Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun hoca kabul etmemis teklifi
    Cok isabetlı olmus.Yeter yahu ne Ersunmus.

Kardesim Bielsa,Garcia,Favre,Ramos

birini ikna et olsun bitsin.Bırak su kaprisli Turk hocaları.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun hoca kabul etmemis teklifi
      o zaman hami hayırlı olsun alın size öz mü en öz evlat hami

Yorum

• Ikinci oz evlat yuklemesi baslayacak gibi
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Kim oluyorsa olsun adam gibi biri olsun ve biran önce olsun bu Sadi bana kafayı yedirtcek!!
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim oluyorsa olsun adam gibi biri olsun ve biran önce olsun bu Sadi bana kafayı yedirtcek!!
            kardeş şundan eminimki hami gelecekse ne shota dan acı ama gerçek nede sadiden hiç bir artısı yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeterki gelsin.Şu pozisyonda bile Ersun Yanal faktörüyle ligi 4.sırada bitireceğimize inanıyorum.
              Katılıyorum.
              Ola ki Lucescu ile anlaşılmamışsa tez zamanda Ersun Yanal gelmelidir.
              Hamiş

Yorum

• hami veteranları çalıştırsın...
                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeş şundan eminimki hami gelecekse ne shota dan acı ama gerçek nede sadiden hiç bir artısı yok
                  Hami'yi isteyen kim? Aman Allah yazdıysa bozsun!

Düzgün biri gelsin den kastım Hami Tekke falan değil gerçekten HOCA yani...
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok ersun yanalı italyan kulupleride takip ediyormuş. Yalanında bu kadarı arkadaş atmanında haddi hesabı var sosyal medyada taraftar kekleme operasyonları başlamış ersun için. Herşey müstehak bu taraftara ersunculara tavsiye bakın hocanızın dediğini dinleyin mutluluk fenerbahçede olmaktır diyor sizde fenerbahçeli olmayı deneyin mutluluğu bulursunuz belki

Trabzon un yarısı kartallarla yüksek uçuş yaparken mutluluk fb de olmaktır twiti benim için pek bir anlam ifade etmiyor. Profesyonellik böyle bir şey, tavsiye ederim.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Duyum değil bilgi olarak: Ersun Yanal ile görüşülüyor.
                      Bilgi aldığınız kişinin Lucescu konusunda bilgisi var mı acaba ?
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal çabuk gelmeli yoksa Sadi bey bizi Ptt'ye düşürecek.

İzlediğiniz herhangi bir maçta rakip takım taraftarlarının "Trabzon kümeye" tezahüratını duysanız ne hissedersiniz ?
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilgi aldığınız kişinin Lucescu konusunda bilgisi var mı acaba ?
                          Pek olduğu söylenemez. Orada Luce kaynaklı belirsizlik çok büyük.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ya kardeşim ne hami ne ertuğrul sağlam git ya ramos ya bielsa ya lucıen favre ya rudi garcia getir bunlardan birini çoğu herkez bu isimlerden hangisi olursa olsun ses çıkarmaz.

Yorum

• lucescu yoksa ersun ş.. gelsin
                              çünkü ülkede daha iyi hoca yok bu konumda getirebileceğimiz

Yorum

• Yabancı başarılı hoca yok mu ts'ye? : (
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X