin oyları Albayrak'a gidecektir. Belki bu 2 sene zarfında sportif başarı bakımından çok kötü günler yaşadık, yönetimde büyük çalkantılar oldu değer ve imaj kaybettik ancak bunlar yeniden doğacak olan Trabzonspor'un sancıları olmasını ümit ediyorum. Herşeyin hayırlısı ne diyeyim.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Aktuğu borsadaki parayı çarçur etti diye eleştiriyoruz.
Ancak albayrak döneminde satılan oyunculardanda yaklaşık 20 milyon dolar gelir elde edildi peki bu para nerede kullanıldı. neredeyse borsaya açıldığımız zamanki kadar bir meblağ bu...
en azından dersinizki güzel bi kadro kurduk 2 yıl üst üste şampiyonluğa oynadık. geçen yıl takımı dibe vurdurduktan sonra
4. olmayı bile başarı sayanlar şimdi yeniden aday olacaklar....
Puanlarımıza gaspeden Papilaya övgüler yağdıranlar yeniden aday olacaklar.....
Tarihi yenilgilerimizden sonra sırıtanlar yeniden aday olacaklar.....
Yıldız diye elindeki dünya çapındaki oyuncusunu satıp 2. sınıf bir brezilyalıyı getirenler üstelik yarım sezon sonra satanlar yeniden aday olacaklar.....
Stad yalanlarıyla 2 yıldır bir arpa boyu yol alamayanlar yeniden aday olacaklar.....
Kendi yönetimi altındaki 2 kişiye bile hükmedemedikten sonra camiayı bütünleştireceğim deyip ayrılık tohumları ekenler yeniden aday olacaklar......
klübün borçlarını tarihi boyutlara ulaştıranlar yeniden aday olacaklar....
Hakkımızı savunamayan adam öldürmüş gibi ceza almamıza rıza gösertenler bi şey yapamayanlar tekrar aday olacaklar...
Devletin olimpiyatlar için yapmayı düşündüğü tartan pistli stadı tek başarılrı olarak göstermeye çalışanlar tekrar aday olacaklar....
Ey genel kurul üyeleri bunlara itibar etmeyiniz. Dağdaki çobanaoy veriniz ama bunlara vermeyiniz. Aklı selim davranınız. siyasi yada diğer görüşlerinizi bir yana bırakıp gerçekten TRABZONSPOR İÇİN oy kullanınız.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Şu aktuğ döneminde borç işine gelince.....
100 YTL borcunuz var diyelim. Cebinizde ise bu borcunuzu karşılayacak 80 liranız var diyelim. Şimdi borcunuzu 100 ytl olarakmı alıcaz yoksa 20 ytl olarakmı. Durum aynı bundan ibaretti. 20 trilyon borcumuz vardı ama alacaklarımız düşünce 5-10 trilyon arası bir borcumuz kalıyordu....
şimdi ise borcumuz 30 trilyon alacak kısmına gelince önümüzdeki yılın naklen yayın gelirlerini gösterip kredi almışız yani gelirimizde yok ( diğer gelirler naklen yayın geliri yanında çok az kalıyor)
durum bundan ibarettir. klübü 20 trilyon borçla aldık söylemi koskoca bir balondur.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Faik senin sorunun ne biliyor musun, duyguların ve nefretin mantığının önüne geçiyor. Nette ya çok gaza geliyorsun ya da gerçekten psikolojik sorunların var. Siyaha siyah demek beyaza beyaz demek bu kadar zor mu yahu. Yine kendince bir sürü şey sıralamışsın, abartı ve yalan dolu. Güzel kardeşim kimse bu yönetime övgüler yağdırmıyor, bunlar harika yönettiler demiyor. Elebette günahları sevaplarından fazla. Ancak genel kurula daha çok olmasına rağmen mevcut adaylar içerisinde ciddiye alınacak bir aday göremiyorum. De bana kime oy vereyim, Hacıosman'a mı
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Arkadaşlar bu yönetim kurulu ve bu başkan bu içraatlarından sonra agızları ile kuş tutsalar artık bu taraftarı ve camiayı tatmin etmeleri mümkün degildir....onun için daha adaylar bile belli olmadan bu yönetim kurulunu ve başkanı alternatifsiz olarak görmeyelim..!! bende aklı selim şu kulübe vizyon kazandıracak projeleri olan,rasyonel,bilgili,kurumsallaşmaya inanmış,egitimli,görgülü,profesyonel başkan ve yönetim kurulunun bu camianın içinden çıkacagı kanaatindeyim...tek gerçek şudur ki bir daha asla bu yönetimi bu taraftar ve camia kaldıramaz...sevgiler saygılar....YÖNETİM İSTİFA...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
önce bir adayları görelim bakalım. Seçime kadar en az 3 kişi aday olacak. bir çok isim kulislerde dolaşıyor ( Bekir Bülbüloğlu , Hacıosmanoğlu vs vs) ancakk bence Hacıosmanoğlu dahil herkes Albayraktan daha iyidir.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik senin sorunun ne biliyor musun, duyguların ve nefretin mantığının önüne geçiyor. Nette ya çok gaza geliyorsun ya da gerçekten psikolojik sorunların var. Siyaha siyah demek beyaza beyaz demek bu kadar zor mu yahu. Yine kendince bir sürü şey sıralamışsın, abartı ve yalan dolu. Güzel kardeşim kimse bu yönetime övgüler yağdırmıyor, bunlar harika yönettiler demiyor. Elebette günahları sevaplarından fazla. Ancak genel kurula daha çok olmasına rağmen mevcut adaylar içerisinde ciddiye alınacak bir aday göremiyorum. De bana kime oy vereyim, Hacıosman'a mı
Psikolojik sorunlara gelince körü körü hiç bir neden olmaksızın birisine bağlanmaya verilen adı bilmiyorum ama olmayan şeyleri oluyormuş gibi görenlere kronik şizofreni diyolar bunu biliyorum. ( hani bazı arkadaşlar albayrak başarılı diyolar ya ona istinaden diyorum)En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.09.2007, 11:01.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum