Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rize maçında sakatlanana kadar kötü müydü ? Hami Hocanın egosuna yenilen bir adamdır.
    Egosunu bilmem de,benim gördüğüm Malouda sahada dili dışarda koşmaya çalışan biriydi. Aldığı paranın bırak karşılığını vermeyi bırak yanına bile yaklaşamadı.

Hadi bizde Haminin kurbanı oldu, gittiği takımda ne yaptı?

Yorum

• Ne yazık ki Trabzonsporun en büyük sorunu taraftarıdır.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Egosunu bilmem de,benim gördüğüm Malouda sahada dili dışarda koşmaya çalışan biriydi. Aldığı paranın bırak karşılığını vermeyi bırak yanına bile yaklaşamadı.

Hadi bizde Haminin kurbanı oldu, gittiği takımda ne yaptı?
        Fransa Liginde 28 maça çıktı.34 yaşına gelmiş bir adam daha ne yapacak? Malouda gayet başarılı olmuştur

Yorum

Fransa Liginde 28 maça çıktı.34 yaşına gelmiş bir adam daha ne yapacak? Malouda gayet başarılı olmuştur
          İkinci ligi sanırım? Yanlışsam düzelt.

Yorum

• Malouda doğru dürüst 1 sezon bile oynamamasına-oynatılmamasına rağmen 7 gol 9 asist yaptı.Bi bakın bakalım bu derecenin yanına yaklaşan oyuncumuz varmı.

Yorum

İkinci ligi sanırım? Yanlışsam düzelt.
              Yanlış,Ligue 1

Yorum

• Malouda....

"Kör ölür badem gözlü olur , kel ölür sırma saçlı olur..."
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bizim insanlarımızdaki futbolcu anlayışı biraz garip.

Mesela Malouda gerçekten iyi katkı yaptı takıma ancak sahada çok koşmazdı. Tarzı değil adamın. Her yere basan futbolcu değil. Mesela Cardozo da o tarz bir futbolcu. Fakat buna rağmen Trabzonspora geldiğinden beri adam pres yapmak nedir tekrar öğrendi. Birçok maçta orta sahanın ortasında rakibe pres yaptığını hatırlıyorum.

Yani bizdeki anlayış skora katkısından ziyade "çok koşsun, göz doldursun" oluyor. Ona bakacak olursak Yusuf da çok koşuyor. Umut da deli gibi koşuyordu. Nedir yani bizim istediğimiz tam olarak ? 11 kişilik kadroyu da hem deli gibi pres yapan hem de skora aşırı katkı yapan adamlardan mı oluşturacaktık ? Mümkün mü ?
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Söylediğinize katılmıyorum hocam o dediğiniz hocaların gelmesi halinde bile 2 maç kayıptan sonra hepsi yerel medyanın hucumuna uğrar.Bence bu şekilde teknik direktörde bulamayız.Yönetimin bu konuda insiyatif alması her koşulda hocasının yanında olması şart.
                    Ben de onu diyorum zaten. 2 maç kayıp kesinlikle olacak, yabancı gelse de olacak. Ve o yerel medya esas yabancılara daha çok hücum edecek. Yabancı hoca da bu bizim yereller kadar alışık olmayacaklar bu tür şeylere, umurunda olmayacak, çekip gidecek.

Yani belli bir iki isim dışında kim gelse şu an başarısız olacak. Bu isim bir yabancı olursa yaratacağı maddi ve manevi yıkım daha büyük olur. O yüzden bunlar gelmesin.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Yanlış,Ligue 1
                      Tamam benim hatam, maouda gittiği sene küme düşmüşler,pardon.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim insanlarımızdaki futbolcu anlayışı biraz garip.

Mesela Malouda gerçekten iyi katkı yaptı takıma ancak sahada çok koşmazdı. Tarzı değil adamın. Her yere basan futbolcu değil. Mesela Cardozo da o tarz bir futbolcu. Fakat buna rağmen Trabzonspora geldiğinden beri adam pres yapmak nedir tekrar öğrendi. Birçok maçta orta sahanın ortasında rakibe pres yaptığını hatırlıyorum.

Yani bizdeki anlayış skora katkısından ziyade "çok koşsun, göz doldursun" oluyor. Ona bakacak olursak Yusuf da çok koşuyor. Umut da deli gibi koşuyordu. Nedir yani bizim istediğimiz tam olarak ? 11 kişilik kadroyu da hem deli gibi pres yapan hem de skora aşırı katkı yapan adamlardan mı oluşturacaktık ? Mümkün mü ?
                        Yok sen yanlış anlamışsın koşma meselesini. Ben Umut gibi pres yapsın demiyorum, 90 dakika sahada kalabilme kapasitesine sahip olacak kadar kondisyonu olması gerekir diyorum. Maalesef Cardozoda ve Maloudada bu yoktu. Yani forvetsen depar atmasanda pozisyon alacak ayakta kalacak kadar yeterli kondisyonun olmalı, kaleci değilsin ki?

Yorum

• Maloudayı övenler var ya..Hay allahım.
                          İstatikmiş..Peh.. O zaman Henrique de kalsaydı.Müthişti dimi ?

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maloudayı övenler var ya..Hay allahım.
                            İstatikmiş..Peh.. O zaman Henrique de kalsaydı.Müthişti dimi ?
                            İstatistik pek birşey vermiyor ama hep yazılıyor buraya, hocaların bile 3 5 maçlık istatistiği yazıldı. Güler misin ağlar mısın?

Yorum

İstatistik pek birşey vermiyor ama hep yazılıyor buraya, hocaların bile 3 5 maçlık istatistiği yazıldı. Güler misin ağlar mısın?
                              Çok klasik olacak ama Ferguson amcamızın dediği gibi ; istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok klasik olacak ama Ferguson amcamızın dediği gibi ; istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.
                                Valla günde 1 kere yazılıyor artık foruma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X