Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertuğrul gelirse kafayi yerim..

Ersun Ersun Ersun her hafta kariya gitse de antrenmana cikmasa da Ersun..

Bayan arkadaslardan özür diliyorum..

Yorum

• arkadaşlar sezon sonu gelecek hocanın yardımcısı şimdi gelsin diyosunuz onuda istemiyosunuz anlamadım.. tamam yarım devrelik bulun ozaman..

Yorum

• Hami hoca da olabilir. Ancak yenş sezonda ne olacak. Yşne ersun yanaldan veya bjknin şamp. Olamama durumuna göre ş. Güneşten başka aday yok. Burada ismi grçen bielselar. Favreler trabzonda yapamaz. Ligimizde başarılı olabişen yabancı hoca bnce luce hariç yok.ne kadar kariyerli y. Hoca geldi çoğu kovularak ayrıldı. Unutmayın trabzon daha zorlu bir şehir.

Yorum

• Muharrem Usta davet düzenledi herhalde

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar sezon sonu gelecek hocanın yardımcısı şimdi gelsin diyosunuz onuda istemiyosunuz anlamadım.. tamam yarım devrelik bulun ozaman..
            Hocam neden yarım devre olacak diye bir kaide olsun?
            Lucescu defteri tüm söylediklerine rağmen kapanmadı mı?
            Adam daha ne desin, çıkıp bizi kırbaçlasın mı?
            "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
            Hz. Mevlana

Yorum

• Hami mi?

Şaka mı bu?

Abartısız söylüyorum %100 küme düşme adayı oluruz.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

emeklerin için kazandırdığın genç oyuncular için tekrardan çok saol sadi hocam....
                Gitti mi?
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• hazirana kadar en iyi aday ünal karamandir

2011 önceside kara boga ara vakti doldurmusdu
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ersun geldi geldi gelmedi vallahi durum feci..
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hazirana kadar en iyi aday ünal karamandir

2011 önceside kara boga ara vakti doldurmusdu
                      Katılıyorum.

En azından getireceği havayla 10-15 puan alabiliriz.

Hami'yle imkansız. Çok yetersiz ve nedense egosu yüksek bir adam.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hami gelirse Hasan üçüncü de gelsin madem
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen amatörce davranışlarla gidip önceden anlaştığın adama dalga geçer gibi anlaştık ama biraz daha bekle bizi dersen kürkçü dükkanına dönen tilki modunda olursun.
                          Kabul etmediyse kimse kusura bakmasın ama en iyisini yapmış.!!! Tebrik ederim.
                          Kendisi hakkında karşı cinse düşkün diye ithamlarda bulunup istemezuk diyen yere batasıca Trabzon dinamiği(!) diye lanse edilen güruha bi nevi adamlık dersi vermiş de denilebilir.!!
                          Keşke haksızsın diyebilsem.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hami geleceğine Sadi kalsın sezon sonuna kadar.
                            Lucescu olmayacaksa şayet kesinlikle Ersun YANAL gelmeli!
                            Hamiş

Yorum

arkadaşlar sezon sonu gelecek hocanın yardımcısı şimdi gelsin diyosunuz onuda istemiyosunuz anlamadım.. tamam yarım devrelik bulun ozaman..
                              Dediğin gibi ise iyi.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Luther diyor, Machiavelli, şampiyon biziz diyor Hami, attığımız gollerden belli!
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X